scrapers σε mede8er800

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους θα ηθελα καποια βοηθεια γιατι μολις αγορασα τον med800 και δεν εχω ιδεα πως να φτιαξω εξωφυλλα σε ταινιες και οι οδηγιες που βρισκω μεχρι στιγμης για το yadis δε με βοηθανε καθολου.Αν μπορει καποιος παρακαλω ας μου πει με απλα βηματα τη διαδικασια.Ευχαριστω

Reaction score
0
asikamin ευχαριστω ξαναμπηκα σε αυτο αλλα δε το πολυκαταλαβα.εχω κατεβασει το yadis kai giadis2mede8er αλλα δε ξερω τι πρεπει να κανω.Πρεπει να ρυθμισω κατι στο pc η τα βαζω κατευθειαν στο σκληρο δισκο και κανω κατι απο το μηχανημα?

Reaction score
0
παιδια λιγο βοηθεια παρακαλω με yadis se med 800 για δημιουργια εξωφυλλων σε εργα γιατι δε καταλαβαινω τις οδηγιες.καποιος?

Reaction score
262
Εγω με το 800 έβαλα το folder movies στα favorites και μετά έκανα scan το φάκελλο και μου κατέβασε όλα τα εξώφυλα αυτόματα. Το yadis δεν το έχω δουλέψει για να δω ακριβως τι καλύτερο κάνει και αυτό γιατί δεν θέλω με τίποτα να δουλέψω το pc και το media player.

Reaction score
0
ωραιος chrisaudio και εγω αυτο που ειπες εκανα και μια χαρα!με τις σειρες ειναι λιγο προβλημα!

Reaction score
384
Για τις σειρες χρησιμοποιω το TheRenamer για να μου φτιαχνει τους τιτλους πρωτα στη σωστη μορφη και μετα με το TV Rename σε μια ειδικη εκδοση που δημιουργει το media wall ειδικα για τα Mede8er.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.127
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON