Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Καλή ιδέα το μενού του DVD. :444:...ή αλλιώς στη ρύθμιση όπου το Sharpness δεν καταστρέφει υπάρχουσα πληροφορία. Υπάρχουν ειδικές ηλεκτρονικές κάρτες ελέγχου (πάτερνς) για τη σωστή ρύθμιση.
Αν αυτά σου φαίνονται κινέζικα, τότε κάνε το εξής: άνοιξε το μενού του DVD player (ή όποια άλλη συσκευή έχει μενού με ανοιχτόχρωμα γράμματα σε πιο σκούρο φόντο) και ξεκινώντας από το μηδέν, άρχισε να αυξάνεις το Sharpness της τηλεόρασης. Στο σημείο που θ' αρχίσουν να εμφανίζονται λευκά περιγράμματα γύρω από τα γράμματα του μενού, ενώ παρατηρείς την οθόνη από τη συνηθισμένη απόσταση θέασης, κάνε ένα κλικ πίσω και είσαι εντάξει.
Αυτά βέβαια για καλές πηγές σήματος και πιθανόν με διαφορετική ιδανική ρύθμιση για την καθεμιά. Αν μιλάς για αναλογικές τηλεοπτικές μεταδόσεις, τότε ψάξε αν το Sharpness παίρνει αρνητικές τιμές. :142:
Το blue-only mode είναι πολύ χρήσιμο αλλά αφορά άλλη ρύθμιση, αυτή του Χρωματικού Κορεσμού & Χροιάς (Color/Tint). Είναι μία από τις τρεις βασικότερες ρυθμίσεις ενός μέσου απεικόνισης, μαζί με αυτές της Φωτεινότητας και της Αντίθεσης.βλεπω nova αλλα βλεπω και μεσω κεραιας και παιζω ps3 μεσω hdmi.εχω την samsung led 8000. η οποια εχει blue only mode δεν ξερω αν μπορω να ρυθμισω την οξυτητα με αυτο
το αφησες default? η μετα απο δοκημες κατεληξες εκει?Στην Samsung την 650,την ευκρινεια την εχω σε ολες τις πηγες στο 40, απο τα 3 μετρα και εγω.
Δοκιμες. Οχι για να ξεχωρισω καλυτερη εικονα, οπως λεει ο φιλος απο πανω αλλα για να εχω μια αποδεκτη εικονα με το λιγοτερο δυνατον bluring.το αφησες default? η μετα απο δοκημες κατεληξες εκει?