SHARP XV 3000

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ρε συ Μανο, ηθελα να ξερω ο Χριστιανος τι καθοταν και εφτιαχνε την βαση δεδομενων?
Εριξες μια ματια να δεις εαν εχει γινει συγκριτικο?

Τελος παντων, παρτο να μην κουραζεσαι μια και μου εισαι στην αναπτυξη...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=35759

Reaction score
1
Ανοίγεις θέμα με τίτλο "BENQ MP771" μόνο και μόνο για να ρωτήσεις πόσο κάνει, λες και είμαστε online shop.

Λίγες ώρες αργότερα ανοίγεις θέμα με τίτλο "SHARP XV 3000", λέγοντας πως δεν έχεις δει ποτέ τεστ ενώ υπάρχει στο ευρετήριο της κατηγορίας και τη βάση δεδομένων.

Επιπλέον γράφεις με κεφαλαία, ενάντια στους κανονισμούς.

Είναι προφανές πως αφενός τελείς υπό σύγχυση, αφετέρου βαριέσαι να κοιτάξεις τα τρία - όλα κι όλα - sticky της κατηγορίας.

Θα προτιμούσα να περιοριστείς στο φυσικό σου περιβάλλον που είναι οι μικρές αγγελίες, διαφορετικά με βάζεις στον πειρασμό να σβήνω ότι γράφει "ΜΑΛΟΥΠΑΣ".

Reaction score
0
με συγχωρειτε κυριε συντονιστα εχετε καποιο προβλημα μαζι μου?τι ειναι αυτα που λετε??????
πληροφοριακα ρωτησα για τον 771 και να ενημερωσω και αλλους που ψαχνουν short throw data projector. online shop??? απλα ρωτησα περιπου τιμη!!!
συγγνωμη επαχνα παλια ποστ δεν βρηκα τιποτα για τον sharp!!
οχι οτι βαριεμαι!!! δεν σας επιτρεπω τετοιο τονο!!
και με τις αγγελιες μου εχετε προβλημα???τι αλλα προβληματα εχετε μαζι μου κυριε ζογκλαιρ????????

Reaction score
1
Δεν μπορώ καν να μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω το πόσο άστοχα, περιττά έως και προσβλητικά ήταν τα θέματα που άνοιξες, γιατί αν κατανοούσες την εξήγηση θα καταλάβαινες και το γιατί δεν έπρεπε να τα ανοίξεις. Άλλωστε, η αντίδρασή σου επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Θα περιοριστώ μόνο στο να σου πω, απλά και κατανοητά, ότι στις αγγελίες δεν υπάρχει αντίλογος γι αυτό και γράφεις όπως σε εκφράζει. Οι "προβολείς" είναι ζωντανή κατηγορία και διέπεται από κανόνες. Αν έχεις πρόβλημα με αυτούς ή με τον τόνο του συντονιστή, δεν έχεις άλλη επιλογή από το να απέχεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.503
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus