Set DVD,πολυκάναλου AV και ηχείων.

Reaction score
2
Πουλάω τον "παλιό" μου ενισχυτή τα ηχεια που τον συνοδεύουν και ένα DVD player.

Πρόκειται για το πλήρες home cinema kit της Sony με το όνομα HTP-78DW

Όλα σε άριστη κατάσταση χωρίς το παραμικρό πρόβλημα λειτουργίας.Τα δίνω λόγω γενικής αναβάθμισης του συστήματος μου.

Ο ενισχυτής δεν έχει HDMI αλλά έχει 2 οπτικές και 1 coaxial.Υποστηρίζει DTS,DD αλλά όχι τα σύγχρονα HD Formats.Έχει και ραδιόφωνο και γενικά είναι ένα τίμιο μηχάνημα για όσους ξεκινάνε την είσοδο τους στον χώρο του πολυκάναλου ήχου.Εδώ και ένα χρόνο συνδεδεμένος στο HTPC δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα.Φυσικά δίνεται μαζί με τα ηχεία του και το subwoofer.

Το DVD player είναι της Sony με HDMI και δυνατότητα upscale σε 1080p.Το δούλεψα ελάχιστα καθώς αγόρασα PS3.

Ορίστε ένα PDF με τα χαρακτηριστικά του AV και των ηχείων:

Link

Τιμές:

280 ευρώ για τον ενισχυτή και τα ηχεία και δώρο 2 μαύρες μεταλλικές διακριτικές βάσεις για τα πίσω ηχεία.

60 ευρω για το DVD player

320 ευρώ όλα μαζί.

PS1:Όποιος τα θέλει θα περάσει να τα πάρει από το σπίτι μου.
PS2:Δυστυχώς δυνατότητα ακρόασης δεν υπάρχει καθώς είναι ήδη αποσυνδεδεμένα και σε κουτί.

Reaction score
2
Νέες τιμές:

260 ενισχυτής-ηχεία
50 το DVD

όλα μαζί 280

Άντε να φεύγουν!!!!

Reaction score
2
Παιδιά η τιμή αν και εξευτελιστική κατά την άποψη μου είναι συζητήσιμη. Όποιος θέλει να το συζητήσουμε να μην διστάσει να γράψει την άποψη του!

Reaction score
2
Τελική τιμή 250 ευρώ.

Δηλαδή με 250 ευρώ παίρνετε:

1.Ενισχυτή.
2.Ηχεία (F,L,C,RL,RR)και sub.
3.DVD player με HDMI και upscale σε 1080p.
4.2 βάσεις για τα 2 πίσω ηχεία.
5.Δώρο 1 καλώδιο οπτικής ίνας.

Νομίζω πως είναι κυριολεκτικά τσάμπα η τιμή.

Reaction score
2
Νέα τιμή για να φεύγει 220 ευρώ.Κυριολεκτικά τσάμπα.Καινουργια ολα κοστιζουν άνω των 380 όλα μαζι!!!

Reaction score
2.557
Τελική τιμή 250 ευρώ.

Δηλαδή με 250 ευρώ παίρνετε:

1.Ενισχυτή.
2.Ηχεία (F,L,C,RL,RR)και sub.
3.DVD player με HDMI και upscale σε 1080p.
4.2 βάσεις για τα 2 πίσω ηχεία.
5.Δώρο 1 καλώδιο οπτικής ίνας.

Νομίζω πως είναι κυριολεκτικά τσάμπα η τιμή.
Εδώ λέει 1080i για το DVD...

Reaction score
2
Εδώ λέει 1080i για το DVD...
Φίλε μου το link που έδωσες μου βγάζει error. Είμαι και στη δουλειά τώρα και δεν μπορώ να δω το DVD για να σου πω αν είναι 1080i. Από ότι θυμάμαι είναι 1080p.Ελπίζω να μην έκανα λάθος!!!

Reaction score
2.557
Φίλε μου το link που έδωσες μου βγάζει error. Είμαι και στη δουλειά τώρα και δεν μπορώ να δω το DVD για να σου πω αν είναι 1080i. Από ότι θυμάμαι είναι 1080p.Ελπίζω να μην έκανα λάθος!!!
Έχει δίκιο βγάζει error και δεν ξέρω γιατί.
Το λινκ όμως το βρίσκεις όταν γκουγκλάρεις (γκουκλίσεις;;;:107:)
"HTP-78DW", κλικάρεις (κλικώσεις ;;;:107: ) την πρώτη επιλογή και πατήσεις το tab "details".

Googlάρω για πάρτη σου!
http://www.google.com/search?q=HTP-78DW&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:en-US&ie=utf8&oe=utf8

Τα υπόλοιπα μόνος σου...

:142:

ΥΓ Μπορεί να κάνει λάθος αυτός όχι εσύ...

Reaction score
2
Φίλε μου το manual το οποίο παραθέτεις το έχω τοποθετήσει στο πρώτο μου post.

Δεν είδα κάπου να μιλάει για 1080i.Το DVD player το οποίο βρίσκεται στο home theater είναι το DVP-NS78H το οποίο όπως θα δεις γράφει ξεκάθαρα:

High Resolution Video Output - 780p/1080i/1080p

Αυτά...

Reaction score
2.557
Αγαπητέ μου φίλε δεν παρέθεσα manual, λινκ παρέθεσα που βρήκα στο google....
Όπως είπα παραπάνω "Μπορεί να κάνει λάθος αυτός όχι εσύ..."
Στο πρώτο ποστ σου το λινκ που έδωσες σε στέλνει στο Rapidshare. To αρχείο που κατέβασα από εκεί είναι το manual του σετ και - μετά από ένα γρήγορο ξεφύλλισμα - νομίζω δεν λέει τις προδιαγραφές του DVD...

Και ενδιαφέρομαι για το DVD player. Στο σπίτι έχω 2 αλλά θα το χρησιμοποιήσω στο εξοχικό. Δυστυχώς από ραδιοενισχυτή και ηχεία είμαι (υπερ)πλήρως καλυμένος...

Κατά συνέπειαν έχεις πμ.

Reaction score
2
Το set θέλει να το δεί συνάδελφος μου οπότε μέχρι και τη δευτέρα η αγγελία παραμένει ανενεργή. Σε περίπτωση που ο συνάδελφος μου δεν το πάρει έχεις σειρά φίλε messenger.

ΕDIT:Τώρα είδα το pm σου δυστυχώς μέχρι δευτέρα παραμένει στασιμη η αγγελία.Sorry...

Reaction score
2.557
Το set θέλει να το δεί συνάδελφος μου οπότε μέχρι και τη δευτέρα η αγγελία παραμένει ανενεργή. Σε περίπτωση που ο συνάδελφος μου δεν το πάρει έχεις σειρά φίλε messenger.

ΕDIT:Τώρα είδα το pm σου δυστυχώς μέχρι δευτέρα παραμένει στασιμη η αγγελία.Sorry...
Ευχαριστώ.
Εγώ θα λείπω από Τρίτη πολύ πρωϊ μέχρι και Τετάρτη πολύ αργά και μάλλον δεν θα έχω Ιντερνετ. Αν δεν θέλει ο συνάδελφός σου το DVD το θέλω εγώ.

Reaction score
2
Θα έχεις επικοινωνία για την πρόοδο της αγγελίας φίλε μου!Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Reaction score
2
H αγγελία επανέρχεται καθώς ο συνάδελφος μου δεν θα τα αγοράσει.

Οι τιμές είναι πλέον λόγω ανάγκης σε μετρητά:

240 ευρώ ο ενισχυτής τα ηχεία και οι βάσεις
50 ευρώ το DVD player

280 για όποιον τα πάρει όλα μαζί.

Να υπενθυμίσω πως καινούργιο όλο το set κοστίζει άνω των 370 ευρώ. Μόνο του το DVD player έχει 100 ευρώ!!!!

Προτεραιότητα θα έχουν όσοι ενδιαφερθούν για όλο το set πακέτο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas