Πριν από 20 ημέρες μου χάλασε η Samsung Tulip LEM86 52" και αναγκάστηκα να τηλεφωνήσω στην Service One που είναι της Fourlis Trade.
Μου έδωσαν το τηλεφωνω του κοντινότερου σε εμένα συνεργάτη και σε δύο ημέρες ήρθαν και την πήραν ΧΩΡΙΣ χρέωση αφού είμαισε εγγύηση.
Είχα ψάξει στο Internet και είχα δει ότι το πρόβλημα της τηλεόρασης ήταν ΠΟΛΥ σοβαρό και φυσικά το ανέφερα.
Εχθές μου τηλεφώνησαν και μου είπαν πως θα μου επιστρέψουν την παλιά (ο συνεργάτης της Service One) γιατί θα γίνει αντικατάσταση με καινούρια.
Λοιπόν μου δίνουν μια καλύτερη από αυτή που είχα δωρεάν ή αν θέλω μπορώ να συμπληρώσω και να πάρω όποιο μοντέλω θέλω. 400 Ευρώ για την 52" της σειράς 8 που έρχεται την άλλη εβδομάδα (Τετάρτη την έχω αν θέλω) ή 1200 Ευρώ για την 55" με το LED Backlight.
Γενικά καμία χρέωση δεν μου έχουν κάνει μέχρι τώρα και μπορώ να πω ότι με έχουν εκπλήξει.
Η Service One είναι πολύ καλή, τη χρησιμοποιούμε σε αρκετά καταστήματα (μετά από μια σύμβαση χρησιδανείου με τη Samsung) και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι.
Εγώ με το Service της Samsung ταλαιπωρήθηκα ακρετά.
Καθώς δεν ήταν για τηλεόραση έπρεπε να πηγαινοφέρνω την συσκευή στο πλησιέστερο Service σχεδόν 4 μήνες. Το θέμα ήταν οτι δεν δεχόντουσαν καν οτι έχει πρόβλημα...