servise pack2

Reaction score
6
Δεν ειμαι απολυτα σίγουρος αλλα απο τοτε που το κατέβασα δεν δουλεύουν τα εξής

Subrip ( η τελευταία version), το simulator του maestro και το TMPGEnc 3.0 XPress (δεν δέχεται mov files).

Εχει και κανεις παρόμοια προβλήματα με την εγκατάσταση του servise pack2 η να υποθέσω πως πρόκειται για σύμπτωση και φταιει κατι αλλο;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έχουν παρατηρηθεί αρκετά προβλήματα σε διάφορα προγράμματα μετά την εγκατάσταση του sp2. Όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Αν το pc είναι αποκλειστικά htpc απεγκατέστησε το sp2. Δεν σου προσφέρει τίποτα απολύτως. Καλύτερα sp1 και ένα επιλεκτικό windows update...

Reaction score
1
Στα περισσότερα pc's που το έχω εγκαταστήσει Ανδρέα δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τα προγράμματα επεξεργασίας dvd's.
Το μόνο παράξενο είναι σε ενα pc που πήγα να το εγκαταστήσω ενώ εδειξε να εγκαθίσταται κανονικά όταν πήγε να κάνει επανεκκίνηση μετά την γνωστή οθόνη φορτώματος των windows μετά έμεινε μαύρη η οθόνη.
Απεγκατάσταση κάτω απο safe mode και εγκατάσταση άλλες δυο φορές και πάλι το ίδιο.
Το ξύλωσα εντελώς και ησύχασα.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
7
Εδω και 2 βδομαδες παλεβω με τα μηχανηματα του διαβολου (αλλων, οχι δικα μου) επειδη ειχαν ενεργοποιημενο το auto update και ειχε κατεβασει μονο του το SP2.
Δε λειτουργουσε η ωρα σωστα, εκοβε το μοντεμ, το DVD εκανε σπασιματα σον ηχο και στην εικονα...
Παρατηρησα οτι ενσωματωνει στο ''τμημα'' του και τα αλλα προγραμματα ασφαλειας του υπολογιστη.
Ασε που πολλα drivers χρειαζοναι update πριν το SP2...
Δεν το βαζω (και γενικοτερα τελος τα update απο την Microsoft) και προτεινω σε πελατες να μην το βαλουν.
Το καλο ειναι οτι μπορεις να το απεγκαταστησεις...

Reaction score
7
Εδω και 2 βδομαδες παλεβω με τα μηχανηματα του διαβολου (αλλων, οχι δικα μου) επειδη ειχαν ενεργοποιημενο το auto update και ειχε κατεβασει μονο του το SP2.
Δε λειτουργουσε η ωρα σωστα, εκοβε το μοντεμ, το DVD εκανε σπασιματα σον ηχο και στην εικονα...
Παρατηρησα οτι ενσωματωνει στο ''τμημα'' του και τα αλλα προγραμματα ασφαλειας του υπολογιστη.
Δεν το βαζω (και γενικοτερα τελος τα update απο την Microsoft) και προτεινω σε πελατες να μην το βαλουν.

Reaction score
7

Reaction score
14
χαχαχαα....
Πάντως σε εμένα κανενα πρόβλημα με το service pack 2. Λες να είναι σύμπτωση?

Reaction score
7
f@ck...

Αλλες φορες εκει που γραφω post με γυρναει στην προηγουμενη σελιδα μονο του(αν και νομιζω οτι οφειλεται στο ποντικι και στα πληκτρα του)

Reaction score
6
Τελικα παιδια ισως και να μην φταιει για ολα το SP2.
Για το προβλημα του Maestro και γενικα με την εικονα o λογος ηταν καποιοι drivers απο την καινουργια καρτα. Τους βρηκα και ειναι οκ.
Οσο για τα αλλα ακομα τα παλευω.

Reaction score
0
f@ck...

Αλλες φορες εκει που γραφω post με γυρναει στην προηγουμενη σελιδα μονο του(αν και νομιζω οτι οφειλεται στο ποντικι και στα πληκτρα του)
Γιώργο αυτό συνήθως γίνεται όταν γράφεις και πατάς το πλήκτρο backspace <-- για να σβήσεις. Τότε σε πάει στην πίσω σελίδα. Είναι feature του browser... (νομίζω το κάνουν όλοι οι browsers αυτό - αν έχει βρει κανείς κάποιον που να μην το κάνει ας το πει)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.671
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@