Shrek 3d Clip

Reaction score
427
Παιδιά νοίκιασα το Shrek2 και είχε ένα επιπλέον dvd με ένα 15λεπτο 3D clip.
Το θέμα είναι ότι δεν υπήρχαν στην συσκευασία τα γνωστά 3D γυαλιά για να το δω.
Ξέρετε που μπορώ να βρω τα συγκεκριμένα γυαλιά;
Έχω φάει κόλλημα γιατί έχω να δω 3D ταινία από πιτσιρικάς, τότε με τα καράτε.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
η τελευταία 3d ταινία που είδα ήταν "τα σαγόνια του καρχαρία 3" πριν καμμιά 20αριά χρόνια...

Φοβερή εμπειρία!!!

Reaction score
0
Φιλε sothoms δεν ξερω που μπορεις να τα βρεις αλλα μπορεις να τα φτιαξεις μονος σου.Το μονο που χρειαζεσαι ειναι χαρτι και μπλε-κοκκινο σελοφαν.
Για να δεις πως θα το φτιαξεις και να βρεις ετοιμο φασον το σκελετο δες εδω:

http://terraweb.wr.usgs.gov/TRS/kids/glasses.html
http://www.3dcomix.com/template.shtml

:D :D :D

Reaction score
427
Sorry παιδιά για το αστείο της ερώτησης που ακολουθεί, αλλά επειδή έχω πάει σε 3 βιβλιοπωλεία και 1 τυπογραφείο όχι μόνο δεν έχω βρει ζελατίνες, αλλά ούτε καν γνωρίζουν που μπορώ να βρώ.
Μήπως υπάρχει καμιά ιδέα;

Reaction score
0
Ρωτα σε κανα ανθοπωλειο για χρωματιστες ζελατινες εγω εκει ειχα βρει.Αν δεν εχουν ρωτησε τους απο που τις προμηθευονται.Επισης χωρις να ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις παιζει ενα τεραστιο χαρτοπωλειο στην Ευριπιδου κοντα στην Κλαθμωνος στον πεζοδρομο πισω απο την εκκλησια αν περνας απο εκει κανε μια ερωτηση. :wink:

Reaction score
427
Πήγα στο πλαίσιο και δεν βρήκα τίποτα.
Θα κοιτάξω και στην Χαλκοκονδύλη στο κέντρο που έχει μαγαζιά με playstation,xbox μήπως έχουν τίποτα έτοιμα γυαλιά γιατί υπάρχουν ορισμένα 3D παιχνίδια για τις παιχωιδομηχανές.

Reaction score
5
Εγω παντως τα δικα μου τα πηρα απο εδω

http://64.237.105.23/products/detail.php?o=27&b=0

Φανταστικη εμπειρια με τον a700.Οσοι εχουν δει επαθαν πλακα :shock:

Item title: 10pk 3D Glasses for Spy Kids 3d, Shrek &
3-D Mars photo
> Item #: 6362276752
> Buy It Now price: US $7.50
> Quantity: 1
> Subtotal: US $7.50(Shipping and Handling not included)
> Seller User ID: mission3dllc
> Seller details: (M Chase - Campton, NH United States)
> Seller E-mail: [email protected]

> Buyer details: (S Oikonomou - Iraklion-Crete, Greece
Greece)
> > Shipping & Handling:
> Standard flat rate shipping service: US $3.50 for first item,
US $0.00 for each additional item

Reaction score
427
Μάλλον θα ακολουθήσω τον δρόμο που υπόδειξε ο Σωτήρης.
Βρήκα κάτι ζελατίνες, αλλά το θέμα είναι να πετύχεις και την σωστή απόχρωση, αλλιώς τα αποτελέσματα είναι λίγο τραγικά.

Zen

Reaction score
0
Μπορείτε να πάρετε έτοιμα τα γυαλιά σας ΣΗΜΕΡΑ:

Αν πάτε σε ένα βιντεοκλάμπ π.χ. videorama και νοικιάσετε την ταινία "Spy kids 3D" θα πετύχετε μέ ένα σμπάρο ...τρία τριγώνια:

1. θα δανειστείτε τα γυαλιά που συμπεριλαμβάνονται στην ταινία, για την ταινία σας.

2. θα απολαύσετε επίσης την Spy kids 3d που βλέπεται σχετικά άνετα από μεγαλύτερους (μέχρι και ο Stalone παίζει) και έχει κανονική διάρκεια. Το 3d εφφέ δεν είναι τέλειο σε όλη την ταινία, αλλά έχει μερικές σκηνές εξαιρετικές!

3. Θα πάτε μια καθημερινή σε ένα κατάστημα που εμπορεύεται κινηματογραφικά είδη (μπορείτε να τα βρείτε στο χρυσό οδηγό) μαζί με τα γυαλιά αυτά και θα ζητήσετε να σας κόψουν την μικρότερη διάσταση (με το μέτρο, που νομίζω είναι 10cm) από φίλτρα ζελατίνη Lee (πρόκειται για το ίδιο υλικό) στα δύο αυτά χρώματα για να φτιάξετε όσα γυαλιά θέλετε χρησιμοποιώντας χαρτόνι, πλαστικό, ή ακόμα καλύτερα σκελετούς από φτηνά γυαλιά ηλίου του κιλού, από τα περίπτερα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ζητήσετε να σας δώσουν το δωρεάν δειγματολόγιο με τα φίλτρα Lee. Από αυτό, συγκρίνοντας με τα γυαλιά σας θα βρείτε ακριβώς τα χρώματα με τα οποία θα φτιάξετε τα γυαλιά που ταιριάζουν σε σας (αλλά μόνο ένα ζευγάρι ανά δειγματολόγιο). Επίσης, με το δειγματολόγιο έχετε την δυνατότητα να πειραματιστείτε και λίγο με τα χρώματα για καλύτερη προσαρμογή στο display που έχετε!

Εγώ αν και έχω αγοράσει από internet μερικά ζευγάρια, χρησιμοποίησα τα φίλτρα του δειγματολογίου (που έτυχε να έχω) όταν εκτάκτως χρειάστηκα ένα ακόμη ζευγάρι, και το έφτιαξα μέσα σε 5' !

Μπορείτε επίσης να πάτε στον Βασιλείου που εμπορεύεται επαγγελματικά φωτιστικά κ.λ.π και μέχρι πρότεινος είχε τέτοια φίλτρα (έχω πάρει απ' αυτόν) αλλά επειδή έχει μεταφερθεί, πάρτε στο παρακάτω τηλέφωνο να βεβαιωθείτε ότι είναι όντως αυτός και έχει φίλτρα Lee (με επιφύλαξη γιατί βρήκα τη διεύθυνση στο internet).

Βασιλείου: Γ΄ Σεπτεμβρίου 75, Τηλέφωνο : 2108231044, 2108219527

Επίσης νομίζω ότι έχει και σε ένα άλλο κατάστημα στον πεζόδρομο πάνω από την Κάνιγγος.

Τι πρέπει να προσέξετε:
1.Κάθε φορά που θα τύχει να χρησιμοποιήσετε τα γυαλιά (έτοιμα ή home-made) πρέπει οπωσδήποτε να τα σκουπίσετε με ένα μαλακό ύφασμα γιατί αυτές οι ζελατίνες έχουν την ιδιότητα να αποκτούν ένα περίεργο θόλωμα το οποίο χρειάζεται προσεκτικό σκούπισμα για να φύγει. Γι 'αυτό αν αγοράσετε από το internet, προτιμήστε καλής ποιότητας (με σκληρό πλαστικό, ή γυαλί)
2. Κατά την κατασκευή, προσέξτε το δεξί-αριστερό να μη πάει ανάποδα.
3. Αν προμηθευτείτε Lee φίλτρα από φωτογραφικό κατάστημα η τιμή νομίζω είναι ασύμφορη (άλλες προδιαγραφές) ενώ οι ζελατίνες Lee με το μέτρο είναι αναλώσιμες και προορίζονται κυρίως για τοποθέτηση μπροστά σε κινηματογραφικά φώτα.

Επίσης αυτό το εφφέ είναι "το 3d του φτωχού" και δεν συγκρίνεται με το 3d που βλέπαμε πιτσιρικάδες στο σινεμά, αλλά επειδή είναι συμβατό με όλα τα μέσα προβολής/απεικόνισης/εγγραφής χωρίς πανάκριβο εξοπλισμό, έχει την δική του "λαϊκή" αξία.

Προσωπικά, την καλύτερη 3d εμπειρία την είχα μόνο από τον LCD προβολέα μου.

Ελπίζω να βοήθησα.

Reaction score
427
Zen άψογος.Βρήκα τις ζελατίνες στον ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ο οποίος είναι όντως στην 3η Σεπτεμβρίου 75.
Τα τηλέφωνα για όποιον άλλον ενδιαφέρεται είναι: 210-8222344, 210-8222744.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508