Seat Altea XL - Εργοστασιακό Navigation

Reaction score
4
Την βοήθειά σας παρακαλώ.

Ο κουμπάρος μου έδωσε παραγγελία για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με το εργοστασιακό NAvigation. Του τηλεφώνησαν εχτες οτι το συγκεκριμένο δεν έχει Ελληνικούς χάρτες.

Μήπως έχει κανείς το συγκεκριμένο, ή ξέρει κάποιον που μπορεί να μας το επιβεβαιώσει? Απο ότι κατάφερα να μάθω το σύστημα που "φοράει" το ALTEA είναι το RNS 310.
Εχω την εντύπωση ότι για το VW υπάρχουν Ελληνικοί χάρτες, ή κάνω λάθος????

Σας ευχαριστώ,

Reaction score
49
Απάντηση: Seat Altea XL - Εργοστασιακό Navigation

Νίκο, κάνε ένα τηλέφωνο στις αντιπροσωπίες της vw κ skoda κ ρώτησε αν υπάρχουν χάρτες. Αν ναι, υποχρεώστε τους μάγκες της seat να τους αγοράσουν κ να σας τους δώσουν χωρίς χρέωση. Ήμαρτον. Τέλη 2009 κ δεν έχουν φροντήσει τέτοια πράγματα?
Αν δεν βρεθεί λύση τότε βρείτε την έγγραφη προσφορά κ αν αποκρύπτει κ εκεί την απουσία χαρτών αρχίστε τις πιέσεις

Reaction score
4

Αστα Γιάννη, έχει ξενερώσει άγρια....

Τελικά μάλλον δεν θα το ρισκαρει. Παρόλο που είναι το ίδιο ακριβώς, κανείς δεν μπορεί να μας πει σίγουρα αν τρέχουν ή όχι οι χάρτες της VW στο Seat....

Μάλλον πάμε για aftermarket οθόνη και navi... και TV.... και κάμερα οπισθοπορείας.... και άλλα καλούδια....

Καμμια πρόταση για το στγκεκριμένο αυτοκίνητο? γύρω στα 600-800 ???

Reaction score
25.467

κινα με destinator
επωνυμιες αφθονες

Reaction score
44
τα seat και vw φορανε ακριβώς τα ίδια ετσί ότι γράφω στο threat ισχύει και για τα seat,εγω ήδη έχω πάρει το δεύτερο gps μου για το vw που είναι
.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis