SHOPGIRL - DVD

Reaction score
6

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Η Μίραμπελ ζει στο Λος Αντζελες, μία ζωή μισή και... μοιρασμένη. Από τη μία, πωλήτρια... γαντιών σε πολυτελές κατάστημα του Μπέβερλι Χιλς κι από την άλλη `εκκολαπτόμενη` ζωγράφος... έργων που δεν έχουν βγει ποτέ από την πόρτα του διαμερίσματός της. Από τη μία, η σχέση με τον νεαρό, `άφτιαχτο` και... εναλλακτικό μουσικό κι από την άλλη, το επίμονο φλερτ του ώριμου, επιτυχημένου και ευκατάστατου κυρίου που ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει. Ήρθε η ώρα η Μίραμπελ να αφήσει πίσω της το δειλό κοριτσάκι που ήξερε! Τώρα, πρέπει να γίνει μία ώριμη γυναίκα και να αποφασίσει η ίδια για τη δική της ζωή.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, σεναριογράφο, παραγωγό και πρωταγωνιστή, η νουβέλα `Shopgirl` προέκυψε ύστερα από μία ολόκληρη ζωή εμπειριών: «Από τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μου στη ζωή αλλά και από τη συχνή παρατήρηση των σχέσεων των άλλων.... Αρχικά, θεώρησα ότι δεν υπήρχε τρόπος αυτή η ιστορία να μεταφερθεί στον κινηματογράφο γιατί η δράση της ήταν κυρίως εσωτερική, αλλά ένα χρόνο μετά την έκδοσή της, διάφορες σκηνές άρχισαν να πετάγονται μπροστά στα μάτια μου. Και, αφού είμαι και σεναριογράφος, άρχισα να εμβαθύνω πάνω στους χαρακτήρες και στην πλοκή της ιστορίας, με αποτέλεσμα μία ημέρα να μαζέψω όλες τις σκέψεις μου και να αρχίσω να γράφω το σενάριο...», εξηγεί ο Στιβ Μάρτιν.

Πρωταγωνιστούν - ΣΤΙΒ ΜΑΡΤΙΝ, ΚΛΕΡ ΝΤΕΪΝΣ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΒΑΡΤΖΜΑΝ
Σκηνοθεσία - ΑΝΑΝΤ ΤΑΚΕΡ

Διάρκεια - 107 Λεπτά

DVD Extra Features - TRAILER, ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ, ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΑΜΕΡΑ

Reaction score
802
Συμπαθητικη bittersweet ρομαντικι κομεντι με ωραια ερμηνεια απο τον Στηβ Μαρτιν.

Reaction score
802
Οι ρομαντικες κομεντι συνηθως δεν σε κανουν να θες να τις ξαναδεις... Και δεν ειχε παρα πολλα κωμικα στοιχεια σαν πχ τους γαμομπελαδες...

Reaction score
0
Για μενα ειναι η κατηγορια που ξαναβλεπω πιο ευκολα. Ομως τις καλες ταινιες απο την κατηγορια , που να εχουν και καποια κωμικα στοιχεια και οπωσδηποτε να εχουν ωραιες πρωταγωνιστριες. Πχ How to lose a guy in ten days, My best friend`s wedding, 50 first dates, Guess who, While you were sleeping, 2 weeks notice, A guy thing, Summer Catch, Notting Hill, Love Actually και αρκετες αλλες, μπορω και τις βλεπω ξανα. Ισως και παραπανω απο μια φορα τον χρονο.
Ομως το Shopgirl δεν εχει πολλες ομοιοτητες με τις παραπανω.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos