SHAW BROTHERS COLLECTION

Reaction score
1
Θυμάστε την εποχή που πιτσιρικάδες τα καλοκαίρια πηγαίναμε στους θερινούς κινηματογράφους να δούμε διάφορες ταινίες καράτε (όπως τις λέγαμε) ;...Αράζαμε με τσιπς και κοκακόλες, άντε και με κανένα τσιγάρο στα κλεφτά (μη μας δεί ο ιδιοκτήτης και το πει στον πατέρα μας κι εκείνος με τη σειρά του μας λιανίσει τα κόκκαλα στο ξύλο :142: ) ...
Καθόμασταν και γουστάραμε με την παλιοπαρέα, με μυθικά ίσως και αστεία ονόματα πρωταγωνιστών όπως Μπρους Λε, Λάο Τσι, Γκόρντον Λου κ.α. και ύστερα προσπαθούσαμε να μιμιθούμε τις κινήσεις τους και σπάγαμε τα μούτρα μας :116: ...

Θυμάστε τις περίεργες σκηνές που οι πρωταγωνιστές πετούσαν κυριολεκτικά με ένα λάκτισμα και απέφευγαν σπαθιά, τόξα και κοντάρια ; Θυμάστε που ο κακός του έργου είχε σχεδόν υπερδυνάμεις στο Κουνγκ Φού τόσο που καταντούσε αστείος ; Θυμάστε που οι ταινίες ήταν μεταγλωτισμένες στα αγγλικά και υπήρχε πρόβλημα στο συγχρονισμό ; Ωραία χρόνια ρε γμτ !!!

Αυτές οι ταινίες ήταν παραγωγές ενός στούντιο στο Χονγκ Κονγκ που λεγόταν Shaw Brothers, γυρίζονταν με τη σέσουλα και έγιναν οι αιτία που ο Ταραντίνο είναι αυτός που είναι σήμερα αφού τις έβλεπε και τον επηρέασαν πολύ...
Κάποιες από αυτές τις ταινίες τις έχει βγάλει σε DVD η AUDIOVISUAL και είχα την τύχη να βρώ μερικές σήμερα σε γνωστή αλυσίδα και να τις αγοράσω προς 3 ευρώ την μία.Η έκπληξή μου ήταν μεγάλη όταν είδα πως το τρανσφερ είναι εξαιρετικό χωρίς τις ατέλειες και τα καψίματα του φίλμ !!!! ενώ ο ήχος είναι στερεοφωνικός και ακούγεται μιά χαρά !...

Οσοι σαραντάρηδες άντε και πενηντάρηδες γουστάρουν εκείνα τα χρόνια και θυμούνται τέτοιες ταινίες με νοσταλγία τότε μπορούν χωρίς σκέψη να πάρουν μερικές από αυτές, να ξαναγίνουμε πάλι πιτσιρικάδες ρε γμτ !!!! :123:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: SHAW BROTHERS COLLECTION

Υπάρχουν αρκετές παραγωγές των Shaw Bros και σε Blu. :109:
Εχω δεί αρκετές σε ιντερνετικά μαγαζιά, όμως δεν περίμενα με τίποτα να έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ! Και πίστεψέ με δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα blu ray, είδα δύο από αυτά τα DVD και έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα της εικόνας...και για 3 ευρώ...

Reaction score
2
Βλέπω έχει τις Return to the 36th Chamber και Disciples of the 36th Chamber. Δεν είχε την πρώτη ταινία της τριλογίας (The 36th Chamber of Shaolin);

Μόνο την πρώτη έχω δει και ήταν εξαιρετική!

Reaction score
1
Απάντηση: SHAW BROTHERS COLLECTION

Οχι δεν την είχε ρε γμτ ! έχουν βγεί 10 συνολικά και είχαν μόνο αυτά τα τρία εκεί.Θα πάρω σβάρνα τα SATURN μήπως τα βρώ αλλού.

Reaction score
1

Σήμερα βρήκα μερικές ακόμα :626: ...έχει βγεί και δεύτερη σειρά με άλλες 10 ταινίες.Δυστυχώς όμως δεν τις έχω βρεί όλες, τις 11 που βρήκα τις μάζεψα ! Εκανα και ένα τηλέφωνο στην AudioVisual αλλά δεν υπάρχουν (είχαν βγεί το 2006) ούτε και ήξεραν να μου πουν που θα βρώ τις υπόλοιπες...δεν πειράζει θα απολαύσω αυτές !:604:

Reaction score
1

Μιλάμε για πολλά καντάρια ξύλο, συναγωνιστές !!! Της κακομοίρας γίνεται...έχω ξαναγίνει 15 χρονών...άμα δεν είχα και τη ρευματοειδή αρθρίτιδα θα αντέγραφα κινήσεις :142:

Στο τσακ είμαι να βάλω παρτέρια και λουλούδια στη ταράτσα, να πάρω και ένα φτηνοπροβόλι και να αράζω το καλοκαίρι, να γουστάρω με πασατέμπους και μπύρες.

Reaction score
2
χα χα χα! Αυτά είναι!

Μάθε κινήσεις να κάνεις μάχη με τον Μήτσο όταν έρθεις. Αυτός λέει ξέρει βαράτε. :116::114:

Reaction score
1

Θα του σπάσω τα παϊδια του κουζουλού, μαύρο θα τον κάνω :142::143: μάστερ κουνγκ φου κι έτσ' ...

Πάντως Χρυσόστομε μου έχει κάνει εντύπωση, τα απίθανα σκηνικά που είχαν και οι καλογυρισμένες σκηνές.Αν και οι ταινίες έχουν σχεδόν την ίδια θεματολογία πουθενά δεν τις βαριέσαι.Διαμαντάκια όλα τους !!!!!

Reaction score
1

Ρε αει στο γεροδιάολο βραδιάτικα :142:

Είδα ένα φτηνοSONY V7 κάτι τέτοιο, στα Multirama σήμερα με τέσσερα κατοστάρικα, αλλά θα σε ρωτήσω αύριο από κοντά :116:

Reaction score
1

Ναι !!!!!!!!! Αυτός ήταν...τι λες Γιώργη θα κάνω τη δουλειά μου ; Ξέρεις ότι δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.452

Η γνώμη μου είναι σε αυτά τα λεφτά να πάρεις ένα μεταχειρισμένο με καλύτερα χαρακτηριστικά.

Αν φοβάσαι τους μεταχειρισμένους, μια χαρά είναι αυτός στα λεφτά του.

Θα τα πούμε και αύριο από κοντά.

Reaction score
59

Θα του σπάσω τα παϊδια του κουζουλού, μαύρο θα τον κάνω :142::143: μάστερ κουνγκ φου κι έτσ' ...
ΥΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!! ΑΑΑΑ ΟΥΥΥΥ !!!

Μην το λες εχω μαυρη ζωνη στο βαρατε και πρασινες τιραντες !!!!:107:

ΚAWASAKIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!! OOYY XAAA !!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.841
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo