Service Προενισχυτη

Reaction score
60
Καλο μεσημερι, χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους. Εχω ενα προενισχυτη με προβλημα στην εκκινηση (ποτε αναβει- ποτε οχι ειδικα οταν ειναι "κρυος") και θα ηθελα να μου προτεινετε αστερι τεχνικο για επισκευη. Παρακαλω με τα τηλεφωνα τους.
Ευχαριστω

Reaction score
25
Καλο μεσημερι, χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους. Εχω ενα προενισχυτη με προβλημα στην εκκινηση (ποτε αναβει- ποτε οχι ειδικα οταν ειναι "κρυος") και θα ηθελα να μου προτεινετε αστερι τεχνικο για επισκευη. Παρακαλω με τα τηλεφωνα τους.
Ευχαριστω
Προτείνεται ανεπιφύλακτα:
http://www.eastelectronics.gr/
Είναι και συνφορουμίτης!

Reaction score
1
Απάντηση: Service Προενισχυτη

αγαπητε συμπολιτη,
τι εννοεις νε το εχει προβλημα στην εκκινηση?
μημπως το προβλημα σου ειναι απλα στον διακοπτη η στο καλωδιο τροφοδοσιας?

Reaction score
60
Ο ενισχυτης εκκινει αφου "παιξω" με την την ασφαλεια του (μεσα-εξω)-ξερω ακουγεται σεξιστικο- και το προβλημα εμφανιζεται μονο οταν ο ενισχυτης ειναι κλειστος για ανω της μιας ωρας, δηλαδη κρυος. Οταν ειναι σε standby ή τον κλεισω και τον ανοιξω εντος ωρας δεν εχει προβλημα.
Εχει αλλαχτει ασφαλειοθηκη και εχει παει για ελεγχο στους ειδικους επιστημονες της αντιπροσωπειας που αποφανθηκαν καμμενο "κατι" και 200 ευρω επισκευη. Οταν εφτασε σπιτι τα ιδια ακριβως οποτε και ξαναπηρε τον δρομο προς την αντιπροσωπεια. Νεα γνωματευση - κατι εχει η πλακετα- και πρεπει να αλλαχτει. Εννοειται οτι τον πηρα και εφυγα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.113
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON