- Reaction score
- 14
Νόμιζα ότι ήξερα τι γίνεται με τις flash μνήμες.
Νόμιζα ότι οι SD μνήμες έφταναν σε χωρητικότητα τα 2gb.
Και επειδή οι ανάγκες μεγαλώνουν προέκυψαν οι SDHC όπου η χωρητικότητα ξεκινά από τα 4gb και πάει μέχρι τα 32GB.
Τι ωραία!
Νομίσματα...τρομάρα μου. :happy_6:
Πάμε...
Αυτό τι είναι;
Γιατί έχει τόση διαφορά στην τιμή από αυτό;
Θα μου πείτε ότι "φταίει" η διαφορά ταχύτητας.
Αυτό ....τι είναι και γιατί να το προτιμήσω από το προηγούμενο....αφού έχουν ίδια χωρητικότητα και ταχύτητα (σχεδόν);;;;; :shock:
Για να μην συνεχίσω....τραβάτε στο site του Πλαισίου...στις μνήμες...και άμα βγάλετε άκρη....τρυπήστε μου τη μύτη.
Αν γνωρίζετε βέβαια κάτι περισσότερο...αφήστε το perforateur και παρακαλώ ενημερώστε και εμένα τον αδαή.
Πιο συγκεκριμένα.
Αξίζει να πάρει κάποιος (ποιος άραγε) τις σαφώς ακριβότερες SDHC ή να μείνει στις φτωχές απλές SD;
Πως και υπάρχουν απλές SD 4gb;;;;; :shock:
Γιατί ενώ στο site του Πλαισίου εμφανίζονται 4άρες απλές SD στο site της Transcend ....απουσιάζουν;;;;; :shock:
Για να το πω πιο απλά....τι στα διάλα γίνεται; :mad_2:
Χρειάζομαι τάχιστα μνημούλα για την μηχανούλα μου και δεν ξέρω τι να κάνω!
Και δεν υπάρχει και κανας συντονιστής για να βοηθήσει ρε γμτ! :happy_8:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :happy_4:
ΥΓ. (Χρειάζομαι απάντηση σήμερα προτού κλείσει το Πλαίσιο)
Νόμιζα ότι οι SD μνήμες έφταναν σε χωρητικότητα τα 2gb.
Και επειδή οι ανάγκες μεγαλώνουν προέκυψαν οι SDHC όπου η χωρητικότητα ξεκινά από τα 4gb και πάει μέχρι τα 32GB.
Τι ωραία!
Νομίσματα...τρομάρα μου. :happy_6:
Πάμε...
Αυτό τι είναι;

Γιατί έχει τόση διαφορά στην τιμή από αυτό;

Θα μου πείτε ότι "φταίει" η διαφορά ταχύτητας.
Αυτό ....τι είναι και γιατί να το προτιμήσω από το προηγούμενο....αφού έχουν ίδια χωρητικότητα και ταχύτητα (σχεδόν);;;;; :shock:
Για να μην συνεχίσω....τραβάτε στο site του Πλαισίου...στις μνήμες...και άμα βγάλετε άκρη....τρυπήστε μου τη μύτη.
Αν γνωρίζετε βέβαια κάτι περισσότερο...αφήστε το perforateur και παρακαλώ ενημερώστε και εμένα τον αδαή.
Πιο συγκεκριμένα.
Αξίζει να πάρει κάποιος (ποιος άραγε) τις σαφώς ακριβότερες SDHC ή να μείνει στις φτωχές απλές SD;
Πως και υπάρχουν απλές SD 4gb;;;;; :shock:
Γιατί ενώ στο site του Πλαισίου εμφανίζονται 4άρες απλές SD στο site της Transcend ....απουσιάζουν;;;;; :shock:
Για να το πω πιο απλά....τι στα διάλα γίνεται; :mad_2:
Χρειάζομαι τάχιστα μνημούλα για την μηχανούλα μου και δεν ξέρω τι να κάνω!
Και δεν υπάρχει και κανας συντονιστής για να βοηθήσει ρε γμτ! :happy_8:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :happy_4:
ΥΓ. (Χρειάζομαι απάντηση σήμερα προτού κλείσει το Πλαίσιο)