SHARP Aquos lcd. Η μοναδική Ιαπωνική;

Reaction score
0
Γεια σας παιδιά, είδα μια διαφήμιση στην tv για τη sharp Aquos και έχω μια απορία. Ο εκφωνητής του σποτ λέει στο κλείσιμο. "H μοναδική Ιαπωνική lcd tv(νομίζω λέει στον΄κόσμο)"

Τέσπα, η ερώτησή μου είναι για το αν το "μοναδική" αναφέρεται σαν επίθετο που χαρακτηρίζει την ποιότητα, τη μοναδικότητα μπλα μπλα ή εννοεί η μοναδική made in japan?(παραγωγή)

Reaction score
0
Γεια σας παιδιά, είδα μια διαφήμιση στην tv για τη sharp Aquos και έχω μια απορία. Ο εκφωνητής του σποτ λέει στο κλείσιμο. "H μοναδική Ιαπωνική lcd tv(νομίζω λέει στον΄κόσμο)"

Τέσπα, η ερώτησή μου είναι για το αν το "μοναδική" αναφέρεται σαν επίθετο που χαρακτηρίζει την ποιότητα, τη μοναδικότητα μπλα μπλα ή εννοεί η μοναδική made in japan?(παραγωγή)
Η μοναδική made in Japan (αν δεν κάνω λάθος) που εισάγεται στην Ευρώπη. Από τις κοινές μάρκες τουλάχιστον γιατί προφανώς υπάρχουν και άλλες.
Αυτό πάντως δε σημαίνει ότι οι Sharp αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματα από τις άλλες μάρκες, αν και σίγουρα είναι ευπρόσδεκτο.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όλες οι Sharp που εισάγονται στην Ευρώπη είναι made in japan...

Για να το λέει και στην διαφήμιση μάλλον το έχουν ψάξει και προφανώς δεν υπάρχει άλλη tv στην Ελλάδα made in japan...

Reaction score
152
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ HD SERIES ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ....
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΦΙΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ LC32SA1E ΚΑΙ ΗΤΑΝ TAIWAN...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis