Sex & The City 2

Reaction score
5.619
Το τι έγινε στην πρεμιέρα χτες δεν περιγράφεται. Ορδές γυναικών να γεμίζουν το σινεμά. Ήμουν ο ένας από τους πέντε μόνο άντρες στην κατάμεστη αίθουσα! Πρώτη φορά είδα τόσες γυναίκες μαζί. Μου θύμισε τα φοιτητικά μου χρόνια στη φιλοσοφική :142:

Tip > Αράξτε στις καφετερίες απ' έξω και απολαύστε πασαρέλα! Καμία δε φοράει φορμίτσα για να δει ταινία. Όλες στην τρίχα ντυμένες.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.242
Για "σινεμα" ειμαστε το βραδακι μαλλον...και δε λες τιποτα...!!!

Reaction score
5.619
Έκανα έκπληξη στη δικιά μου παίρνοντας εισιτήρια για την πρεμιέρα, εννοείται δυο μέρες πριν online, επιλέγοντας θέση.

Σαν να της έκανα δώρο κόσμημα έκανε από τη χαρά της!

Reaction score
4.538
Απάντηση: Sex & The City 2

Sex & The City 2 / Μαραμένη μου γαρδένια!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Sex & The City 2

Έκανα έκπληξη στη δικιά μου παίρνοντας εισιτήρια για την πρεμιέρα, εννοείται δυο μέρες πριν online, επιλέγοντας θέση.

Σαν να της έκανα δώρο κόσμημα έκανε από τη χαρά της!
:142::142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Τhanks:137:

(Tι,δλδ δεν έχει λινκς για κατέβασμα;):138:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.548
Απάντηση: Re: Sex & The City 2

Τhanks:137:

(Tι,δλδ δεν έχει λινκς για κατέβασμα;):138:

Έχεις π.μ. :138:

Reaction score
1.458

Το είδα κι εγώ εχθές.Της το είχα υποσχεθεί από μέρες και πήγαμε με ένα φιλικό ζευγάρι.Πραγματικά γεμάτο γυναίκες το σινεμά!
Διασκεδαστική ήταν η ταινία,πέρναγε ευχάριστα η ώρα.Οχι κάτι ιδιαίτερο όμως.

Reaction score
7.127

Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω τη σειρα,μια κοντη γκομενιτσα που την εχει παρει η μιση Νεα Υορκη,τι νοημα εχει ολο αυτο? Αληθεια οι ελληνιδες εχουν καμια σχεση με αυτο το τυπο γυναικας και λυσσανε να την δουν και στη μεγαλη οθονη ή απλα εχουν πεσει θυμα μαρκετινγκ?

Reaction score
5.619
Re: Απάντηση: Sex & The City 2

Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω τη σειρα,μια κοντη γκομενιτσα που την εχει παρει η μιση Νεα Υορκη,τι νοημα εχει ολο αυτο? Αληθεια οι ελληνιδες εχουν καμια σχεση με αυτο το τυπο γυναικας και λυσσανε να την δουν και στη μεγαλη οθονη ή απλα εχουν πεσει θυμα μαρκετινγκ?
Τη μόδα κοιτάζουν. Σε κάθε φόρεμα/τσάντα/παπούτσια οι σχολιασμοί έπεφταν βροχή. Τα περί σεξ είναι απλά το αλατοπίπερο.

Reaction score
4.594

Τη μόδα κοιτάζουν. Σε κάθε φόρεμα/τσάντα/παπούτσια οι σχολιασμοί έπεφταν βροχή. Τα περί σεξ είναι απλά το αλατοπίπερο.

Ναι,ε; Εγώ για το σεξ το έβλεπα. :135:

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sex & The City 2

Ναι,ε; Εγώ για το σεξ το έβλεπα. :135:

:204:

Reaction score
5.619
Στη σκηνή που μαλώνει η Samantha με τους ντόπιους μουσουλμάνους και καταστρέφεται η τσάντα της, ούτε γω κατάλαβα γιατί άκουγα επιφωνήματα από το κοινό.

Μετά μου εξήγησαν ότι η τσάντα ήταν Barkley, αξίας 5.000 ευρώ, και περιμένεις 1 χρόνο για να την αποκτήσεις!!!

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.548

Στη σκηνή που...

Βρε μη λες για τις σκηνές και θυμηθεί και η Giota κάποια από αυτές που της αρέσουν...:144::142:

Reaction score
4.594

Βρε μη λες για τις σκηνές και θυμηθεί και η Giota κάποια από αυτές που της αρέσουν...:144::142:

Θυμήθηκα -επί τη ευκαιρία- μια σκηνή όπου η Μιράντα ( η κοκκινομάλλα) τα έχει με έναν μαύρο (κούκλο) και κάνουν... :135::135:

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sex & The City 2

Γενικά ναι. Αλλά εγώ ήθελα να γράψω τι κάνουν ακριβώς :135::135:
Καθηγήτρια σεξουαλικής αγωγής: Η Giota :138:

Reaction score
6

πρόσθεσε οτι είναι και μπάζο (Horse face οπως την αποκαλεί ο αρχηγός Jeremy Clarkson απο το Top Gear). Απορω και γώ πραγματικά τι εχουν πάθει όλες οι γυναίκες με αυτήν την μπούρδα.
Μα ούτε μια ανατίναξη, ενα πιστολίδι, ενα μπουνίδι, εναν κακό-Ναζί.. κατιτις αδερφέ!!

Reaction score
4.594

πρόσθεσε οτι είναι και μπάζο (Horse face οπως την αποκαλεί ο αρχηγός Jeremy Clarkson απο το Top Gear). Απορω και γώ πραγματικά τι εχουν πάθει όλες οι γυναίκες με αυτήν την μπούρδα.
Μα ούτε μια ανατίναξη, ενα πιστολίδι, ενα μπουνίδι, εναν κακό-Ναζί.. κατιτις αδερφέ!!

Είναι η αιώνια αναζήτηση της πραγματικής αγάπης :140::140:

(και το σεξ :138:)

Staff online

• abcd
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275