Shigaclone transport

Reaction score
169
Είχα παραγγείλει το κιτάκι από τον Tibi του diyaudio εδώ και κανά δίμηνο και το είχα και καθόταν.
Και μιας και βρήκα λίγο χρόνο το έστησα σε μια τάβλα mdf

DIM_1360.jpg

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Παίζει τρομερά καλά, αν και έχω κάποιο θέμα με το puck το οποίο είναι στραβοκομμένο (περιμένω άλλο) και με την εστίαση, μιας και το πλατώ φαίνεται να είναι ελάχιστα πιο χαμηλά απ όσο πρέπει.

Σχεδιάζω στο μεταξύ και ένα σασί... ελπίζω να βρώ χρόνο να πάω να πάρω ξύλο...

Εντωμεταξύ από βλακεία στράβωσα και τον άξονα, και τώρα πρέπει να περιμένω και νέο μηχανισμό.
Ελπίζω να μην αργήσει πολύ...

Στο μεταξύ ξεκίνησα και μια τροφοδοσία Salas έτσι για το καλό

Reaction score
169
Απάντηση: Shigaclone transport

Και επειδή ξέρω ότι είστε τέτοιο... ορίστε και λίγο μάτι...

DIM_1586.jpg

Δυστυχώς δεν έχω 2Ω αντίσταση για το CSS και 220μF ηλεκτρολυτικό για το φίλτρο... κι αυτό στο ράφι προς το παρόν...

Πίσω φαίνεται και άλλο ένα που ετοιμάζω για το πικάπ μου

Reaction score
1.173

Δεν ξέρω εάν θέλεις κάτι ιδιαίτερο όσο αφορά τον πυκνωτή, πάντως έχω να σου δώσω.... "220uf 50v" "sanyo". Πόσα θέλεις;
Και αντιστάσεις θα πρέπει να έχω αλλά θα πρέπει να κοιτάξω το απόγευμα.
Μπράβο για την κατασκευή σου. :smile:

Reaction score
169

Σ ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την πρόταση αλλά θα προτιμούσα να μη φύγω απ αυτά που έχω δοκιμασμένα.

Πυκνωτές μάλλον κάτι σε Pana FM θα πάρω και από αντιστάσεις Caddock.

Reaction score
169

Ακόμα περιμένω puck και μηχανισμό.... Να δούμε πότε θα τα στείλουν....

Στο μεταξύ δοκίμασα να βάλω φίλτρα 100nF στα μοτεράκια και να βγάλω το μπλέ led απ την τροφοδοσία. Το transport φαίνεται ήδη να διαβάζει λίγο πιο γρήγορα το TOC. Το μπάσο πήρε λίγο όγκο και οι μεσο-ψηλές καθάρισαν κι άλλο, αν και δεν πολυεμπιστεύομαι δοκιμές μιας και ο στραβός άξονας και το στραβοκομμένο puck δεν αφήνουν να διαβάσει τίποτα μετά το 3ο track...Στις άμεσες δοκιμές έχω ακόμα να αλλάξω την καλωδιοταινία του μοτέρ με συστραμμένα ζευγάρια utp. Πιστεύω αύριο να έχω και τους πυκνωτές/αντιστάσεις, οπότε θα δοκιμάσω και το salas...

Reaction score
169

Αρκετή πρόοδος.

Έχω εγκαταστήσει και βελτιστοποιήσει το salas να τροφοδοτεί μόνο τα ψηφιακά, έχω βάλει panasonic FR στις περισσότερες θέσεις και αντικατέστησα το μειωτήρα στην έξοδο με ένα T-pad 75Ω είσοδο και έξοδο. Στο C8 έχω έναν κινέζικο ηλεκτρολυτικό που μού δωσε ο manamanam
Επίσης το interconnect έχει κολληθεί κατευθείαν πάνω στην πλακέτα.

Τώρα περιμένω 2 γνήσιους Σάνυο μηχανισμούς, ενώ σκοπεύω να δοκιμάσω ξύλινο puck.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.326
Members
38.684