29 Νοεμβρίου 2010 #1 jomor Μηνύματα 33 Reaction score 0 Μήπως έχει κανείς κάποιο από τα παρακάτω ? - Creek Destiny integrated amplifier (version 1) - Sony FA3ES integrated amplifier - Yamaha RX-V667 ΑV receiver ευχαριστώ
Μήπως έχει κανείς κάποιο από τα παρακάτω ? - Creek Destiny integrated amplifier (version 1) - Sony FA3ES integrated amplifier - Yamaha RX-V667 ΑV receiver ευχαριστώ
29 Νοεμβρίου 2010 #2 east electronics Επαγγελματίας Μηνύματα 1.602 Reaction score 1.586 εχω μονο του sony ο οποιος πιστευω οτι ειναι ο FA30 ES και οχι 3ES για τον ΥΑΜΑΗΑ εχω διαφορα αλλα συναφη μοντελα αλλα οχι αυτον . >Μπορω να σε βοηθησω καπου ??? Μολις ειδα οτι εχω κανει λαθος αν σου κανει αυτο που εχω στειλε μαιλ
εχω μονο του sony ο οποιος πιστευω οτι ειναι ο FA30 ES και οχι 3ES για τον ΥΑΜΑΗΑ εχω διαφορα αλλα συναφη μοντελα αλλα οχι αυτον . >Μπορω να σε βοηθησω καπου ??? Μολις ειδα οτι εχω κανει λαθος αν σου κανει αυτο που εχω στειλε μαιλ
29 Νοεμβρίου 2010 #3 jomor Μηνύματα 33 Reaction score 0 Απάντηση: Service Manuals ευχαριστώ. βασικά θέλω να δω κυρίως στον sony που εχει και καποια ηλικία, τι βρίσκεται σε σειρά με το σήμα και να πράξω ανάλογα.
Απάντηση: Service Manuals ευχαριστώ. βασικά θέλω να δω κυρίως στον sony που εχει και καποια ηλικία, τι βρίσκεται σε σειρά με το σήμα και να πράξω ανάλογα.
29 Νοεμβρίου 2010 #4 east electronics Επαγγελματίας Μηνύματα 1.602 Reaction score 1.586 δεν εχει και τιποτα σπουδαιο .....κατι ψιψιψινια και κατι κοκοψοψαρα ....
29 Νοεμβρίου 2010 #5 east electronics Επαγγελματίας Μηνύματα 1.602 Reaction score 1.586 εφτασεεεεεεε ?
29 Νοεμβρίου 2010 #6 jomor Μηνύματα 33 Reaction score 0 Απάντηση: Re: Service Manuals vintage_service said: δεν εχει και τιποτα σπουδαιο .....κατι ψιψιψινια και κατι κοκοψοψαρα .... Click to expand... που κάνουν συνηθως και την ζημιά εχεις mail, τάνκεσεν
Απάντηση: Re: Service Manuals vintage_service said: δεν εχει και τιποτα σπουδαιο .....κατι ψιψιψινια και κατι κοκοψοψαρα .... Click to expand... που κάνουν συνηθως και την ζημιά εχεις mail, τάνκεσεν
1 Δεκεμβρίου 2010 #7 JOHN MARKOU Μηνύματα 30.539 Reaction score 30.405 Απάντηση: Service Manuals Για κοιτάξτε στο Hifi engine. Μπορεί να εχει.
7 Δεκεμβρίου 2010 #8 jomor Μηνύματα 33 Reaction score 0 Απάντηση: Service Manuals Pioneer VSX-417 service manual μήπως εχει κανείς παρακαλώ ?
8 Δεκεμβρίου 2010 #9 jomor Μηνύματα 33 Reaction score 0 Απάντηση: Service Manuals jomor said: Pioneer VSX-417 service manual μήπως εχει κανείς παρακαλώ ? Click to expand... το βρήκα, ευχαριστώ
Απάντηση: Service Manuals jomor said: Pioneer VSX-417 service manual μήπως εχει κανείς παρακαλώ ? Click to expand... το βρήκα, ευχαριστώ
9 Δεκεμβρίου 2010 #10 jpaudio Επαγγελματίας Μηνύματα 2.428 Reaction score 1.750 Απάντηση: Service Manuals Χαιρετώ. Υπάρχει σχέδιο ή manual για τον ραδιοενισχυτή Sony STR-6800SD; Φιλικά, Γιάννης
Απάντηση: Service Manuals Χαιρετώ. Υπάρχει σχέδιο ή manual για τον ραδιοενισχυτή Sony STR-6800SD; Φιλικά, Γιάννης
9 Δεκεμβρίου 2010 #11 east electronics Επαγγελματίας Μηνύματα 1.602 Reaction score 1.586 δεν ειμαι πολυ σιγουρος εχω ενα το οποιο ειναι STR DE 597 K6800P αν σου κανει κανε μου ενα μαιλ
9 Δεκεμβρίου 2010 #12 jpaudio Επαγγελματίας Μηνύματα 2.428 Reaction score 1.750 Απάντηση: Service Manuals Σε ευχαριστώ αλλά αυτό που έχεις είναι από πολύ μεταγενέστερο μοντέλο. Το βρήκα πάντως και μπορώ εγώ να στο στείλω για το αρχείο σου. Φιλικά, Γιάννης
Απάντηση: Service Manuals Σε ευχαριστώ αλλά αυτό που έχεις είναι από πολύ μεταγενέστερο μοντέλο. Το βρήκα πάντως και μπορώ εγώ να στο στείλω για το αρχείο σου. Φιλικά, Γιάννης
9 Δεκεμβρίου 2010 #13 east electronics Επαγγελματίας Μηνύματα 1.602 Reaction score 1.586 please e mail me thanks