Show Room στην Αθήνα

Reaction score
164
Καθ' ότι εντελώς άσχετος από projectors (η μοναδική επαφή μου ήταν στη σχολή και κάποιοι της παρηγοριάς σε καφετέριες :oops: ) ψάχνω ένα κατάστημα για να πάρω μια ιδέα. Θα μου πείτε, δύσκολο είναι να βρεις ένα;
Ε, όπως το θέλω, νομίζω ότι δεν είναι εύκολο...
Βασικά να σημειώσω ότι ενδιαφέρομαι για τον Benq 7700, αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις. Θέλω να πάω σε κάποιο κατάστημα λοιπόν που να δω τον εν λόγω
-Σωστά ρυθμισμένο
-Να μου δείξουν, χωρίς εμπάθεια ή ωραιοποίηση, τις αδυναμίες του και τα προτερήματά του
-Να μου δείξουν και πού μπορεί να βλέπω rainbow, και όχι να με δουλέψουν
-Να δω και κανέναν άλλο αντίστοιχο
Με λίγα λόγια, ψάχνω έναν σωστό επαγγελματία :roll:
Ξέρω ότι πολλές φορές είναι εξαιρετικά δυσεύρετοι, γι' αυτό ζητάω τα φώτα σας

Reaction score
1
Ολα αυτα που ζητας θα τα βρεις στην Ηχοεκφραση (εγω τα βρηκα παντως) ειναι εκει και ενα δικο μας παιδι. :D :D :D

Reaction score
0
Στην Ηχοεκφραση στον Νεο Κοσμο. Και προσεξε λιγο το ωραριο τους, ειναι λιγο περιεργο, ανοιγουν 12 - 1 το μεσημερι.

V

VIDEOMIX

Guest
Φίλε μου unforgiven, και εγώ βρήκα την εξυπηρέτηση εκεί. Και ξέρεις ποια ειναι η μεγάλη διαφορά με αλλα καταστήματα που πήγα; Οτι εκεί μου δείξανε και τεστάρισαν πολλά μοντέλα ωστε να μπορείς να συγκρίνεις και μάλιστα απο ανθρώπους γνώστες, ωστε να μπορείς να ρωτήσεις το οτιδίποτε για όλα τα μοντέλα. Και όλα αυτά χωρίς γκριμάτσες, βαριεστημάρες, ξερολίτιδα και άλλα που απο μικρό παιδί συναντώ στα καταστήματα ηλεκτρικών γενικώτερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.407
Members
38.697
Νεότερο μέλος
kkoumas