Service (κρυφο) menu hitachi LCD L37V01

Reaction score
0
Χαιρετώ την παρέα.

Θα ήθελα την βοήθειά σας, έχω μια hitachi LCD L37V01 και ψάχνω τρόπο να μπω στο κρυφό μενού να διορθώσω το χρώμα, (πολύ κόκκινο ρε παιδιά τι μανία κ αυτη). Έχω ψάξει παντού στο internet αλλά δε βρηκα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Κατά τα άλλα καλή η τηλεόραση που πήρα, ήταν η προσφορά στον Κωτσόβολο 888 € πριν λίγες μέρες. Full HD, κλπ κλπ.

<!-- / message -->

Reaction score
0
Eπειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτην την τηλεόραση, μπορείς να μου πείς τις εντυπώσεις σου; Είναι καλή σε τηλεοπτικό σήμα; Είμαι μεταξύ αυτής και μιας 37’’ LG στα ίδια περίπου χρήματα. Δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο αξίζει η αγορά μιας καλύτερη θεωρητικά 37’’ στα 1500€ που σκεφτόμουν να κάνω την υπέρβαση....

Reaction score
0
Eπειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτην την τηλεόραση, μπορείς να μου πείς τις εντυπώσεις σου; Είναι καλή σε τηλεοπτικό σήμα; Είμαι μεταξύ αυτής και μιας 37’’ LG στα ίδια περίπου χρήματα. Δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο αξίζει η αγορά μιας καλύτερη θεωρητικά 37’’ στα 1500€ που σκεφτόμουν να κάνω την υπέρβαση....
Έχεις pm για λεπτομέρειες που σε αφορούν :happy_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Service (κρυφο) menu hitachi LCD L37V01

Μήπως μπορείτε να μοιαστήτε τις λεπτομέρειες και μαζί μου ;
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Έχεις pm για λεπτομέρειες που σε αφορούν :happy_4:
Kαλησπέρα, μπορείς να μου πεις και εμένα τις εντυπώσεις σου από τη συγκεκριμένη τηλεόραση; (με ενδιαφέρει περισσότερο για τηλεοπτικό σήμα)
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: Service (κρυφο) menu hitachi LCD L37V01

Καλημέρα σε όλους
Αλήθεια γιατί όλη αυτή η μυστικότητα και η ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων...
και ποιός ο σκοπός ύπαρξης των φόρουμ εν προκειμένω...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Service (κρυφο) menu hitachi LCD L37V01

Κρυφό μενου :

Από το τηλεκοντρόλ πατάς πρώτα <menu> κ μετά πληκτρολογείς 1461.
Μπαίνεις στο κρυφό μενού κ κάνεις ότι θέλεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.759
Members
38.492
Νεότερο μέλος
Lazaroukos