shure v15 ? Μήπως κάποια ortofon?

Reaction score
0
Μήπως μπορείτε να μου Πίτε που μπορώ να βρω μια shure v15 και σε πιες τιμές παίζουν έχω το dual 721 pick up και πρέπει να αντικαταστήσω την βελόνα. Αν δεν υπάρχει η v15 ποια άλλη μου συνιστάτε να βάλω? Μήπως κάποια ortofon?
ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: shure v15 ? Μήπως κάποια ortofon?

Μήπως μπορείτε να μου Πίτε που μπορώ να βρω μια shure v15 και σε πιες τιμές παίζουν έχω το dual 721 pick up και πρέπει να αντικαταστήσω την βελόνα. Αν δεν υπάρχει η v15 ποια άλλη μου συνιστάτε να βάλω? Μήπως κάποια ortofon?
ευχαριστώ
Καλησπερα,

Για το πικ-απ dual 721 που εχεις μπορουν να μπουν οι εξης κεφαλες στον ανταπτορα.

AudioTechnica - AT 440 MLA
AudioTechnica - AT 95E
AudioTechnica - AT 120 E
Grado - Prestige Blue
Grado - Prestige Red
Grado - Prestige Silver1
Grado - Prestige Gold1
Ortofon - 2M Blue
Ortofon - 2M Red
Ortofon - 2M Bronze
Οrtofon - OM 10
Ortofon - OM 20
Ortofon - OM 30
Ortofon - OM 40
Shure - M97xE
Goldring - G1006

Και γενικα κεφαλες με Compιliance (m/mN) απο 15 και ανω.Η κεφαλη της SHURE
V 15 δεν ξερω αν βγαινει ακομα.

Reaction score
0

μηπος γνωριζεις τιποτατιμες για την m97xE?

Reaction score
2.248

Καλησπέρα sahara,
Εαν εννοείς την κεφαλή v15 ΙΙΙ LM (low mass) δεν κατασκευάζεται πιά.
Εαν θες την βελόνα της είναι αυτή http://www.styli.co.nz/stylus-392.html
Ψάξε και σε κανένα άλλο ιντερνετικό μαγαζί για καλύτερη τιμή. Στείλε και ένα μήνυμα στο μέλος "delamostre". Γνωρίζω ότι έχει βρει ένα ιντερνετικό μαγαζί με βελόνες.

Η Ortofon (ΟΜ10) ,αν θες να αλλάξεις κεφαλή, είναι μία κεφαλή που ταιριάζει με τον βραχιονά σου και την βάζουν τα νέα Dual. Επίσης αυτές που λέει ο φίλος kyron.

Μεταξύ shure v15 type III / v15vmxr / m97xe οι δύο supertrackers v15 υπερέχουν.
ΙΜΗΟ κοίτα νέα κεφαλή να αλλάξεις παραστάσεις και δώσε την πρέπουσα προσοχή στην ΑΤ 120Ε

Καλή τύχη

Reaction score
1.817

Αν έχεις τη Shure V-15 Type IV (άλλο μοντέλο από αυτό που σου είπε ο GeoVaz), πήγαινε στο ebay σ' αυτή τη διεύθυνση:
http://cgi.ebay.co.uk/RECORD-PLAYER...527?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e61793ddf
To oξύμωρο βέβαια είναι οτι ο τύπος που πουλάει τις βελόνες, δε στέλνει πλέον ...Ελλάδα!!!!
Εγώ όταν πήρα τη δικιά μου για μια Shure M91 μου την έστειλε και σε 2 εβδομάδες ήταν στα χέρια μου!
Δε χάνεις πάντως τίποτε να του στείλεις ένα μαίλ.
Μόνο μην του γράψεις κι εσύ οτι θα χρεωκοπήσουμε, γιατί όπως ξέρεις... ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!!!

Reaction score
0

Ευχαριστω
την κεφαλη πρεπει να αλλαξω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.419
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag