See all evil,hear all evil(Zizik's system)!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.568
Super είναι, δεν την είδες?

Δυστυχώς τη χτύπησαν λίγο στη μία επάνω γωνία οι ΚΤΕΛάδες, δεν θα μπορούσαν να την σηκώσουν! :114:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: See all evil,hear all evil(Zizik's system)!

και εννοειτε οτι πρεπει να κανει ολες τις καλωδιωσεις ιδιες....με το ιδιο υλικο....:116:

καταλαβες πουλακι μου...:403:

μικρο το κοστος ...:414:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

βρε από έκθεση φιδιών είναι η φωτογραφία; :137:

Reaction score
150
Εχθές πέρασα από το Zizik με το ντεσιμπελόμετρο μου αγκαζέ για τις απαραίτητες μετρήσεις και οφείλω να πω ότι έχει γίνει άψογη δουλειά!

Το PB-13Ultra μαζί με το James (?) κάνουν άψογη δουλειά και αναπαράγουν το LFE (και όχι μόνο) στις στάθμες που πρέπει από τα 16ΗΖ και πάνω εντυπωσιακά και χωρίς να κουράζουν το αυτί του ακροατή. Το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπο σύστημα το οποίο ως σύνολο είναι ξεκούραστο ακόμα και σε στάθμες των 105-115db (LFE) στη θέση ακρόασης. Ακόμη και με απόκριση -8db στα 16Hz στον μεγάλο αυτό χώρο είμαστε στα 107db τα οποία είναι πολύ "δυνατά" και τα περισσότερα sub ούτε για αστείο δεν τα πιάνουν (στα 16Hz στα 3.5 μέτρα).

Ο Μανώλης Καστρουνής που το ρύθμισε έχει κάνει φοβερή δουλειά καθώς οι στάθμες είναι αναφοράς και κάθε ηχείο στο 7.1 δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Δεν κάναμε τεστ για maximum SPL (εκτός κάτι μπαμ των 120db) αλλά ειλικρινά δεν έχει σημασία μιας και τον ιδιοκτήτη ούτε που τον ενδιαφέρει και το εννοεί. Το θέμα είναι πως υπάρχει και headroom και επιτυγχάνονται άνετα οι στάθμες αναφοράς στη θέση ακρόασης που είναι και το ζητούμενο.

Επόμενη στάση Μάρκου και τέλος το δικό μου που θέλει ακόμα λίγο δουλειά με τις ρυθμίσεις των sub.

Στο μέλλον θα πρέπει να δούμε το θέμα "dynamic compression" σε υψηλά SPL διαρκείας και κατα πόσο τα dome tweeters αναπαράγουν ρεαλιστικά σκηνές μεγάλων δυναμικών άκρων σε σχέση με horn loaded compression drivers ή και (leaf) ribbons (όχι τα hiendαδικα).

Δυστυχώς η κρίση δεν μου επιτρέπει να διεξάγω ένα πείραμα που θα κόστιζε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, αλλά αν θέλει κανείς να παραγγείλει κάτι ηχεία που θέλω να δοκιμάσω θα έρθω ευχαρίστως να τ'ακούσω να δω αν αξίζει ν'αλλάξω σύστημα!:116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

κοκοκο μαιστα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis