Shoutbox, the day after...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.892
Μετά από τους συνεχείς ελέγχους των τελευταίων ημερών, διαπιστώθηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων μας οφείλεται στον server που μας φιλοξενεί και στην ικανότητά του να διαχειριστεί την κίνηση του site. Γεγονός είναι λοιπόν ότι οι συνεχείς πτώσεις οφείλονται στην μεγάλη αύξηση της κίνησης του site, η οποία επιβαρύνεται πάρα πολύ από την χρήση του shoutbox. Γι αυτό και επί του παρόντος το shoutbox παραμένει κλειστό. Όπως ξέρετε, σύντομα αλλάζουμε server.

Ταυτόχρονα με την αύξηση της κίνησης, έχουμε και τρομακτική άνοδο μηνυμάτων. Η βάση του site έχει μεγαλώσει και φυσικά βασικό μέλημα της τεχνικής υποστήριξης είναι η διαφύλαξή της με κάθε κόστος. Η εφαρμογή του vbshoutbox, είναι προφανώς σχεδιασμένη για sites που δεν έχουν την δική μας κίνηση. Αυτό γιατί δεν είναι μια ξεχωριστή εφαρμογή αλλά μια επέκταση της πλατφόρμας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι λόγω αυτής της λογικής, χρησιμοποιεί την ίδια βάση δεδομένων με αυτήν στην οποία αποθηκεύονται τα μηνύματά μας αλλά και όλοι οι παράμετροι λειτουργίας του site. Αυτό, μεταφράζεται σε πολλά παραπάνω hits στην βάση μας από όσα χρειάζονται για τα forums. Ταυτόχρονα, πρόκειται για μια κατηγορία στο site χωρίς περιορισμούς στο περιεχόμενο των post και αυτό σημαίνει τρύπα. Τεχνικά κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο ενώ θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την λειτουργία του site άνευ λόγου.

Επειδή η βάση του AVSite είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε και επειδή σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να έχουμε κάποια δυσάρεστη έκπληξη, αποφασίστηκε η συγκεκριμένη εφαρμογή, με την μορφή που την ξέρετε, να μην ξαναχρησιμοποιηθεί στο AVSite.

Όμως, επειδή βλέπουμε ότι η χρήση μιας εφαρμογής αυτού του είδους είναι επιθυμητή, δεν μπορούμε να μην την αντικαταστήσουμε. Καθώς είμαστε ένα site τεχνολογίας, οφείλουμε ακόμη και η τσατομηχανή μας να είναι αναλόγων δυνατοτήτων. Έτσι, θα χρησιμοποιηθεί μια εφαρμογή, μια τσατομηχανή πολύ καλύτερη, πιο εκτεταμένη, πιο λειτουργική και φυσικά χωρίς τα τεχνικά προβλήματα του vbshoutbox. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται σε αυτήν την φάση να μιλήσω για τις δυνατότητες πχ ενδεχομένως για ξεχωριστά δωμάτια κλπ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει όλους, κάτι που αρχίζει να γίνεται συνήθεια από την μέρα που ο zoglair ξεκίνησε να ασχολείται με το site. Δείγμα έχετε ήδη δει εδώ (βάλτε οτιδήποτε ως user name και password).

Να είστε σίγουροι ότι η διαχειριστική ομάδα και φυσικά ο web admin του site, προσπαθούν για το καλύτερο δυνατόν, τόσο για να είναι υγιές το site, όσο και για να είστε όλοι ευχαριστημένοι από τις λειτουργίες του. Ελπίζουμε ότι θα δείτε όλοι αυτήν την εξέλιξη με την πραγματική της διάσταση, δηλαδή ένα μεγάλο βήμα αναβάθμισης για το AVSite και ελπίζω να χαρούμε όλοι μαζί την χρήση της νέας εφαρμογής chat.

...

Reaction score
0
Απάντηση: Shoutbox, the day after...

Να είστε σίγουροι ότι η διαχειριστική ομάδα και φυσικά ο web admin του site, προσπαθούν για το καλύτερο δυνατόν, τόσο για να είναι υγιές το site, όσο και για να είστε όλοι ευχαριστημένοι από τις λειτουργίες του. Ελπίζουμε ότι θα δείτε όλοι αυτήν την εξέλιξη με την πραγματική της διάσταση, δηλαδή ένα μεγάλο βήμα αναβάθμισης για το AVSite και ελπίζω να χαρούμε όλοι μαζί την χρήση της νέας εφαρμογής chat.
...
Παρότι μου άρεσε ιδιαίτερα το Shoutbox(φαινόταν μέχρι πρόσφατα αφού είχα μπεί στη δεκάδα των top posters) όταν βγήκε παρατήρησα ότι η σελίδα φόρτωνε πολύ πιο γρήγορα από πριν.......στη δική μου γραμμή τουλάχιστον.......:sad:
Όμως θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας αφήσετε έτσι χωρίς βέβαια να επιβαρύνετε το server........:cool_4:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ταυτόχρονα, πρόκειται για μια κατηγορία στο site χωρίς περιορισμούς στο περιεχόμενο των post και αυτό σημαίνει τρύπα. Τεχνικά κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο ενώ θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την λειτουργία του site άνευ λόγου.
Αυτό είναι το σημαντικότερο.
Το έχω πει πολλές φορές σε παλιότερα thread.
Με ανησυχεί πολύ διότι, προφανέστατα, η επιτυχία του site ενοχλεί αρκετούς.
Δεν ξέρω τι input validation,post processing κλπ γινόταν πριν περάσουν τα μηνύματα στη βάση αλλά, γενικότερα, είναι πολύ εύκολο να κάνεις το forum καλοκαιρινό όταν έχεις τέτοιου είδους plugin σαν "εργαλεία".

Reaction score
4
Re: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Bασιλεα μου ουουουουουουου !!!!!!!!

Εμαθα οτι θα σου αντικαταστησουν το Shoutbox (παλατι σου) με chat.

Yπαρχει και η βεραντα στο msn. Δεν χρειαζεται κανενα chat room.
Το φωνοκουτο ειχε μια απιστευτη αμεσοτητα.

Τωρα αφου παρουσιαζε προβλημα οπως λενε, καλως το βγαλανε.

Αλλα πραγματικα μην μπειτε στον κοπο να δημιουργησετε chat room. Ειναι ανουσιο. Αν θελουμε να τα λεμε καπου μιλαμε στο msn (βεραντα) απο τα κινητα μας οπως επισης και απο κοντα στα meating μας.

Δεν χρειαζομασταν το φωνοκουτο για να τα λεμε η να βλεπομαστε.
Απλα ηταν κατι που εφερε τον κοσμο κοντα και προσφερε ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ.

Για αυτο η γνωμη μου ειναι να μην δημιουργηθει chatroom. Δεν το θελουμε ... Δεν θα μας προσφερει κατι που δεν το εχουμε.
Τιποτα δεν θα ειναι σαν το φωνοκουτο.

ΤΟ ALTER ΕΧΕΙ ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR]

Reaction score
4

Ασε που ειναι καπως ξερο χωρις φωνοκουτο το forum.
Λες και ειναι νεκρο. (μμμμμμμμμμ....)

Μπαινω μεσα διαβαζω την ΔΟΘ την ΗΟΜΕCINEMA αλλα αισθανομαι σαν κουφος εδω μεσα...

Πρωτα ενιωθες την ζωντανη παρουσια των μελων. Πεταγες και καμια κουβεντα , καμια ντοματα κτλ ...

Τωρα ειναι λες και ανοιγω το word και διαβαζω απλο κειμενο.
Χαθηκε η μαγεια του ...

Δεν πειραζει.

Reaction score
4

Και ο Νικος πως θα ονομαζεται τωρα εεε ???

Chatroom King? ΓΙΑΞ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ !!! Καμια σχεση ... Ασχημο ακουγεται...
Εγω θα μεινω πιστος στο Shoutbox King. :respect:

Reaction score
10

Ασε που ειναι καπως ξερο χωρις φωνοκουτο το forum.
Λες και ειναι νεκρο. (μμμμμμμμμμ....)

Μπαινω μεσα διαβαζω την ΔΟΘ την ΗΟΜΕCINEMA αλλα αισθανομαι σαν κουφος εδω μεσα...

Πρωτα ενιωθες την ζωντανη παρουσια των μελων. Πεταγες και καμια κουβεντα , καμια ντοματα κτλ ...

Τωρα ειναι λες και ανοιγω το word και διαβαζω απλο κειμενο.
Χαθηκε η μαγεια του ...

Δεν πειραζει.
Πες τα Χρισοστομε....εεε Τερη ηθελα να πω...

Ενα αδειο πραγμα....ουτε καν word....γιατι εκει που και που βγαινει κι αυτος ο βλακας και σου λεει διαφορα.

Δε θελω να ριξω λαδι στη φωτια αλλα απ οτι ρωταω και μαθαινω , το ΦΚ δεν επειρεαζει καμμια ταχυτητα του φορουμ.
Αναλυτικα μπορω να μαθω και να παραθεσω απο τους ανθρωπους που κατασκευαζουν την ιστοσελιδα μου.
Μονο θεμα ασφαλειας τιθεται το οποιο ειναι απλα και μονο θεμα backup.
Μη γινομαστε τωρα και αμερικανοι με τη τρομολαγνεια.

Σας πειραζει το φωνοκουτο....βγαλτε το...χωρις δικαιολογιες που δεν ευσταθουν....ειναι ξεπεσμος οπως λεει κι ο Αρης....

Chatroom μη βαλετε...δοξα το θεο υπαρχουν πολλα....
Φιαχτε ενα καναλι στο IRC να ειστε ησυχοι.....

:happy_4::happy_4::happy_4::happy_4::happy_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια, για να καταλαβετε προσπαθουμε να ισσοροπησουμε αναμεσα στην ασφαλεια/επιδοσεος του AVSite και την δικη σας ικανοποιηση.
Πιστευουμε πως η λυση του chat room συμβαδιζει περισσοτερο με οσα αντιπροσωπευει η ιστοσελιδα μας.
Επισης νεες δυνατοτητες εμφανιζονται περα των πολλαπλων εφαρμογων που δεν διεθετε το shoutbox.
Π.χ. Παλαιοτερα στο avforum το χρησιμοποιουσαμε για ζωντανες συνεντευξεις ξενων κατασκευαστων οπου ολοι μπορουσαν να τους "βομβαρδισουν" με τις ερωτησεις τους.
Η και τα ξεχωριστα δωματια οπου μπορειτε να "απομονωσετε" το μελος της αρεσκειας σας...:roll:

Να ειστε καλα!

Reaction score
17.061
Η και τα ξεχωριστα δωματια οπου μπορειτε να "απομονωσετε" το μελος της αρεσκειας σας...:roll:

Καλημερα Ανδρεα!

Η φατσουλα που χρησιμοποιησες,γεμιζει σελιδες....:lol:

Συμφωνω με το αποσταγμα του λογου του Τερη,Λευτερη η ΗCΜ στο θεμα που εχει ανοιχτει στη Δ Ο Θ.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=32764&page=150

Και παλι καλημερα σας!:happy_4:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός βρε Aπόστολε.
Τι να ενοχλεί το φωνόκουτο;
Δηλαδή το έβγαλαν για να "φιμώσουν" ποιούς και γιατί;
Αν έπρεπε να σκεφτώ ένα χαρακτηριστικό του AVSite αυτό είναι η ελευθερία έκφρασης των μελών του - η οποία κάποιες φορές αγγίζει και τα όρια της υπερβολής (βλ. μπινελίκια στη HiEnd π.χ.). Και μιλάμε για thread και post τα οποία μένουν, όχι για μία γραμμή κείμενο στο shoutbox το οποίο μετά από 5 λεπτά δεν υπάρχει κιόλας.

Καταλαβαίνω πως για κάποιους το φωνόκουτο ήταν πολύ σημαντική "γωνιά" του site αλλά προσπαθείστε να σκεφτείτε λογικά και χωρίς συναισθηματισμούς και να καταλάβετε και την άλλη πλευρά.
Δεν ξέρω ποιους ρώτησες αλλά επειδή η ασφάλεια των υπολογιστών είναι το αντικείμενό μου θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω πως οποιαδήποτε τέτοια εφαρμογή είναι κίνδυνος για το forum. Το πρώτο πράγμα που θα δοκιμάσει κάποιος που θέλει να ρίξει το avsite θα είναι το φωνόκουτο για να δει αν υπάρχει φιλτράρισμα ή επεξεργασία των "περίεργων" input.

Βλέπεις πως υπάρχει όλη η καλή διάθεση να αντικατασταθεί με κάτι εφάμιλλο ή και καλύτερο. Αντί να ψάχνεις, να ρωτάς και να μαθαίνεις πράγματα που θα στηρίξουν θεωρίας συνομωσίας, θα πρότεινα να ψάξεις, να ρωτήσεις και να μάθεις για μία λύση/εφαρμογή που θα αντικαταστάσησει το φωνόκουτο και θα σας ικανοποιεί όσο γίνεται περισσότερο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.892
Βλέπω έναν πακτωλό επιχειρημάτων τον οποίον σέβομαι ιδιαιτέρως, αλλά οφείλω να σχολιάσω. Φυσικά θα το κάνω εδώ στην ανάλογη κατηγορία, όπου το θέμα μπορεί να συζητηθεί και όχι εκεί από όπου πήρα τα posts.

Ενα αδειο πραγμα....ουτε καν word....γιατι εκει που και που βγαινει κι αυτος ο βλακας και σου λεει διαφορα.
Αυτό το άδειο πράγμα που περιγράφεις είναι το forum AVSite.gr?...

Δε θελω να ριξω λαδι στη φωτια αλλα απ οτι ρωταω και μαθαινω , το ΦΚ δεν επειρεαζει καμμια ταχυτητα του φορουμ.
Αναλυτικα μπορω να μαθω και να παραθεσω απο τους ανθρωπους που κατασκευαζουν την ιστοσελιδα μου.Μονο θεμα ασφαλειας τιθεται το οποιο ειναι απλα και μονο θεμα backup.Μη γινομαστε τωρα και αμερικανοι με τη τρομολαγνεια.
Ρώτησες, έμαθες και έβγαλες τα συμπεράσματά σου. Ο τεχνικός που ρώτησες είναι υπεύθυνος για μια βάση δεδομένων αντίστοιχη του AVSite που δουλεύει σε vbulettin? Θα ήθελα πολύ να μας τον συστήσεις, να μας εξηγήσει πως το shoutbox δεν επηρεάζει την κίνηση του εκάστοτε server και πόσο σωστό είναι τεχνικά, οι τομάτες του shoutbox να βρίσκονται στην βάση δεδομένων μερικών εκατοντάδων χιλιάδων μηνυμάτων του ίδιου forum.

Σας πειραζει το φωνοκουτο....βγαλτε το...χωρις δικαιολογιες που δεν ευσταθουν....ειναι ξεπεσμος οπως λεει κι ο Αρης...
Τώρα προχώρησες ένα βήμα παραπέρα. Οι δικαιολογίες μας, (μπροστά στις διαπιστώσεις αυτού που ρώτησες, όσα έχει αναφέρει ο zoglair είναι απλές δικαιολογίες σωστά?), δεν ευσταθούν και έχουμε ξεπέσει διότι θέλουμε (είναι σκοπός της ζωής μας ένα πράμα) να κλείσουμε το shoutbox. Ευχαριστούμε πολύ που μας επισημαίνεις την κατάντια μας.

Και ο Νικος πως θα ονομαζεται τωρα εεε ???
Αυτό κι αν είναι πρόβλημα...

Ασε που ειναι καπως ξερο χωρις φωνοκουτο το forum. Λες και ειναι νεκρο. (μμμμμμμμμμ....)
Ναι, έχει πέσει νέκρα στο AVSite. Ούτε 4000 άτομα δεν μπαινοβγαίνουν την μέρα στο site. Χωρίς το shoutbox, το
site είναι ένα τίποτα.

Πρωτα ενιωθες την ζωντανη παρουσια των μελων. Πεταγες και καμια κουβεντα , καμια ντοματα κτλ ...Τωρα ειναι λες και ανοιγω το word και διαβαζω απλο κειμενο. Χαθηκε η μαγεια του..
Μάλιστα, όλη η μαγεία του AVSite ήταν η ντομάτες του φωνόκουτου. ΟΚ!...

Yπαρχει και η βεραντα στο msn. Δεν χρειαζεται κανενα chat room.
Συνειδητοποιείς ότι οι βεράντες δεν ενδιαφέρουν αυτό το forum?

Το φωνοκουτο ειχε μια απιστευτη αμεσοτητα.
Συμφωνώ απόλυτα. Γι αυτήν την δουλειά ήταν ένα απίστευτο εργαλείο. Σαν ένας interactive πίνακας ανακοινώσεων που ήξερες ότι άπαντες παρακολουθούν. Δυστυχώς αυτή η λειτουργία δεν αρκεί για να ισοσταθμίσει τα μειονεκτήματά του.

Τωρα αφου παρουσιαζε προβλημα οπως λενε, καλως το βγαλανε.
Τουλάχιστον εσύ δείχνεις να μας πιστεύεις. Κάτι είναι κι αυτό. Ευχαριστούμε...

Παραθέτω ένα παλαιότερο post του web admin μας. Κάποιοι δεν τον εμπιστεύονται αλλά εμείς έχουμε αντίθετη άποψη. Παρόλα αυτά όπως είπα πιο πάνω, να το συζητήσουμε το θέμα με όποιον νομίζει ότι έχει τεκμηριωμένη τεχνική άποψη.
Σχετικά με το shoutbox, θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:
Η λειτουργία του, καθώς και οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής τύπου chat, βασίζεται στο τακτικό polling του server. Όπως αντιλαμβάνεστε, όσο μειώνεται η περίοδος του polling, τόσο αυξάνει η απόκριση και η real-time εντύπωση που δείνει στους χρήστες. Ας πούμε πως η περίοδος είναι ανά δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει πως όταν ανοίξετε μία σελίδα που περιέχει το shoutbox, τότε, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι, αυτό θα ελέγχει τη βάση για νέα μηνύματα 1 φορά το δευτερόλεπτο. Αν 100 μέλη έχουν ανοιχτή αυτή τη σελίδα, τότε η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται 100 φορές το δευτερόλεπτο.

Αυτό δεν το γλυτώνουμε, είτε shoutbox χρησιμοποιούμε είτε άλλη εφαρμογή. Το shoutbox, όμως, έχει μία ιδιαιτερότητα. Δεν είναι αυτόνομη εφαρμογή αλλά επέκταση της πλατφόρμας. Για να λειτουργήσει, θα πρέπει να "ανέβει" η πλατφόρμα. Σύμφωνα με το προηγούμενο παράδειγμα, μέρος της πλατφόρμας ανεβοκατεβαίνει 100 φορές το δευτερόλεπτο μόνο και μόνο για να ελέγξει τα νέα μηνύματα. Στη θέση του 100, βάλτε ότι νούμερο πιστεύετε εσείς πως ισχύει. Επιπροσθέτως, το shoutbox χρησιμοποιεί την ίδια βάση με αυτήν στην οποία αποθηκεύονται τα μηνύματα και όλοι οι παράμετροι λειτουργίας της πλατφόρμας.
Είναι προφανές ότι όλα τα παραπάνω για κάποιους είναι μπαρούφες ολκής. Και είναι λογικό διότι βασικό μέλημά τους είναι η χρήση του λεγόμενου φωνοκουτιού. Όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια. Φτάσαμε σε σημείο να έχουμε απειλές ότι δεν θα ξαναγράψουν στο site. Φυσικά μάτια έχουμε όλοι και βλέπουμε ότι ήδη υπάρχει κάποιου είδους σιωπηλή αποχή από μερικούς. Εφόσον δεν μας αφήνουν να τα λέμε στο AVSite θα τα λέμε στον msn. Λες και το AVSite ήταν ποτέ το chatroom στο οποίο γνωριστήκατε. Σε chat room γνωριστήκατε ρε παιδιά ή στο AVSite?

Δυστυχώς όμως, με αυτού του είδους τις παιδιάστικες αλλά και εκβιαστικές τακτικές, δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε μια κατάσταση ή αν τέλος πάντων έχετε διαφορετικές προτεραιότητες δεν έχει νόημα να συζητάμε. Δεν γίνεται κάποιοι να ενδιαφέρονται για το AVSite και κάποιοι για τα γούστα τους ή την καλοπέρασή τους. Μέχρι έναν βαθμό ότι περνάει από το χέρι μας πρέπει να γίνει. Από το σημείο όμως που (με βάση τις ενδείξεις που εμείς έχουμε), η καλοπέραση ή το γούστο μερικών είναι εις βάρος της ομαλής λειτουργίας του AVSite, θέτοντας σε κίνδυνο ένα ολόκληρο οικοδόμημα, όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Όπως και να το κάνουμε, κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη. Μπορεί κάποιος από εσάς άραγε να΄πάρει την ευθύνη?

Το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά, αυτή η μουρμούρα, το πείσμα και οι γκρίνιες, γίνονται στην παρούσα φάση. Σε μια περίοδο που όλοι ξέρετε ότι αντιμετωπίζουμε χοντρά προβλήματα με την λειτουργία του site, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και έναν εκ των έσω πόλεμο. Ψάχνουμε για νέο server αλλάζουμε συνεργασίες με κάποιους ανθρώπους, εδώ έρχονται τα πάνω κάτω και εμείς πρέπει να βρίσκουμε χρόνο να απολογούμαστε γιατί δεν μπορούν να πεταχτούν μερικές τομάτες στο shoutbox. Για να είμαι ειλικρινής, από κάποιους δεν περίμενα διαφορετική αντιμετώπιση. Κάποιοι άλλοι όντως με εξέπληξαν, πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα. Όσο εθισμένος κι αν είναι κάποιος, για μένα είναι αχαριστία να φέρεσαι έτσι σε έναν χώρο στον οποίον συμβαίνουν όλα αυτά. Δεν ήταν το shoutbox που έφτιαξε την παρέα που διαμαρτύρεται, ήταν το AVSite. Και εσείς αυτό εκδικείστε γιατί απλά δεν γίνεται το κέφι σας.

Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, δεν κακιώνω κανέναν, δεν θεωρώ εγώ το shoutbox σοβαρό λόγο για να αντιδικώ με κάποιον, πόσο μάλλον να μαλώσω με ανθρώπους που θεωρώ φίλους και έχουμε πιεί κι ένα ποτηράκι. Απαντώ υποχρεωτικά διότι είμαι στην Δ.Ο. και συμμετέχω σε αυτές τις αποφάσεις μαζί με τον Ανδρέα ακούγοντας τις εισηγήσεις του administrator, έχοντας μάλιστα κι ένα μεγαλύτερο βάρος, ειδικά αυτήν την περίοδο που ο Γενικός είναι απορροφημένος στην εργασία του. Ως εκ τούτου, ο προαναφερθείς ξεπεσμός είναι δική μου αρμοδιότητα. Έλα όμως που δεν αισθάνομαι ξεπεσμένος ούτε εγώ ούτε ο Ανδρέας. Βασικά στεναχωρημένοι είμαστε για όλα αυτά, γιατί βλέπουμε ότι δεν έχει εφευρεθεί ακόμη τρόπος για να είναι άπαντες ευχαριστημένοι, αλλά θα το ξεπεράσουμε. Ούτως ή άλλως προέχουν άλλα θέματα από την δική μας διάθεση.

...

Reaction score
1.844

Αν και κανονικά δεν έπρεπε να χρειάζεται, στηρίζω την προσωρινή, όπως καθαρά έχει δηλωθεί, διακοπή της λειτουργίας του φωναχτηριού, αφού οι λόγοι είναι σοβαροί και όχι γιατί μια μέρα στραβοκοιμήθηκε η Ο.Δ. και πήρε μια λάθος απόφαση.

Παίδες υπομονή. :cool_1:

Reaction score
4
Μην προσπαθειτε να αντικαταστησετε το φωνοκουτο με chat room.
Πολυ απλα δεν γινεται.

Οπως ειπες και εσυ η αμεσοτητα του shoutbox και το αισθημα που σου εδινε οτι δεν γραφεις μονος σου, και οτι καποιος ειναι εκει που θα παρακολουθει και θα απανταει αμεσα, ηταν ενα μεγαλο οπλο.
Ενα μεγαλο οπλο ομως που τα υπερ του ηταν λιγοτερα απο τα κατα του. (βλεπε λογους ασφαλειας του site κτλ)

Φυσικα και δεν εχω λογο να πιστεψω το αντιθετο. Οτι δεν βγηκε για λογους ασφαλειας του Site. Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις για αυτο.

Το θεμα ειναι οτι πολυ απλα δεν μπορει να αντικατασταθει η αμεσοτητα αυτη με κανενα chatroom και το καταλαβαινεις πολυ καλα αυτο.

Το να προσπαθειτε να ''κατευνασετε'' και να ευχαριστησετε τα μελη που ηθελαν την συνεχιση του φωνοκουτο με τις λεξεις ''φτιαχνουμε κατι καλυτερο'' χανεται την ουσια.
Ουσια η οποια ειναι οτι δεν μπορει να δημιουργηθει κατι καλυτερο.

Αλλωστε το ξερετε. Αν δεν το ξερατε δεν θα ειχατε δημιουργησει το φωνοκουτο εξ αρχης. Εσεις το σκεφτηκατε και το υλοποιησατε. Και η ιδεα σας ειχε μεγαλη επιτυχια !!!
Αν δεν πιστευατε οτι η παρουσια ενως shoutbox θα ηταν καλυτερη και θα εδινε μια ζωντανη εικονα στο forum δεν θα το φτιαχνατε, και στην θεση του θα ειχατε βαλει το chatroom που συζητατε τωρα, απο την αρχη.

Οποτε το συμπερασμα μου ειναι οτι και οι ιδιοι ξερετε οτι το chat room απλα δεν μπορει να ειναι καλυτερο.
Για αυτο ζηταω να μην μας λετε οτι εργαζεσθε για κατι καλυτερο στο συγκεκριμενο θεμα.

Και δεν μου αρεσει που ''αρπαζεσαι'' ευκολα. Ειδικα με εμενα. Εκτος και αν ακομα δεν με ξερεις.
Πιστευεις οτι εννοουσα πεθαμενα τα 6.000 μελη που επικαλεστηκες?

Αρπαχτηκες οταν εγραψα οτι το forum χωρις το φωνοκουτο ειναι πεθαμενο. Αμεσως εσπευσες να μας θυμισεις οτι εχει 5.000 - 6.000 μελη, τo οποιo σημαινει οτι μονο πεθαμενο δεν ειναι.

Γιατι ρε Νικο?
Καταλαβες οτι εννοουσα με το ''πεθαμενο'' κατι τετοιο και μιλησες για τα μελη?
Καταλαβες πολυ καλα οτι εννοουσα την ''εικονα'' του φορουμ πεθαμενη. Που χαθηκε η αμεσοτητα της συζητησης, ενω τωρα περιμενεις την απαντηση ενος post.

Eπιτελους να ερθει μια μερα που θα μιλαμε ολοι χωρις να παρεξηγουμε ο ενας τον αλλον.
Εκτος και αν θελετε στα γραπτα μας να γραφουμε καθαρα με τις εννοιες των λεξεων, για να μην μπορει καποιος να παιξει με τις λεξεις. Δεν θα ηταν κουραστικο και καπως στημενο αυτο?

Σιγα εκεινη την ωρα που εγραφα το ''πεθαμενο'' που θα σκεφτομουν την εννοια της λεξεως και το πως θα μπορουσε αυτη να ερμηνευτει και να παρερμηνευτει απο τον καθενα.
ΕΛΕΟΣ δηλαδη...

Δεν χρειαζεται να δικαιολογηθειτε σε κανενα μελος για το σταματημα του shoutbox. Ξερω οτι απο τα διαφορα παραπονα που σας εξεφρασαν αισθανθηκατε να το κανετε.

Η απαντηση ειναι απλη.
Δημιουργουσε προβλημα στην ασφαλη λειτουργια του forum. Το καταλαβαμε ολοι μας.

Και τελος αφου παρερμηνευονται οι λεξεις ας το ανασκευασω αφου ενοχλησε.

Η απουσια του φωνοκουτο μου δινει την εντυπωση οτι το forum ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ αλλα οτι εχασε την αμεσοτητα που εδινε στα μελη του.

Καλυτερα τωρα?

Απο δω και περα θα προσεχω τι γραφω και πως το γραφω προς αποφυγη παρερμηνειων.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.892
Δεν αρπάχτηκα με κανέναν Τέρη. Νομίζω το ξεκαθάρισα με το παρακάτω:
Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, δεν κακιώνω κανέναν, δεν θεωρώ εγώ το shoutbox σοβαρό λόγο για να αντιδικώ με κάποιον, πόσο μάλλον να μαλώσω με ανθρώπους που θεωρώ φίλους και έχουμε πιεί κι ένα ποτηράκι. Απαντώ υποχρεωτικά διότι είμαι στην Δ.Ο. και συμμετέχω σε αυτές τις αποφάσεις μαζί με τον Ανδρέα ακούγοντας τις εισηγήσεις του administrator, έχοντας μάλιστα κι ένα μεγαλύτερο βάρος, ειδικά αυτήν την περίοδο που ο Γενικός είναι απορροφημένος στην εργασία του. Ως εκ τούτου, ο προαναφερθείς ξεπεσμός είναι δική μου αρμοδιότητα. Έλα όμως που δεν αισθάνομαι ξεπεσμένος ούτε εγώ ούτε ο Ανδρέας. Βασικά στεναχωρημένοι είμαστε για όλα αυτά, γιατί βλέπουμε ότι δεν έχει εφευρεθεί ακόμη τρόπος για να είναι άπαντες ευχαριστημένοι, αλλά θα το ξεπεράσουμε. Ούτως ή άλλως προέχουν άλλα θέματα από την δική μας διάθεση.
Οφείλω όμως να είμαι ειλικρινής ως ΔΟ και ως Νίκος και συνεπώς νομίζω ότι έχω κάθε δικαίωμα να πω κι εγώ την γνώμη μου για την στάση που βλέπω. Δεν είναι τίποτε το τραγικό.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Kαλησπερα σε ολους.

Επειδη στο μακροσκελες μηνυμα του global βλεπω καποιες εκφρασεις να με φωτογραφιζουν,
αισθανομαι την αναγκη να απαντησω.

Η βασικη διαφωνια μου ηταν γιατι ξαφνικα ενα απογευμα και χωρις καμμια προειδοποιηση,
(ενα τοσο δα μηνυματακι οχι τπτ φοβερο), δεν ειδα το shoutbox.

Eγινε μια ανταλλαγη μηνυματων που δεν κατεληξε πουθενα και μιλησα με τον Ανδρεα ο οποιος μου εξηγησε
τους λογους.Τον πιστευω 1000%!!

Δεν θα κρυψω πως το ολο θεμα μου χαλασε την διαθεση αλλα περισσοτερο με ενοχλησε η αντιδραση
του φιλου μου(και το εννοω αυτο)Νικ Τσαρ.
Μετα απο μερικα pm λυθηκε και αυτο.

Σημερα ομως βλεπω να γραφει για σιωπηλη αποχη,παιδιαστικη συμπεριφορα ,γκρινια ,μουρμουρα ,πολεμο εκ των εσω
και τασεις εκδικησης του AVSITE.Μιας και αφορουν κι εμενα (οχι ομως και οι απειλες του τυπου'' δεν θα ξαναγραψω στο site'')να πω αυτα τα ολιγα...

Θελω να γραφω εδω μεσα οποτε μου κανει κεφι και αυτο θα συνεχισω να κανω!
Ε οχι ομως και οτι κανω πολεμο εκ των εσω και θελω να εκδικηθω το avsite!!!
o Aρβανιτακης πολεμο και τασεις εκδικησης προς το avsite?
Aυτα δεν γινονται ουτε στην τηλεοραση!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.892
Νικ, σ' αγαπάω και το ξέρεις.
Η απώλεια του shoutbox οδήγησε κάποιους σε περίεργες συμπεριφορές και μερικές ατυχέστατες εκφράσεις. Εδικά τα δύο τελευταία μηνύματα περιείχαν μομφές που δεν έπρεπε να γραφτούν. Στην αρχή μήπως εσύ διαφορετικά αντιμετώπισες το θέμα?:
Δεν πειραζει ,μπορουμε να τα λεμε και εκτος AVSITE.
Αυτά πως ήθελες να τα εκλάβουμε (βάζω και τον Ανδρέα μέσα γιατί τα συζητάμε), σαν αστεία? Νομίζεις ότι δεν μας στεναχωρούν, ότι δεν έχουν επιπτώσεις και στην δική μας ψυχολογία, αντίστοιχες με αυτές που έχει η έλλειψη του shoutbox στην δική σας ας πούμε? Τι είμαστε εμείς?...

Τέλος πάντων, νομίζω ότι ποιό ξεκάθαρος δεν μπορώ να γίνω. Ζητώ συγνώμη αν πίκρανα ή ενόχλησα κάποιους και φυσικά εσένα.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

H γνωμη μου ειναι πως η λεξη ''ξεπεσμος''που εγραψε ο Τολης δεν αφορα μομφη αλλα ενα αστειο που ξεκινησε sτο shoutbox o exilΑρης.
Οταν εγραψα... Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
Δεν πειραζει ,μπορουμε να τα λεμε και εκτος AVSITE.

εννοουσα πως αυτα που λεγαμε στο shoutbox θα λεμε εκτος avsite.
Δεν υπαρχει λογος να ζητας συγνωμη.
NO HARD FEELINGS.

Reaction score
0
Ενα dll. μπηκε στο ματι μου.:happy_9:
Δεν μπορω τα δακρυβρεχτα ρε παιδια .:bravo:
...Ξεπεσμος !!!!!:cool_11:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος