Sharp Objects (2018)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.409
Sharp Objects

Σειρά 8 επεισοδίων του ΗΒΟ με πρωταγωνίστρια την Amy Adams, σε μεταφορά του μυθιστορήματος της Gillian Flynn (Gone Girl) και σκηνοθεσία του Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club).

Η πρωταγωνίστριά του Καμίλ Πρίκερ, δημοσιογράφος, επιστρέφει ύστερα από χρόνια στη γενέτειρά της με αφορμή τους φόνους δύο νεαρών κοριτσιών την εξιχνίαση των οποίων καλείται να καλύψει για λογαριασμό της εφημερίδας της. Η επιστροφή της θα την αναγκάσει να έρθει ξανά σε επαφή με την οικογένειά της από την οποία έχει αποξενωθεί και θα ξαναξυπνήσει τις μνήμες της οικογενειακής τραγωδίας που βαραίνουν το παρελθόν της. Παράλληλα η αστυνομική έρευνα που διενεργείται μοιάζει αδιέξοδη και η μόνη λύση για να λυθεί το παζλ των φόνων είναι η κατάδυση της Καμίλ στην προσωπική της κόλαση.

To Official Trailer

http://www.cinemagazine.gr/nea_eidiseis/arthro/sharp_objects_trailer-130328169/

Ξεκινάει σήμερα, 8 Ιουλίου 2018

Reaction score
1.121
Όντως το βιβλίο ήταν εξαιρετικό (και αν δεν κάνω λάθος ήταν το πρώτο της).
Πρώτο και καλύτερο !
Όχι πως τα επόμενα δύο πάνε πίσω αλλά
αυτό ήταν έαν απο τα καλύτερα ντεμπούτα !

όσο για την σειρά.. Dream cast παντού .
Υψηλές προσδοκίες.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.342
Χθες είδε η σύζυγος το πρώτο επεισόδιο μετά από υποχωρησή μου λόγω βαρεμάρας για καβγά. Μού είπε ότι ο καβγάς θα ήταν πιο διασκεδαστικός... :D

Εγώ φορούσα ακουστικά και άκουγα μουσική κι όποτε έπεφτε η μάτια μου στην TV είχε αυτήν την ξινή σε κοντινό πλάνο να σκέφτεται. o_O

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama