Service pioneer hi fi και άλλων συσκευων

Μηνύματα
20
Reaction score
7
Γεια σας και απο εμενα
Εχω στην κατοχη μου αρκετες συσκευες ηχου οι οποιες χρειαζονται service
Pioneer Hifi
το στερεοφωνικο χρειαζεται νεο πλαστικο περιβλημα για το πικαπ (δεν με ενδιαφερει η επισκευη του πικαπ αλλα εξαρταται κα απο το κοστος της)
νεα καλυματα για τα ηχεια
service σε ct j200wr tape deck (επισκευη ελεγχος)
cx j300
Pd j800m
gr j300
M j200
pl j400
service στην τροφοδοσια (μιας και δεν ανοιγει πλεον)

Aλλες συσκευες για πληρη καθαρισμο αναπαλαιωση κασετοφωνο (κυριως)
Sanyo M7700 (καθαρισμος)
M7900 (πληρη αναπαλαιωση)
Grundig C 300 (κασετα καθαρισμος)
National panasonic r 308 (δεν παιζει)
national panasonic rx 5090T(κασετα καθαρισμος)
Sharp GF 9797 (κασετα καθαρισμος)

Θα ηθελα να ξεκαθαρισω καποια πραγματα για αποφυγες παρεξηγησεων
Αναζητω αξιοπιστους τεχνικους που θα αναλαβουν τον πληρη καθαρισμο αναπαλαιωση service των μηχανηματων οπου αυτες ειναι δυνατες αλλα οχι λυσεις του ποδαριου
Θα παρακαλουσα τους εκαστοτε τεχνικους να διαβασουν αναλυτικα αυτα που γραφω
Επισης θα ηθελα να τονισω οτι αναζητω λυση για ολα τα μηχανηματα απο εναν τεχνικο εαν αυτο ειναι δυνατο
Ευχαριστω για οποια βοηθεια!
 


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.865
Reaction score
20.354
Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον Σάκη Πετρόπουλο, από την east electronics. Βρίσκεται στη Λ. Μεσογείων, στους Αμπελόκηπους.
 

Μηνύματα
20
Reaction score
7
Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον Σάκη Πετρόπουλο, από την east electronics. Βρίσκεται στη Λ. Μεσογείων, στους Αμπελόκηπους.
Ευχαριστω για την απαντηση εχω περασει απο το μαγαζι που κατα τα αλλα φαινεται οτι αυτη ειναι η δουλεια τους αλλα η "καθολικη αρνηση" οσον αφορα την επισκευη κασετοφωνων με αναγκασε να γραψω εδω
Παρολα αυτα ακομη μια προσπαθεια δεν βλαπτει εαν οχι αυτοι τοτε καποιος αλλος!
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.865
Reaction score
20.354
Δεν θα ασπαστώ την άποψή σου περί "καθολικής άρνησης επισκευής κασετοφώνων" επειδή, από προσωπική εμπειρία, ο κ. Πετρόπουλος επισκεύασε ένα κασετόφωνο KENWOOD που του πήρα.

Ίσως να αποφασίζει ανά περίπτωση (π.χ. το δικό μου να ήταν όντως επισκευάσιμο και να άξιζε κι ο κόπος να φτιαχτεί, ενώ κάποιο άλλο όχι), αλλά "καθολική άρνηση" δεν νομίζω.
 

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.245
Reaction score
78.922
Εμενα μου φρεσκαρισε ενα Denon κασετοφωνο, μια χαρα αποτελεσμα
 


Μηνύματα
29.073
Reaction score
23.098
ΕΠΙΣΗΣ....

ΚΑΤΣΙΠΗΣ ΑΒΕΡΚΙΟΣ

2106458380

ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ AVSITE ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.
 

Μηνύματα
1.972
Reaction score
3.331
Τσεκαρε και την http://revamp.gr
Όταν ειχε ένα θέμα ο αδερφός μου με τον ενισχυτή του, μόνο εκεί βρήκε άκρη.
Ήταν 100% ευχαριστημένος
Από όσο έχω δει στην σελίδα του στο facebook πιάνει και κασετόφωνο.
δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος απο τις υπηρεσίες άψογος σε όλα !
 

gonis

Luger
Μηνύματα
4.206
Reaction score
11.481
Αναγνωστόπουλος στην Καλλιθέα
Παλιοσειρα,έμπειρος,συνεπής,ηταν επι σειρά ετών εξουσιοδοτημένος της πάλαι ποτέ Τηλεοπτικής.
Μόλις γύρισα απο εκεί :D
 

Μηνύματα
20
Reaction score
7
Eυχαριστω για τις πολλες απαντησεις
Τουλαχιστον εχω μια κατευθυνση τωρα κ δεν ψαχνω στα τυφλα!
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
Στις συσκευες που αναφερεις εχουμε να δουμε εστω και μια ανταλλακτικη βιδα εδω και 10-15 χρονια .
5 ανθρωποι που εργαζονται στην εταιρια μας δεν εχει σχεδον κανενας πλεον την εμπειρια να δουλεψει πανω σε αυτα τα μηχανηματα και εαν καποιοι απο εμας την ειχαν, την εχουν πλεον ξεχασει .
Στις φορητες συσκευες που εχεις αναγραψει το κοστος στην Αμερικη ειναι τυπου η εργασια 80 USD την ωρα Θα μπορουσα να σου κανω εκπτωση τυπου 90% αλλα και παλι θα καταλαλαβεις οτι ο χρονος που θα χρειαστει να λυσεις και να δεσεις για να ανακαλυψεις οτι δεν βρισκεις ουτε βιδα να αλλαξεις απο ανταλλακτικα και παλι δεν υποσηριζει την σχεση κοστους και αποδοσης .

Πιο συγκεκριμενα δεν θα ειχα καμμια δυσκολια να χρεωσω ενα πελατη 200 ευρω για να επισκευασει ενα φορητο 40 ετων, το θεμα ειναι οτι εγω προσωπικα για να χρεωσω 200 ευρω εναν πελατη θελω και ο πελατης μου να μπορει να κανει την δουλεια του πολυ σωστα και για πολλα χρονια αν γινεται .

Οταν γνωριζω οτι δεν μπορω να παρεχω σωστη υπηρεσια , κυριως καθολικη και οχι ψιλομαζεματα , με σωστα ανταλλακτικα η δυνατον αυθεντικα τοτε απλα δεν αναλαμβανω την δουλεια ασχετα αν στο ταμειο μου θα μπουν 5 ευρω η 500.

Πελατης αυτη την γενικα δυσκολη εποχη ηρθε με προθεση να αφησει 500 ευρω ωστε να "αναβαθμισει" εναν hifi consumer ενισχυτη 2Χ50W δεκαετιας 1980 .... απλα τον εδιωξα .... Θεωρησα οτι οχι 500 αλλα 1500 να εβαζε σε αυτο το μηχανημα θα πηγαιναν χαμενα ...

Αυτη ειναι η λογικη μας και απο εκει πηγαζει η "καθολικη αρνηση " μας αρεσει τα λεφτα που παιρνουμε να παινουν τοπο !
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
Δεομενης της ευκαιριας θα ηθελα να κανω και ενα γενικο σχολιο οπου τα συνδικαλιστικα και τα θεματα των κλαδων, του ανταγωνισμου θεμιτου και αθεμιτου μακρυα απο μενα αλλα καλο θα ηταν οταν γινονται προτασεις απο μελη σε αλλα μελη καλο θα ηταν οι προτασεις αυτες να αφορουν καταστηματα η τεχνιτες που λειτουργουν φορολογικα νομιμα στην χωρα μας .

Τοσα χρονια μελος κατι τετοιο δεν εχω γραψει ποτε αλλα οταν στο τελος του μηνος κληθεις πληρωσεις 5 μισθους, 5 ΙΚΑ, ενα τεβε και τα μυρια οσα που εχουν φερει οι κυβερνησεις και οι δικες μας σοφες επιλογες απο πολιτικης πλευρας ...ναι πραγματι καπου σε ενοχλει να ξερεις οτι καποιος καπου παιρνει ενα παρομοιο μεροκαματο σαν το δικο σου αλλα δεν πλήρωνει ασφαλιστικες εισφορες , ΦΠΑ η μια δεκαρα φορο εστω και σε αυτο το κρατος ....ναι εκει καπου σε πνιγει το δικιο σου .

Η παρατηρηση ειναι γενικη και δεν εχει να κανει απαραιτητα με το συγκεκριμενο νημα ηθελα να το γραψω καποια στιγμη και ετυχε να γραφτει εδω .

Επισης δεν προσπαθω μεσα απο αυτη την παρατηρηση να κανω αγρα πελατων ....Δοξα το θεο η δουλιτσα μας παει μια χαρα και δεν θα σωθω εαν τα 5 μηχανηματα που φιαχνουμε τον χρονο γινουν 6 Αλλο ομως το ενα και αλλο το αλλο .

Φιλικοτατα
Σακης Πετροπουλος
 

Μηνύματα
20
Reaction score
7
Δεν διαφωνω σε αυτα που γραφετε καποια μηχανηματα μπορουν να επισκευαστουν και καποια οχι
Καποια αξιζουν να επισκευαστουν για λογους συναισθηματικους οι οποιοι δεν μπορουν να υπερβαινουν της λογικης.
Παρολα αυτα μιας και υπαρχει μια αρκετα μεγαλη αγορα και αρκετα φορουμ που αφορουν την επισκευη παλαιων τετοιων συσκευων και η διαθεση σε ανταλλακτικα ειναι αρκετα μεγαλη δεν βλεπω το προβλημα να αλλαξω σε ενα Sharp GF 9797 λαστιχακια μιας και το κσοτος τους ειναι μηδαμηνο (10-20 ευρω) και υπαρχουν ανταλλακτικα σε διαθεση online
Η μονη παρατηρηση που θα εκανα για πχ για μια συσκευη οπως τα Sharp GF 9797 ειναι η εξης:
Ενα μηχανημα απο συλλεκτη σε αριστη κατασταση κοστιζει με εξοδα μεταφορας στην Ελλαδα 200-300 ευρω το πολυ και μιλαω για αριστη κατασταση μεσα εξω!
Επομενως τιμες σε ανταλλακτικα και εργασια της ταξεως ανω των 200 ευρω απλα δεν υφιστανται μαλλον της ταξεως των 50 ευρω οσον αφορα ανταλλακτικα και εργασια
Διοτι με τα ιδια λεφτα αγοραζω ενα ιδιο μηχανημα για spare parts!

Eγω το μονο που ελπιζω σαν συλλεκτης με πολυ λιγες γνωσεις (μπορω να το ανοιξω και να το καθαρισω και ισως να αλλαξω και ενα λαστιχακι) ειναι να υπαρχουν ακομα τεχνικοι με know how και διαθεση τους οποιοις αναζητω για να κανω την δουλεια μου.Παντως απο εμπειρια μου στο εξωτερικο ολες αυτες οι συσκευες επισκευαζονται με σχετικα μικρη η μεγαλη δυσκολια.Τωρα εαν στην Ελλαδα ως συνηθως πρεπει να κανουμε την τριχα τριχια αυτο το αφηνω ασχολιαστο.
Συμφωνω οτι ο ιδιωτικος τομεας στην Ελλαδα αιμορραγει καθημερινα και οτι το να εισαι νομιμος πλεον ισοδυναμει με το να εισαι ηλιθιος αλλα αυτο ειναι κατι που δεν με αφορα γιατι εδω εγραψα απλα για να κανω την δουλεια μου και οχι να κρινω η να κατακρινω καποιον η να πρσσβαλω καποιον
Χαιρετω παρολα αυτα που βρισκετε το χρονο να απαντησετε αλλα μαλλον εγω δεν ειμαι ο πελατης που θα θελατε και εσεις ο τεχνικος που αναζητω ευχαριστω!
 

Μηνύματα
5.280
Reaction score
6.428
Τρακαρεις ενα αυτοκινητο που κανει στην αγορα σε αριστη κατασταση 1000 ευρω σαν ανταλακτικα το βρισκεις 200,ενω για να φτιαχτει ως εργασια μονο σου ζητουν 1500 ευρω πως εσυ λες αντε να δωσω 300 συνολο δεν παιζει το 1500αρι της εργασιας?(2 βδομαδες)
τι σχεση εχει το αν συμφερει να φτιαχτει με το αν σου ζητουν πολλα?
το κοστος εργασιας , οι εργατοωρες δηλαδη πως θα κοστολογηθουν στην περιπτωση σου ,δεν πρεπει να πληρωθουν επειδη δε σε συμφερει ? αστο τοτε για 100 ευρω φτιαχτο μονο σου, αν μπορεις ... που δεν.. γιατι αλλιως δεν θα ψαχνοσουν:whistling:
Υ.Γ.Ασε τον τεχνικο να τον κρινει τεχνικος η ο χρονος.
 

Μηνύματα
1.169
Reaction score
185
Σαν άνθρωπος ο οποίος έχει στη συλλογή του πολλά κασσετόφωνα και τα οποία με τον καιρό παρουσιάζουν προβλήματα (κυρίως λόγω ακινησίας), έχω να επισημάνω τα εξής:

Οι περισσότεροι τεχνικοί βλέπουν το κασσετόφωνο σαν ένα είδος προς αποφυγήν (παλιός φίλος τεχνικός μου έλεγε "που την ξέθαψες πάλι την "αρκούδα") και δεν το αγγίζουν εύκολα, εκτός αν είναι κάτι εύκολο, απλό με ολιγόλεπτη ενασχόληση. Γιατί αν χρειασθεί ο τεχνικός να λύσει και να δέσει ένα μηχανισμό για να αλλάξει πχ ιμάντες μπορεί να ασχοληθεί 2 ώρες και να σου ζητήσει 40-50 που θα ήταν λογικό. Όμως για το ίδιο χρονικό διάστημα των 2 ωρών μπορεί κάλλιστα να επισκευάσει 4 ενισχυτές και επομένως να πάρει το τετραπλάσιο των χρημάτων από ένα κασσετόφωνο ή μπομπίνα.
Δε θα ξεχάσω, από ιδία εμπειρία, ότι όταν ρώτησα παλιά για το κόστος αλλαγής ιμάντων σε ένα κασσετόφωνο ΑΚΑΙ GX-95MkII, κάποιος πολύ γνωστός τεχνικός (από Καλλιθέα μεριά) μου ζήτησε 150(!!!) euro γιατί ήταν λέει δύσκολη περίπτωση. Το αποτέλεσμα ήταν να ασχοληθώ εγώ και να γίνει η "δουλειά" σε λιγότερο από 1μιση ώρα.

Για να μη θυμηθώ ότι πολλοί από αυτούς δεν κοστολογούν την επισκευή βάση χρόνου αλλά βάση αξίας μηχανήματος. Η συντήρηση σε ένα Nakamichi δεν κοστίζει το ίδιο με την αντίστοιχη σε ένα aiwa, έστω και αν χρειασθείς το μισό χρόνο για το Nakamichi(!) .Θυμάμαι τεχνικό που με έπαιρνε τηλέφωνο για να πληροφορηθεί την τιμή κτήσης καινούριου και μεταχειρισμένου μηχανήματος για να χρεώσει ανάλογα

Γενικά, επειδή έχω βρει πολλές φορές "τοίχο" και "άρνηση" και οι περισσότεροι βαριούνται (αυτή είναι η σωστή λέξη) να ασχοληθούν (δε μιλάω για τους εμπλεκόμενους στο νήμα, με τους οποίους άλλωστε δεν έχω συνεργαστεί), έχω αποφασίσει (ελέω έλλειψης ενδιαφέροντος από "τεχνικούς") να ασχοληθώ μόνος μου. Στην αρχή είναι δύσκολα (έχω χαλάσει αρκετά μέχρι να καταφέρω να φτιάξω το πρώτο) αλλά μετά... συνηθίζεται με τη βοήθεια και του internet.

Αυτή είναι η γνώμη μου από ιδία εμπειρία πολλών ετών. Σίγουρα κάποιοι άλλοι θα έχουν άλλη γνώμη. Αλλά ως γνωστόν, οι γνώμες είναι σαν τις κ@λοτρυπίδες. Όλοι έχουν από μία!
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
Σε εμας αυτο δεν ισχυει Deck κασσετοφωνα τα κανουμε ολα εξαιρεση αποτελουν ολα οσα δεν εχουν λαστιχακια και οταν λεμε λαστιχακια φυσικα δεν εννοουμε τους ιμαντες συνηθως αυτοι υπαρχουν ολοι μιλαμε για τα idler μικρα καρουλακια μεταδοσης κινησης που υπαρχουν μεσα και σωστα στα ΑΚΑΙ υπαρχουν παρα πολλα και αν αυτα δεν ειναι διαθεσιμα το μηχανημα δεν θα μπορεσει ποτε να λειτουργησει πληρως και σωστα .

καποια απο τις δυνατοτητες του θα λειπει REW FFw ayto stop κλπ κλπ

Εξαιρεση αποτελουν πολλα διπλα Technics τα οποια σπανε τα πλαστικα τους και τα γραναζια τους και πλεον δεν υπαρχουν να αντικατασταθουν .

Ενδιαφερον πολυ εχει απο πλευρας στατιστικης να ακουστει τι λενε οι πελατες και οι συλλεκτες οταν φερνουν τα κασσετοφωνα τους για επισκευη .

Το 85% θα δηλωσει οτι ηδη εχει ανοιξει το κασσετοφωνο εχει δει οτι τα λαστιχακια ειναι κομμενα και θελει η τα λαστιχακια στο χερι η να αλλαξουμε μονο τα λαστιχακια .

Τωρα εαν κανενας απο εμας πιστευει οτι θα παει στο συνεργειο με ενα αμαξι του 1985 και θα καθαρισει στο συνεργειο με το να αλλαξει λαδια και φιλτρο λαδιου προφανως ειναι μνακρυα νυχτωμενος .

Οπως ολες οι συσκευες σε αυτη την ηλικια υποφερουν και απο καθαριοτητες σε διακοπτες και ποτενσιομετρα και απο πυκνωτες στα κυκλωματα προενισχυσης και τροφοδοσιας και συχνα και αλλες βλαβες ηλεκτρονικες η μηχανικες σοβαροτερης φυσεως .
Αν καποιος επισης πιστευει οτι ενας πυκνωτης μαλλον χαμηλης η κακης ποιοτητας που μπαινει σε ενα φορητο κασσετοφωνο παραγωγης που κατασκευαστηκε το 1980 μπορει να ζησει σχεδον 50 χρονια ακομα και αποθηκευμενος σε ενα ραφι ( να μην εχει λειτουργησει ποτε ) τοτε επισης ειναι μακρυα νυχτωμενος .

τελος η γνωστη ατακα του ασχετου ειναι οτι το μαγνητοφωνο δουλευει .... βεβαιως και ενα αυτοκινητο του 1980 μπορει ευκολα να σε πηγαινει στην δουλεια σου καθε πρωι αλλα προφανως το οτι καιει 13 λιτρα στα 100 και οτι μολυνει το περιβαλλον θα πρεπει να ειναι αδιαφορο .... αρα ναι ....κατα τα αλλα δουλευει ....

φιλικα
Σακης Πετροπουλος
 

Μηνύματα
1.169
Reaction score
185
Συμφωνώ εν μέρει με αυτά που γράφεις, αλλά θα πρέπει να παραδεχθείς πως οι περισσότεροι (δεν ξέρω μήπως και συ) "προτιμάνε" να φτιάξουν έναν ενισχυτή (σίγουρο και εγγυημένο αποτέλεσμα) από ένα κασσετόφωνο που πιθανόν στο άμεσο μέλλον παρουσιάσει ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα λόγω κινητών μερών αντιμετωπίζοντας την γκρίνια του πελάτη.

Για να μη θυμηθώ ότι πολλοί από αυτούς δεν κοστολογούν την επισκευή βάση χρόνου αλλά βάση αξίας μηχανήματος.
Αυτό τι λές? Ισχύει?
 

Μηνύματα
1.169
Reaction score
185
Το 85% θα δηλωσει οτι ηδη εχει ανοιξει το κασσετοφωνο εχει δει οτι τα λαστιχακια ειναι κομμενα και θελει η τα λαστιχακια στο χερι η να αλλαξουμε μονο τα λαστιχακια .

Τωρα εαν κανενας απο εμας πιστευει οτι θα παει στο συνεργειο με ενα αμαξι του 1985 και θα καθαρισει στο συνεργειο με το να αλλαξει λαδια και φιλτρο λαδιου προφανως ειναι μνακρυα νυχτωμενος
Εννοείται ότι όταν ανοίγεις έναν μηχανισμό, προχωράς και στην σχετική λίπανση εκτός από ιμάντες. Δεν μιλά για ηλεκτρονικά προβλήματα λόγω παλαιότητας πυκνωτών και γενικότερα γηρασμένων υλικών (το λεγόμενο restoration). Αυτό θα ανέβαζε αρκετά το κόστος που, ναι, στο τέλος κρίνεται ασύμφορο.
Πάντως οι περισσότεροι (δεν μιλάω για σένα) είναι "της ξεπέτας" δεν ασχολούνται περαιτέρω!
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
Η λιπανση αγαπητε Αρχοντα ειναι δυστυχως το λιγοτερο η το ευκολοτερο Αυτο που ειναι το σοβαροτερο προβλημα στα Ιαπωνικα ειναι η ΑΠΟΛΙΠΑΝΣΗ ......
Τα μηχανηματα αυτα εχουν γρασσα μεσα για λιανση του μηχανισμου στα κινουμενα μερη . δυστυχως η τεχνολογια των λιπαντικων εκεινη την εποχη ηταν τετοια που παρουσιαζε τα παρακατω προβληματα .

---Το γρασσο σε βαθος χρονου σε σχεση με την θερμοκρασια αποθηκευσης ΠΕΤΡΩΝΕ με αποτελεσμα οι μηχανισμοι στην κυριολεξια να φρακαρουν

---Σε πολλα απο τα κασσετοφωνα τα οποια εχουν μεινει αποθηκευμενα οι τοξικες αναθυμιασεις που εκπεμπει το γρασσο μεσα σοτν χωρο του κασσετοφωνου εχουν σαν αποτελεσμα να αποροφηθουν απο πλαστικα γραναζια η ιμαντες με αποτελεσμα και τα γραναζια να κιτρινιζουν και να πολυμεριζονται και οι ιμαντες να υποστουν κυριολεκτικα χημικη διασπαση σε σημειο που εχουν γινει κυριολεκτικα κρεμα .

---τελος στα μηχανηματα αυτα το επομενο σοβαρο χημικο προβλημα ειναι οτι οι επαφες των διακοπτων ειναι ολες επαργυρες να αποτελεσμα να μαυριζουν που σημαινει οτι σπρευ και τετοιες προχειροτητες δεν παιζουν με την καμμια και μονο χημικα αμμωνιας και μηχανημα υπερηχων μπορει να κανει ανθρωπινη δουλεια ....

Αυτοι αναλυτικοτερα ειναι οι λογοι που καθιστουν την δουλεια πολυ πιο δυσκολη απο οτι φανταζεται ο απλος χρηστης η συλλεκτης και παντα με την λογικη οτι πας να την κανεις ολοκληρωμενα ...

Αν ακολουθησεις αυτο που λεει ο πελατης αλλαξεις τα λαστιχακια χρεωσεις 20-25 ευρω και τον διωξεις θα φτασει σπιτι και θα ανακαλυψει οτι τα μισα πραγματα απο το μηχανημα του δεν δουλευουν καθολου η δεν δουλευουν σωστα ..και η θα μεινει με την εντυπωση ( απο αγνοια ) οτι δεν του εχουν κανει σωστη δουλεια η θα τον εχεις στο κεφαλι σου μετα απο 5 μερες οπου θα πρεπει να ξαναλυσεις το μαγνητοφωνο ( και εκει ειναι στην ουσια το κοστος ) για να κανεις αυτα που ο πελατης δεν ηθελε να πληρωσει κατα την αρχικη εκτιμηση .

Ειναι πολυ πιθανον πελατες μας να εχουν παραπονα απο την δουλεια μας σε πικαπ η κασσετοφωνα στους ενισχυτες ομως τα νουμερα ειναι αστρονομικα καλυτερα Ο λογος και εκει ειναι ιδιαιτερα και ιδια απλος /.....
Σημαινει οτι εαν ο πελατης δεν μπορει να πληρωσει ενα χαμηλο παντα κοστος για να φιαξει ολο το μηχανημα ολες τις πιθανες βλαβες πολυ απλα δεν το αναλαμβανουμε ....Οποτε δεν εχουμε και προβληματα .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.091
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top