Sherbourn.Μία νέα αρχή.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Sherbourn.Μία νέα αρχή.

Ωχ...κατάλαβα,άλλα τόσα !

Eχεις ολοκληρη PSA εδω και θα παρεις απο εξω??
Μια ερώτηση έκανα....πάντως μηχάνημα που κοστίζει 1200 ευρώ στην Αμερική και εδώ(Ευρώπη-L-Sound)~2.350 δεν αγοράζω για κανένα λόγο,κι ας το θέλω πολύ λόγω 7κάναλου τελικού ίδιας εταιρείας...υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...
και εννοείται ότι θα πάρω τιμή από τον Βαγγέλη,έτσι κι αλλοιώς στο τέλος εκεί καταλήγουμε:biggrin:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Ωχ...κατάλαβα,άλλα τόσα !

Μια ερώτηση έκανα....πάντως μηχάνημα που κοστίζει 1200 ευρώ στην Αμερική και εδώ(Ευρώπη-L-Sound)~2.350 δεν αγοράζω για κανένα λόγο,κι ας το θέλω πολύ λόγω 7κάναλου τελικού ίδιας εταιρίας...υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...
και εννοείται ότι θα πάρω τιμή από τον Βαγγέλη,έτσι κι αλλοίως στο τέλος εκεί καταλήγουμε:biggrin:

Μανώλη ξεχνά το το έχω ψάξει με την emotiva και δεν αξίζει εκτός και αν στο τιμολόγιο σου γράψουν 500$ γιατι βάση
Αυτού γίνεται ο εκτελωνισμος οπότε δεν νομίζω να μπορούν να το κάνουν αυτο στο Αμερικα:whistling:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Τωρα δεν κανει να τα γραφουμε δημοσια αλλα ολοι σχεδον τιμολογουν συμφωνα με την επιθυμια του πελατη ακομα και οι Αμερικανοι ...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Ναι, καλά. Μου έχει τύχει να ακυρώσει την πώληση ένα αμερικανάκι που του ζήτησα να μη γράψει τα μεταφορικά...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Για ιδιωτη αμερικανο δεν ξερω, για εμπορους Αμερικανους ξερω ...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Re: Απάντηση: Sherbourn.Μία νέα αρχή.

Από Η.Π.Α.....για πες σύγγαυρε:smile:
Να εχεις υποψιν σου οτι το ιδανικο ειναι η αποστολη να γινει με usps, ειναι τα αμερικανικα ελτα και το invoice να ειναι κατω απο 300 ευρω.
Τα εξοδα ειναι λιγοτερα και δεν υπαρχουν οι χρεωσεις αποθηκευσης κλπ που χρεωνουν οι κουριερ.
Οι δασμοι απο ΗΠΑ ειναι 23% ΦΠΑ + 3,5% δασμος συνολο 26,5% συν κατι ψιλα φτανεις περιπου 28%.
Προσοχη πληρωνεις και επι των μεταφορικων και ΦΠΑ και δασμους.
Εαν τελικα προχωρησεις με κουριερ, να κανεις οπωσδηποτε γραπτη συμφωνια μαζι τους για το ακριβες ποσο της χρεωσης.
Επειδη χρεωνουν κατα βουληση, υπολογιζε το κοστος εκτελωνισμου απο κουριερ στα 100-150 ενω των Ελτα στα 30-50.
Καλη επιτυχια.

Reaction score
29.654

Αυτά ακριβώς που έγραψε ο Βλάσης ετοιμαζόμουν να γράψω και γω.
Μπράβο ρε βλάς σωραίος.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.597
Re: Απάντηση: Sherbourn.Μία νέα αρχή.

Να εχεις υποψιν σου οτι το ιδανικο ειναι η αποστολη να γινει με usps, ειναι τα αμερικανικα ελτα και το invoice να ειναι κατω απο 300 ευρω.
Τα εξοδα ειναι λιγοτερα και δεν υπαρχουν οι χρεωσεις αποθηκευσης κλπ που χρεωνουν οι κουριερ.
Οι δασμοι απο ΗΠΑ ειναι 23% ΦΠΑ + 3,5% δασμος συνολο 26,5% συν κατι ψιλα φτανεις περιπου 28%.
Προσοχη πληρωνεις και επι των μεταφορικων και ΦΠΑ και δασμους.
Εαν τελικα προχωρησεις με κουριερ, να κανεις οπωσδηποτε γραπτη συμφωνια μαζι τους για το ακριβες ποσο της χρεωσης.
Επειδη χρεωνουν κατα βουληση, υπολογιζε το κοστος εκτελωνισμου απο κουριερ στα 100-150 ενω των Ελτα στα 30-50.
Καλη επιτυχια.
Πρόσθεσε και την αμοιβή του εκτελωνιστή. Εννοείται ότι αν το φέρουν με courier δεν το σκέφτεσαι καν. Επίσης καλό είναι να γνωρίζουμε ότι το πακέτο (εφόσον το επιλέξουμε) ασφαλίζεται βάσει της αξίας τιμολόγησης.
Αν δηλαδή σου κόψει τιμολόγιο για 500 usd και σου έρθει βίδες το μηχάνημα , για 500 usd θα αποζημιωθείς.
Pick your poison

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Sherbourn.Μία νέα αρχή.

Φοβερό δίδυμο,με μόλις 3500 ευρώ στην Αμερική...αμφιβάλλω αν με αυτό το ποσό αγοράζεις τίποτα καλύτερο.

@VLASSIS-S...loggeo,μου φαίνεται δύσκολο τελικά από κει.Λέω να ρωτήσω τον βαζελούλη Λάμπρου,να του πω και κατιτίς για την ομάδα του:biggrin:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.597
...και καλά θα κάνεις. Νομίζω ότι είναι μεγάλο το ρίσκο για να αγοράσεις τέτοια προϊόντα από άλλη ήπειρο. Και μόνο για το aftersale service που προσφέρει ο Βαγγέλης αξίζει να το σκεφτείς για αγορά απ' εδώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa