Shaiya (PC)

Reaction score
5

Το έχει η μοίρα μου... Είπα να μην το πω σε κανέναν και στο τέλος απλά να γραψω αν μου άρεσε ή όχι, αλλά ύστερα από το review του LOTRO δεν γινόταν... Πρέπει να γράψω.

Πριν λίγο έκανα το account και μολις γυρίσω σπίτι θα βάλω τον client για κατέβασμα... Και παρ'ολο που το κόλλημά μου με τα γιαπωνοκορεατοκινέζικα είναι δεδομένο και αρνητικό (μακριά από εμάς και τέτοια πράματα...) είδα το παρακάτω και μου έκανε κλικ...

Gameplay experience modes!!!

Αντιγράφω από το site :

• Easy – This mode should only be played by those who have no experience playing MMORPGs. Level cap is 30, experience gain is 2x, and no special skills are available.
  • Normal – This mode is for players who have some experiences with MMORPGs. Players must reach level 50 in Normal mode before Hard mode will be made available.
  • Hard – Level requirements are much harder in this mode, but Status and Skill Bonuses are increased. Players who reach level 50 in Hard mode will unlock Ultimate mode.
  • Ultimate – Level requirements are the same as in Hard mode, but Status and Skill bonuses are increased and players can use exclusive items, skills, spells, and bonuses only available to Ultimate characters. WARNING!!! Characters who die in Ultimate mode will be deleted if not resurrected within 3 minutes. This mode is only for those players looking for the Ultimate experience.

Παρακαλώ να κοιτάξτε καλά την κατηγορία Ultimate! Αν πεθάνεις in-game και δεν σου κανουν resurrect σε 3 λεπτα, τι;;;;;;;; πάει ο χαρακτήρας;;; :crazy_1::crazy_1:

Ωωωωω, με δελεάζει...

Attachments

Reaction score
4
Καλα βρε φιλε αυτο ειναι απανθρωπο εντελως. wall_1
Σκεψου μονο, ποσο θα κυνηγανε τους priests να τους εχουν party.

Reaction score
4
Απαραδεκτον......τουλαχιστον.....και εχει 13 μυρια κοσμο χωρις τους free servers :crazy_1:

Reaction score
5
Πρώτες εντυπώσεις

Όπως έγραψα και πιο πάνω :
έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην αγορά το ριμάδι το lineage τελικα...
Όλη αυτή η μανία να βγάζουν mmοRPGs οι τύποι απο εκείνη την μεριά... Δεν μπορώ να καταλάβω. Αλλά αυτός είναι ένας λάθος τρόπος να κρίνουμε ένα παιχνίδι.

To Shaiya, μας έρχεται από την Aeria Games. Πολλές οι ενστάσεις που έχω για το Site του παιχνδιού ( http://shaiya.aeriagames.com/ ). Αν είναι δυνατόν, εταιρία που θέλει να προωθήσει το παιχνίδι της, να χρησιμοποιεί το Photobucket για να αποθηκεύει τα Screenshots του παιχνιδιου. Το αποτέλεσμα θα το δείτε στο Site του παιχνιδιου.

Από αυτό και μόνο περίμενα εναν client γύρω στα 300 MB το πολύ με γραφικά χειρότερα και από το Diablo 2. Τελικά ήταν γύρω στα 980MB. Το κατέβασα από το FilePlanet.com , έκανα την εγκατάσταση, updates κλπ και έγινε το Login...

Reaction score
5
Σχεδόν με έπιασαν τα γέλια όταν είδα μία οθόνη τόσο ίδια με το Lineage, που νόμισα ότι θα δω τον Bishop μου να με περιμένω να πάω στο Lair... Μέχρι και η γραμματοσειρά ίδια είναι.

Αυτοί οι γιαπωνέζοι πια... Μία αγγλική γραμματοσειρά έχουν όλοι; Τι να πω. )(

Κάνουμε Login και η πρώτη επιλογή είναι αυτή μεταξύ Alliance of Light και Union of Fury. Οι καλοί και οι κακοί αντίστοιχα. Αυτή η επιλογή είναι οριστική καθώς από την στιγμή που θα επιλέξετε την στρατιά που θέλετε μετά για να αλλάξετε πρέπει να σβήσετε όλους τους χαρακτήρες που έχετε φτιάξει.

Μετά από αυτή την επιλογή έρχεται η δύσκολη στιγμή της επιλογής Race/Class...

Reaction score
5
Races / Classes

Races

Alliance Of Light

• The Humans
  • The Elves
Union OF Fury

• The Vail
  • The Nordein

Τα Classes είναι διαφορετικά, ανάλογα με το Race (ανάθεμα το Lineage σας μέσα...)

Classes

Human Classes
  • Fighter : Το Human Tank. Μπόλικο damage και εύκολος για solo παιχνίδι.
  • Defender : Με περισσότερα HPs από τον Fighter αλλά λιγότερο Damage, ο Defender μπορει να χρησιμοποιηθεί και αυτός ως Tank. Εχει και Group Skills.
  • Priest : Εεεε. Τι; Θέλετε και ανάλυση; :happy_9: Healing Class με μεγάλο Magical Resistance. Όπως πάντα, a must-have για το Group :happy_6:
Elven Classes

• Ranger : Stealther χαρακτήρας. Έχει την δυνατότητα να μεταμφιεστεί σε mob :crazy_1:
  • Archer : Βαράνε από απόσταση, υψηλό Critical Chance. Nuker ίσως;
  • Mage : O καλός μάγος του παιχνιδιού που χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της φύσης (Φωτιά, Νερό, Γη και Αέρας)

Vail Classes

• Assasin : Βλέπε Elven Ranger
  • Pagan : Βλέπε Elven Mage
  • Oracle : Βλέπε Human Priest
Nordein Classes

• Warrior : Βλέπε Human Fighter
  • Guardian : Βλέπε Human Defender
  • Hunter : Βλέπε Elven Archer

Πόσο μ'αρέσει η ποικιλία...

Reaction score
0
Υπάρχει λαός στους server?
To παιχνίδι είναι free και αργότερα θα πληρώνεις?
Για δώσε πληροφορίες αν σου είναι εύκολο.

Reaction score
5
προς το παρών είναι beta. Οπότε μετά θα πληρώνεις. Πληροφορίες το απογευματάκι μαζί με Screenshots ;-)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Shaiya (PC)

Mάνα μ', αν ήταν εύκολο να βγάλεις καλό MMORPG δεν θα είχαμε το μονοπώλιο του WoW...
Εγώ περιμένω το Warhammer - να και θα προτιμούσα να μην είναι καλό γιατί δεν θέλω να καταστραφώ πάλι.

Το άτιμο το LoTR μου κόλλησε στο 46% και πάλι από την αρχή... Άμα τους χ3σω εγώ θα φταίω;!

Reaction score
5
Κώστα το καλό mmo είναι στο γούστο του καθένα. άλλοι θεωρούν κορυφαίο το WoW, άλλοι το Lineage άλλοι το Ultima κλπ κλπ.

Reaction score
5

User Interface...

Κάτω αριστερά υπάρχει η XP Bar. Πέρα από το κλασσικό "γέμισμα", μας δείχνει και το ποσοστό του level που έχουμε πάρει.

Δεξιά βλέπουμε τα κουμπιά που ανοίγουν το Character Sheet, το Quest Log, τα Options κλπ κλπ. Η μπάρα που βρίσκεται από κάτω... Δεν εχω καταλάβει ακριβώς τι κάνει να πω την αλήθεια μου. Όταν άφηνα το ποντίκι από πάνω μου έβγαζε το παρακάτω μήνυμα :

Θα σας γελάσω ειλικρινά.

Πάνω αριστερά τα Vital Stats, λίγο πιο δεξια τα Macros και τέλος το Minimap.

Attachments

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Shaiya (PC)

Κώστα το καλό mmo είναι στο γούστο του καθένα. άλλοι θεωρούν κορυφαίο το WoW, άλλοι το Lineage άλλοι το Ultima κλπ κλπ.
Αυτό που λες ισχύει ως ένα βαθμό και αφορά κυρίως την προσωπική εκτίμηση του καθενός. Η κοινή συνισταμένη των προτιμήσεών μας, δείχνει τα πραγματικά καλά (ή αντικειμενικά καλά) MMO. :cool_4:

Π.χ. είτε μου αρέσει είτε δε μου αρέσει το WoW, η επιτυχία του δείχνει πως κάτι έκαναν σωστότερα από τον ανταγωνισμό.

Reaction score
5
Character Sheet

Ένα δείγμα από το Character Sheet του παιχνιδιού. Κάτι που, προσωπικά, θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό είναι το ανέβασμα των Stats. Κάθε class έχει ένα Bonus. Για παράδειγμα ο Elven Mage έχει σε κάθε Level +1 ΙΝΤ. Προφανώς είναι το βασικό του Stat.

Κάθε φορά όμως που παίρνετε ένα Level σας δίνει 5 πόντους για να τους μοιράσετε εσείς όπως πιστεύετε ότι ειναι καλό για τον χαρακτήρα σας! Ένα σύστημα που έχω πολύ καιρό να συναντήσω σε παιχνίδι του είδους και πραγματικα, θεωρώ πολύ καλό!

Attachments

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Shaiya (PC)

Αυτό που λες ισχύει ως ένα βαθμό. :cool_4:

Π.χ. είτε μου αρέσει είτε δε μου αρέσει το WoW, η επιτυχία του δείχνει πως κάτι έκαναν σωστότερα από τον ανταγωνισμό.

Ναι... Το έκαναν εύκολο "happy_1" Αλλά ας μην βγαίνουμε εκτός θέματος :happy_8:

Reaction score
5

Δείγμα από το inventory του παιχνιδιού. Δεν νομίζω οτι έχει κάτι το ιδιαίτερο για να αναφέρουμε.

Attachments

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Shaiya (PC)

Ναι... Το έκαναν εύκολο "happy_1" Αλλά ας μην βγαίνουμε εκτός θέματος :happy_8:
Kαι αφού οι υπόλοιποι είδαν τον εμπορικά σωστό δρόμο που είναι το απλό "να το κάνουν εύκολο" γιατί δεν έχουν δημιουργήσει ένα mmo ικανό να χτυπήσει το WoW ακόμη; :happy_4:

Reaction score
5
Μεταφορές - Μετακομίσεις "Ο Βαγγέλης"

Έτρωγε τα λεφτά του κοσμάκη στο Lineage οπότε άνοιξε και υποκατάστημα στο Shaiya... O Gatekeeper και πάλι εδώ. Με ένα μικρό προβληματάκι στα αγγλικά του βέβαια καθώς όπως μπορείτε να καταλάβετε... δεν μπορείτε να καταλάβετε που θέλετε να σας στείλει :crazy_1: Προβληματάκι της beta; Πιθανόν...

Attachments

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members