Seasonic X Fanless series PSU

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.091
To fanless silverstone 450W βαλτο στο skroutz και θα δεις που υπαρχει. Πριν λιγες μερες πηρα ενα.

Για το Seasonic X series δεν εχω ιδεα, γιατι δεν εχει σχεση? τοσο καλο ειναι, τι παραπανω εχει? τα εβαλες και τα δυο και τα τσεκαρησες?..
Δεν σε καταλαβαινω, και τι εγινε που σταματησε η παραγωγη του? Εχασε την αξια του? Σημασια εχει οτι υπαρχει και μπορεις να το αγορασεις.
Eπειδη το Seasonic(που δεν υπαρχει στην Ελλαδα) ειναι 80+gold, αυτο σημαινει οτι το silverstone με το 80+ σκετο ειναι αχρηστο?:114:
To review για το silverstone δεν αναφερει κατι αρνητικο.
Τελος να σου πω οτι το sliverstone δεν προκαλει καμμια θερμοτητα.
Ok, και τι εγινε που δεν θα υπαρχει στην αγορα? Σημασια εχει οτι υπαρχει τωρα και οποιος το χρειαζεται μπορει να το παρει.
Εξαλλου δεν υπαρχει αλλο fanless.
Kαι πόση εγγυηση θα επρεπε να εχει δηλαδη? Σχεδον ολα τα προιοντα 2 χρονια εχουνε...
140 εχει γιατι ειναι fanless, δεν ειναι ενα κοινο τροφοδοτικο.
Εαν ομως δεν χρειαζεσαι fanless δεν θα το παρεις ετσι κι αλλιως.
Καλα, δεν ειναι σοβαρος λογος αυτος, ποιος σκεφτεται για 5 χρονια μπροστα? Μεχρι τοτε θα το εχεις αλλαξει οικιοθελώς γιατι θα εχουν κυκλοφορησει καλυτερα και φτηνοτερα προιοντα.
Απ οτι καταλαβα εσυ δεν καιγεσαι για fanless, παρε λοιπον ενα καλο θορυβωδες να κανεις τη δουλεια σου, κι εμεις που ενδιαφερομαστε θα βολευτουμε με αυτο, εστω και με μονο 2 ετη εγγυηση:102:
Τι ακριβως θα αποκομιζα αν ειχα διαβασει τα τεχνικα χαρακτηριστικα και τις δοκιμες των Seasonic X series fanless? Το λες σα να ειναι καποιο επος...:103:
Ρε παληκάρι, γιατί αυτό το ύφος σε όλο το νήμα?

Συνήθως στο site ανταλλάσσονται απόψεις σε πιο κόσμιο ύφος.

Και για να μείνω στο νήμα: όπως στους σκληρούς, έτσι και στα τροφοδοτικά ισχύει γενικά ότι προϊόντα με μεγαλύτερη εγγύηση είναι και πιο αξιόπιστα.

Reaction score
0
Απάντηση: Seasonic X Fanless series PSU

Γιατι επανελαβες τα μυνηματα μου? ποιο υφος? θα επρεπε να βαλεις και τα αναλογα ποστς του συνομιλητη μου, το να κατηγορεις επιλεκτικα καποιον για μη κοσμιο υφος δεν ειναι σωστο, ξερεις...
Για την εγγυηση τα ειπαμε, ολα τα προιοντα 2 ετη εχουν αλλα μετα απο 2 ετη φυσιολογικα παμε σε αναβαθμιση.
Τι προσπαθεις να πεις, οτι το silverstone δεν ειναι αξιοπιστο?
Απ οτι καταλαβα εσεις ενοχληθηκατε γιατι προτιμησα το silverstone αντι του seasonic:)
Μα τι να κανω, αφου ετσι κι αλλιως το δευτερο δεν υπαρχει!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.075
Καλα, δεν ειναι σοβαρος λογος αυτος, ποιος σκεφτεται για 5 χρονια μπροστα?

Άμα σου χαλάσει στα 2,5 χρόνια τι κάνεις; :121:

Μεχρι τοτε θα το εχεις αλλαξει οικιοθελώς γιατι θα εχουν κυκλοφορησει καλυτερα και φτηνοτερα προιοντα

Στα τροφοδοτικά δεν νομίζω να ισχύει και πολύ αυτό!
.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.091
Re: Απάντηση: Seasonic X Fanless series PSU

Γιατι επανελαβες τα μυνηματα μου? ποιο υφος? θα επρεπε να βαλεις και τα αναλογα ποστς του συνομιλητη μου, το να κατηγορεις επιλεκτικα καποιον για μη κοσμιο υφος δεν ειναι σωστο, ξερεις...

To αντιπαρέρχομαι. Μπορεί και να έχω εγώ λάθος που αποκόμισα τέτοια εντύπωση, μπορεί και όχι.

Για την εγγυηση τα ειπαμε, ολα τα προιοντα 2 ετη εχουν αλλα μετα απο 2 ετη φυσιολογικα παμε σε αναβαθμιση.
Τι προσπαθεις να πεις, οτι το silverstone δεν ειναι αξιοπιστο?
Απ οτι καταλαβα εσεις ενοχληθηκατε γιατι προτιμησα το silverstone αντι του seasonic:)
Μα τι να κανω, αφου ετσι κι αλλιως το δευτερο δεν υπαρχει!
Δεν έχω κανένα από τα 2. To δικό μου είναι Enermax. Απλά διαβάζω για να ενημερώνομαι. Και συνήθως δεν κάνω αναβάθμιση στη διετία.
Εκείνο που λέω είναι ότι αν ψάχνω για τροφοδοτικό (ή σκληρό δίσκο), σίγουρα θα προτιμήσω κάποιο που έχει 5 χρόνια εγγύηση. Φυσιολογικά κάποια διαφορά στην ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία θα έχει. ΙΜΗΟ.

Reaction score
1.847

Καλα, δεν ειναι σοβαρος λογος αυτος, ποιος σκεφτεται για 5 χρονια μπροστα? Μεχρι τοτε θα το εχεις αλλαξει οικιοθελώς γιατι θα εχουν κυκλοφορησει καλυτερα και φτηνοτερα προιοντα ...
:601: Έχω τροφοδοτικό Heroichi από το 2002 ή 2003 σε παλιότερο υπολογιστή (που τον χρησιμοποιώ αραιά πλέον) και Seasonic σε αυτόν που γράφω από το 2006 ή 2007. Καινούργια αγοράζω για καινούργια μηχανή ή αν χαλάσει κάποιο. Επίσης προσυπογράφω και αυτή την άποψη:
... όπως στους σκληρούς, έτσι και στα τροφοδοτικά ισχύει γενικά ότι προϊόντα με μεγαλύτερη εγγύηση είναι και πιο αξιόπιστα.
που με δικά του λόγια εξέφρασε και ο Γιώργος (Κοντολέτας), αλλά δεν προκύπτει να έχεις διάθεση να ακούσεις. Προφανώς για σένα Silverstone και μετά το χάος. :203:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Αγαπητέ george_ δεν έχεις καταλάβει το νόημα όσων έγραψα, απλά ανέφερα τα στοιχεία που έχουμε για τα 2 τροφοδοτικά, αν νομίζεις ότι με αυτόν τον τρόπο σου έθιξα την επιλογή είναι συμπέρασμα δικό σου.
Όλοι όσοι συμμετέχουν σε τέτοιου είδους fora, σαν το δικό μας, έχουν τη δυνατότητα αλλά και την υποχρέωση να γράφουν όλη την αλήθεια με απώτερο σκοπό να βοηθήσουν τα υπόλοιπα μέλη.
Θα παρακαλούσα πολύ να μην συνεχιστεί η συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα, δεν έχω λόγο να έρθω σε αντιπαράθεση για ασήμαντο λόγο.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Reaction score
0

Συμφωνω μαζι σου, δεν υπαρχει κατι να χωρισουμε.
Γιατι ομως λες οτι δεν εχω καταλαβει το νοημα σου?
Οπως εγραψες εσυ ολη την αληθεια με απολυτο σκοπο να βοηθηθουν τα υπολοιπα μελη, το ιδιο ακριβως εκανα κι εγω.

Άμα σου χαλάσει στα 2,5 χρόνια τι κάνεις;
Ξερω γω... θα παρω αλλο. Εσυ τι θα κανεις αν σου χαλασει η καρτα στα 2,5 χρονια, θα κλαις τη μοιρα σου?:102:

Δεν έχω κανένα από τα 2. To δικό μου είναι Enermax. Απλά διαβάζω για να ενημερώνομαι. Και συνήθως δεν κάνω αναβάθμιση στη διετία.
Εκείνο που λέω είναι ότι αν ψάχνω για τροφοδοτικό (ή σκληρό δίσκο), σίγουρα θα προτιμήσω κάποιο που έχει 5 χρόνια εγγύηση. Φυσιολογικά κάποια διαφορά στην ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία θα έχει. ΙΜΗΟ.
:601: Έχω τροφοδοτικό Heroichi από το 2002 ή 2003 σε παλιότερο υπολογιστή (που τον χρησιμοποιώ αραιά πλέον) και Seasonic σε αυτόν που γράφω από το 2006 ή 2007. Καινούργια αγοράζω για καινούργια μηχανή ή αν χαλάσει κάποιο

Ειπαμε, εδω δεν ειναι ενα οποιοδηποτε τροφοδοτικο, ειναι fanless. Mη συγκρινετε ανομοια πραγματα.

αλλά δεν προκύπτει να έχεις διάθεση να ακούσεις. Προφανώς για σένα Silverstone και μετά το χάος. :203:
Καμμια σχεση, δεν εχεις διαβασει το thread. Εγω ευχαριστως θα επαιρνα το seasonic αφου ειναι και τοσο καλο, αλλα δεν υπαρχει, οποτε το silverstone ηταν μονοδρομος.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.075

Ξερω γω... θα παρω αλλο.

Εγώ δεν θα πάρω άλλο γιατί θα έχει 5 χρόνια εγγύηση!

Και τα 100-150€ θα τα φάω σε παϊδάκια με 2-3 φίλους. :138:

Reaction score
0

Δείτε ένα πολύ καλό συγκριτικό test fanless τροφοδοτικών.
  • Seasonic X-series SS-400FL
  • Silentmaxx fanless 560W
  • SilenX Luxurae 460W
  • Silverstone Nightjar ST40NF
  • Coolmax CF-480B
http://www.silentpcreview.com/article1063-page1.html
Ναι αλλα μονο ενα απ αυτα υπαρχει.

Εγώ δεν θα πάρω άλλο γιατί θα έχει 5 χρόνια εγγύηση!

Και τα 100-150 θα τα φάω σε παϊδάκια με 2-3 φίλους. :138:
Καλα βρεστο πρωτα και μετα παρτο, στο μεταξυ εγω το δικο μου το εχω, και εχω (κυριολεκτικα)το κεφαλι μου ησυχο:107:

Δε καταλαβαινω αυτη τη μανια, προσπαθειτε να απαξιωσετε κατι που δεν το εχετε δει καν, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα λοιπον.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus