Screen for InfocusHome 4805

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Γεια σου Δημητρη.
Εγω θα πηγαινα για μια 106'' (αφου τοσο ειναι τα μαξ. πλατος) ειτε σε 16:9 η το αντιστοιχο σε 4:3.
Τωρα ο 4805 εχει πλουσιοτατη αντιθεση αρα μπορεις και να αποφυγεις τις φθηνες γκρι(Da lite HCMW) και να καταφυγεις σε καποια λευκη με κερδος μεταξυ 1-1.2

Για να ειμαι ειλικρινης βρισκω απειροελαχιστες διαφορες στις οθονες χαμηλης κατηγοριας τιμης,οποτε υπολογισε να δωσεις γυρω στα 350-450€ και οχι παραπανω.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Πιστεύω οτι στα 6,7m είσαι πολύ μακριά για τον 4805 ώστε να τον ανοίξεις τόσο ώστε να χορταίνεις θέαμα.

Αμα ανοίξει Ανδρέα μόνο 106", θα μοιάζει με 14άρα TV !!!!
Από την άλλη και οι 106" είναι πολλές για τον μικρό Infocus.

Μια λύση υπάρχει να πάς λίγο πιο κοντά. Στα 4 με 4,5 μέτρα θα είναι ok.

Οθόνη τώρα.
Από αυτές που έχω εγκαταστήσει μέχρι στιγμής είδα τεράστια διαφορά στα πανιά κατηγορίας των 300€, με τα πανια των 400€. Τα δεύτερα είναι πολύ βαρύτερα και χονδρότερα και έίναι βαμένα μαύρα από πίσω σε αντιθεση με τα πρώτα.
Μη το σκεφτείς, οπωσδήποτε να πάς σε χοντρό πανι και βαμένο από πισω μαύρο, definetelly. Μιλάμε για μια διαφορά μικρότερη των 100€ !!!!

Μετά τα 400€..... τι είχα Γιάννη τι είχα πάντα. Ολες τα ίδια.
Δυστυχώς στις οθόνες δεν υπάρχει μεσαία τάξη ή καλή.
Από Cinquecento (400€) πάς κατευθείαςν σε Ferrari (3,000€) δηλαδή στη Stewart.
Όλες οι άλλες είναι ίδιες, το μόνο που πληρώνεις είναι τα gadgets τύπου RF, IR, masking κλπ.

Ελπίζω να βοήθησα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Περνα παπουλη μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου :o

Αφου ρε Βαγγελη ο ανθρωπος λεει πως εχει μαξιμουμ πλατος 2.40...

Στα υπολοιπα συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα(σκληρο πανι ,μαυρη ραχη) αλλα Γιαννη μην ξεχνας επ'ουδενι πως βρισκεσαι σε entry level καταστασεις και δεν χρειαζεται να σκορπας περιουσιες για ενα ειδος το οποιο θεωρω(και ειναι)ακρως αναλωσιμο.

Μηνξεχνας αλλωστε πως ο Βαγγελης ειναι υπευθυνος για δεκαδες εγκαταστασεις αρα και εχει ψηθει στο "πεζοδρομιο" πολυ περισσοτερο απο εμενα που ειμαι απλα θεωρητικος.

Reaction score
0
Ρε Βαγγελη αφου εισαι γνωστης του θεματος επι των οθονων, να ρωτησω.
Ψαχνω και εγω οθονη για τον Infocus 4805 μια 92 ιντζων 16/9.
Εχω ακουσει καλα λογια για την Projecta Procinema 92'' 16/9 με extended μαυρο πανι να κατεβαινει. Η τιμη της ειναι περιπου 400 ευρω.
Ξερεις κατι για αυτη την οθονη εκπληρωνει αυτο το μαυρο απο πισω που λες ή οχι , αν εχεις κατι να προτινεις θα ημουν υποχρεος.

Και οποιος φιλος ξερει ας βοηθησει μηπως προλαβω να δω και λιγο κανενα αγωνα Ολυμπιαδας γιατι εδω και ενα μηνα εχω παρει τον προβολεα και δεν εχω μερος να δω στο σαλονι μου παρα μονο λιγο στον τοιχο χωρις καλα αποτελεσματα γιατι ειναι χρωματος μπεζ.

Reaction score
0
Επειδή το ψάχνω και εγώ μπορώ να πω ότι για τον 4805 ο καλύτερος συνδυασμός είναι 4-4,5 μέτρα και 92". Έχω την εντύπωση πως δεν αξίζει να δώσει κάποιος περισσότερα χρήματα για πανί όταν ο προβολέας κοστίζει 2000 ευρώ. Ταυτόχρονα όμως μένεις σε μια κατηγορία πανιών που είναι ...περίπου τα ίδια. Η projecta απλά σε διεκυλύνει αν χρειάζεσαι το extra border. Σε ταβάνι 2,90 κατεβαίνει 70 πόντους.

Reaction score
0
A .Kapoioi moy proteinane pani Roister, to opoio exei poly kalo value for money. Isxyei kati tetoio ?

B. An par'ola ayta prepei na meinw sta 6,7 m ti prepei na kanv me ton Infocus?

Reaction score
0
George P. νομιζω οτι θα με διευκολυνει το extra border γιατι θελω να την τοποθετησω μπροστα απο κουρτινοξυλο δηλαδη θα αρχιζει απο το ταβανι υψους 2,70 μετρα.

Dimitri G. υπαρχει στο Internet καποια Roister ?. Τι αλλες πληροφοριες εχεις.

Reaction score
0
Stathi,

den exw brei tipote sto internet. Profanws h Roister den exei kapoio site (apisteyto den einai ???).

Gia to pani den exw parapanw plhroforhsh...

Milame gia mia timh 180 - 200 EUR (210x210) ...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Η οθονη στην οποια αναφερεται ο Δημητρης δεν ειναι προφανως Roister αλλα Remaco.
Η παρεξηγηση δημιουργηθεκε μαλλον απο το γεγονος πως η εταιρια που αντιπροσωπευει την Roister(Soza) εχει αναλαβει και την διανομη των προιοντων της BSI(Benq,Remaco κλπ)
Η τιμη για μια Remaco 2.10x2.10 pull down ειναι απο οσο μπορω να θυμηθω κοντα στην τιμη που αναφερει ο Δημητρης.

Reaction score
0
Mallon etsi prepei na exei dikio o Andreas (o opoios einai safvs kai pio enhmerwmenos !).

Ayto poy moy eipane pantws einai oti sthn timh toys einai "super". An o Andreas jerei kati mporei na mas pei.

Tha epimeinw mono sto uema ths apostashs tvn 6,7 m. Na to epixeirhsv h oxi???

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS