Secondary HDD Start-up

Reaction score
3
Σημερα παρατηρησα ενα γεγονος , που προφανως προυπηρχε , αλλα σημερα το εντοπισα
Ειδα στο HDSentinel , οτι οταν ξεκινω τον υπολογιστη , παρολο που το συστημα ξεκινα με τον SSD , παραδοξως και οι αλλοι σκληροι δισκοι του συστηματος προσθετουν start-ups

Πριν απο ενα χρονο , ενας φιλος μου ειπε οτι μεσω Windows θα μπορω να εχω τους αλλους σκληρους δισκους in sleep mode , και οταν θα εβαζα ενα εργο για να δω , τοτε αυτοματα θα ενεργοποιειτο ο συγκεκριμενος δισκος-οι

Επειδη εχω ξεχασει πως να το κανω , μηπως ξερετε να μου πειτε?

Ευχαριστω .............

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Οι HDD πρέπει να είναι πάντα ON όταν λειτουργεί ο Η/Υ για να μην έχουν πρόβλημα.
Με την εκκίνηση και το σβήσιμο του H/Y προσθέτεις έτσι κι αλλιώς ένα start/stop, γιατί να προσθέσεις κι άλλα;
δες και την παράμετρο 193 load/unload cycle που δείχνει πόσες φορές έχουν παρκάρει και ξεπαρκάρει οι κεφαλές εν λειτουργία και είναι ίσως σημαντικότερη παράμετρος από το start/stop

Reaction score
3
Γιωργο ευχαριστω για την απαντηση-παρατηρηση σου

Απλα , παλαιοτερα εσυ ο ιδιος ειχες αναφερει οτι ενα απο τα προβληματα των δισκων ειναι τα start-ups , και ειπα μηπως υπαρχει τροπος να το υπερκερασω
Αλλα , αφου λες οτι ειναι φυσιολογικο , τοτε μπορω να κοιμαμαι ησυχος
Ευχαριστω

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Σωστά θυμάσαι αλλά αυτό που θες να κάνεις προσθέτει κι άλλα start/stop που επιβαρύνουν τον HDD

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@