SDHC ΚΑΡΤΑ

Reaction score
51
Να ευχηθω κατ αρχην καλη χρονια σε ολους,και να ρωτησω το εξης.
Σε μια eos60d canon, χρησιμοποιουσα ως τωρα μια απλη καρτουλα
SD 8 class 2.
Σε ριπη raw με την παραπανω καρτα βγαζω 15 φωτο.και μετα αρχιζει το 'μπουκωμα'.
Απ οσο υπολογισα θελει περιπου 15'' για να αδειασει το bufer.Κι ενω σκεφτομουν να παρω την Transcend Memory Card 32 GB SDHC Class 10, στα 67 euro, απο καποιο καταστημα μου ειπαν καλυτερα να παρω αυτη.''Sandisk Secure Digital 16 Gb Extreme Class 10 SDHC 200x'' στα 92 euro η οποια 'πεταει' μου ειπαν.
Για να μην κολαει στα raw αρχεια οπως μου ειπαν.
Την πηρα,και στις δοκιμες διαπιστωσα πως σε ριπη raw αρχειων,παλι μεχρι 15 μπορω και βγαζω.Βεβαια,ο χρονος των 15'' που προανεφερα τωρα ειναι στα 6-7'' περιπου.Επισης να αναφερω πως στη μεταφορα αρχειων στο pc δεν ειδα και καμια τρελη διαφορα με την 'γρηγορη' καρτα.Που κοστιζει πολυ περισοτερο βεβαια απο την απλη SD.
Να ρωτησω το εξης εδω.
Δηλαδη,οοοολο αυτο με τις 'γρηγορες' καρτες τελικα ειναι αυτα τα 6-7'' που μειωνονται ετσι ωστε να αδειασεi το bufer??? Και σιγα το 'πεταγμα'
Επισης,στο HD βιντεο,που σημειωτεον,με την απλη SD δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα ως τωρα,υπαρχει περιπτωση τωρα με την 'γρηγορη' καρτα,η εικονα να βγαινει καλυτερη??
Τελικα,αυτο ηταν οοολο κι ολο? Πιστευω πως η επιλογη της Transcend και με λιγοτερα χρηματα θα ηταν καλυτερη σαφως επιλογη.Δεδομενου τα 32giga της.
Ευχαριστω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama