Serato Scratch Live

Reaction score
0
kalhmera!eimai new kid on the block kai eipa na ksekinhso me mia erothsh.
xrhsimopoio to Serato Scratch Live gia na paizo mousikh (dj se bar). Se genikes grammes eimai ikanopoihmenos,alla oso perna o kairos anakalypto pragmatakia pou tha hthtela na diorthothoun h na prostethoun.yparxei kapoios pou na douleyei to serato?nomizo h antallagh plhroforion einai kalyterh kai apo manual!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.477
Απάντηση: Serato Scratch Live

Καλώς ήρθες tallspiro.
Το Serato το χειρίζεσαι μέσω CDs ή μέσω βινυλίων;;;
Εγώ χρησιμοποιώ το Final Scratch 2.0 της Stanton με βινύλια.

ΥΓ Αν δεν υπάρχει πρόβλημα να γράφεις στα ελληνικά. :happy_6:

Reaction score
0
Προς το παρόν μέσω cd.Το μαγαζί δεν έχει πικάπ :(. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Το latency είναι μηδενικό και να φανταστείς ότι παίζω με γραμμένα cd (τα original τα έχω πάντα μαζί εννοείται!).Το σημαντικότερο πρόβλημά μου είναι με τα crates. κάθε φορά που προσθέτω στους φακέλους του σκληρού μου νέα κομμάτια θα πρέπει να τα προσθέτω και στο crate και τις περισσότερες φορές όλο το φάκελο,με συνέπεια την δημιουργία double αρχείων.οπότε... Το άλλο επίσης είναι με την ρύθμιση του pitch όταν παίζω.'Εχω την αίσθηση ότι το bend είναι μεγάλο και καμια φορά η αλλαγή είναι σαν τα παλιάλογα!Ντουπουντουπ, Ντουπουντουπ....Εσύ πώς το βλέπεις?

Reaction score
0
Hiz! Ειμαι καινουριος εδω και πρεπει να πω πως μεχρι τωρα εχω το πικ απ απλα για να ακουω μουσικη. Σκευτομαι λοιπον να το ψαξω λιγο το θεμα και να ασχοληθω :D Λεω να αγορασω 2 Stanton T.90 και να αρχισω να μαθαινω. Για αρχη εχω 3 ερωτησεις 1) Τι κεφαλες να παρω? 2) Πωσο κοστιζει το Serato? 3) Οσο αφορα τον μικτη τι κανω? χρειαζομαι κατι οικονομικο :D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.477

Καλώς ήρθες Rastaman.:107:
Δώσε μου 2-3 μέρες και θα σου απαντήσω γιατί είμαι εκτός Ελλάδας και γράφω από το κινητό.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.477
Απάντηση: Re: Serato Scratch Live

Hiz! Ειμαι καινουριος εδω και πρεπει να πω πως μεχρι τωρα εχω το πικ απ απλα για να ακουω μουσικη. Σκευτομαι λοιπον να το ψαξω λιγο το θεμα και να ασχοληθω :D Λεω να αγορασω 2 Stanton T.90 και να αρχισω να μαθαινω. Για αρχη εχω 3 ερωτησεις 1) Τι κεφαλες να παρω? 2) Πωσο κοστιζει το Serato? 3) Οσο αφορα τον μικτη τι κανω? χρειαζομαι κατι οικονομικο :D
Λοιπόν,

τα T.90 είναι πολύ καλά πικάπ για τη χρήση που τα θες (entry level).
Απ' ότι ξέρω η συσκευασία περιλαμβάνει και την κεφαλή της σειράς 500, οπότε δε χρειάζεται να ψάξεις για κάτι άλλο.
Για μείκτη θα σου πρότεινα κάποιον της Stanton σε λογική τιμή, όπως τον SMX.201 ή τον SMX.211.

Τώρα αν θες να προχωρήσεις σε χειρισμό της ψηφιακής σου συλλογής μέσω coded vinyl, υπάρχουν
αρκετές επιλογές.
Το Final Scratch της Stanton ήταν ο "αρχηγός" στην κατηγορία, αλλά γρήγορα το Serato της Rane έγινε το must προϊόν.
Έχουν περάσει από τα χέρια μου και τα 2 και πιστεύω ότι είναι περισσότερο προσωπικό το θέμα επιλογής.
Το Serato πάντως "νίκησε" λόγω καλύτερου support και marketing.
Αν έπρεπε σήμερα να επιλέξω digital djing πλατφόρμα θα πήγαινα στο Torq της M-Audio.
Η πιο φτηνή και αξιοπρεπής λύση είναι το MixVibes .

Θα δώσω και τις τιμές από τα καταστήματα που μπορείς να τα βρεις :

RANE SERATO SCRATCH BUNDLE
598€
MIXVIBES DVS PACK MKII 205€
M-AUDIO TORQ CONECTIV VINYL/CD PACK 222€
STANTON FINAL SCRATCH 2 349€ (χωρίς software και control disks)

Reaction score
0
Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Πάω λύκειο και δεν θα μπορούσα να μαζέψω τόσα χρήματα για Serato. Νομίζω πως με Mixvibes θα τα πάω μια χαρα. :D Λειτουργεί όπως το Serato?

Reaction score
0
Άρχισα να ρωτάω γύρο γύρο τις τελευταίες μέρες για να μαζέψω πληροφορίες σχετικά με το τι εξοπλισμό να πάρω για να ξεκινήσω. Σε όσους είπα για δύο T.90 μoυ πρότηναν να πάρω δυο Technic 1200 αντί για τα Stanton. Τι είνα προτιμότερο?

Reaction score
0

γεια χαρα εχω την εξης ερωτηση.το σερατο παιζει με την aydio 4 του τρακτορ?και εαν ναι πως γινεται?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.477

Όχι. Κάθε πλατφόρμα έχει τους δικούς της συνδυασμούς hardware-software.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508