Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Καλημερα σε ολους.Ενας φιλος πηγε στην COSMOTE για αναβαθμιση συσκευης και ζητησε το Siemens m65 και του ειπαν οτι η σειρα 6 εχει προβλημα .Ξερετε κατι σχετικα?
Σαφέστατα και μιλάμε για την πιο ΑΘΛΙΑ αντιπροσωπεία ηλεκτρονικών συσκευών σε όλη την Ελλάδα!! :evil: :evil: :evil: :evil:Γιώργος Ανδρεάδης said:Nokia - ειναι αθλιοι και η μαμα Nokia θα επρεπε εδω και χρονια να εχει δωσει αλλου την αντιπροσωπεια
Η Νοκια εχει το μεγαλυτερο μεριδιο στην αγορα και αναλογικα με αυτο την χειροτερη εξυπηρετηση...
Γιώργο, έχω κι εγώ 7110 (και μάλιστα....2 συσκευές, που δουλεύουν ΑΨΟΓΑ!Γιώργος Ανδρεάδης said:Εγω εχω ΝΟΚΙΑ 7110 εδω και 4-5 χρονια, απο τοτε που βγηκε. Το προσεχω (οπως αλλωστε ολα τα μηχανηματα) και δεν εχει παθει τιποτα.
Το θεωρω το καλυτερο τηλεφωνο ever.
Συμφωνώ Γιωργάρα, αλλά είμαστε και μ........ που εξακολουθούμε να αγοράζουμε από μια εταιρία που μας έχει χεσμ.... :evil:Γιώργος Ανδρεάδης said:Ειμαι κολλημενος ΝΟΚΙΑκιας (δεν ξερω γιατι) και θα παραμεινω (ασχετα με ολα αυτα που εχουν δει τα ματια μου!) οπως ειμαι και κολλημενος Αντι-Alpha Copy-ακιας βεβαια. Γιατι θεωρω οτι εχουν το πιο ευχρηστο μενου, σχεδιασμο κλπ... αναλογα με το τι αγοραζεις παντα.
Ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2003, η επίσημη κυκλοφορία του ήταν για το δεύτερο τρίμηνο του 2004 και οι συζητήσεις για την εμφάνιση και τις δυνατότητές του είχαν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους υπερασπιστές και τους κατακριτές του. Τελικά οι ιθύνοντες της Nokia πήραν την απόφαση να βάλουν την κυκλοφορία του... στον πάγο, όχι φυσικά λόγω της υπερβολικής καλοκαιρινής ζέστης. Ο λόγος, για το Nokia 7700, το πρώτο media-phone της εταιρίας, που πριν από αρκετούς μήνες δίχασε την αγορά με την ανακοίνωση των μελλοντικών του δυνατοτήτων, που τελικά, ποτέ δεν είχε.
Όπως παραδέχτηκε, ο κ. Kari Tuutti, (στέλεχος του τμήματος multimedia της Nokia), η συσκευή δεν είχε φτάσει ακόμα στο επίπεδο, το οποίο θα έκανε τη Nokia σίγουρη για την επιτυχημένη κυκλοφορία του. "Η συσκευή έπασχε κυρίως στον τομέα της προσφοράς υπηρεσιών, multimedia κυρίως, περιεχομένου. Έτσι, αναβλήθηκε η κυκλοφορία της συσκευής επ'αόριστον, ενώ τα λίγα μοντέλα που θα δημιουργηθούν, θα χρησιμοποιούνται κυρίως για επιδείξη των δυνατοτήτων τους στους ενδιαφερόμενους παρόχους κινητής τηλεφωνίας και multimedia υπηρεσιών."
Όσο για την υπηρεσία Visual Radio, που αναπτύχθηκε από την ίδια τη Nokia και αναμενόταν να διατεθεί στο κοινό με το 7700, πρόκειται τελικά να είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του 2004 για Series 60 κινητά, με πρώτο από αυτά το Nokia 6260. Ταυτόχρονα πρόκειται να υπάρχει και συμβατότητα με προηγούμενα smartphones που διαθέτουν ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη, ώστε να μη μείνουν παραπονεμένοι οι πιο παλιοί πελάτες της εταιρίας.
Αν κάποιοι απο εσάς, μετά την ακύρωση του project Nokia 7700, αναρωτιέστε για την τύχη και της πλατφόρμας Series 90 που θα λάνσαρε επίσημα στην αγορά, η Nokia ανακοίνωσε πως τελικά η συγκρκιμένη πλατφόρμα θα κάνει τελικά ντεμπούτο, όχι φυσικά με το 7700, αλλά με κάποια άλλη νέα συσκευή, μέσα στο 2005. Πάλι καλά, θα λέγαμε εμείς...
Well, where do I start? Alas, typical Nokia build quality. Getting the battery off is a right royal pain in the ***. The battery is huge, and the sim card fits in okay, although it's easy to disturb the sim holder which results in a "No sim card inserted" sort of message!
Anyway... back to the device. It's a little clunky to hold and seems overly huge for everyday use. The one I have looks to have fallen off a star trouper from starwars. The CF slot looks like it could snap off at any moment, and mine has already lost it's power button.
Turning on the device does result in the first good thing, the screen being bright, colourful and very hi definition. Whilst there is no anti aliasing for the text, graphics look good. Zooming on the application screen allows you to see the icons for 30 applications all in one go!
Now, applications: It comes with Real player, which plays audio and MP4 files, an audio player, spreadsheet, presentation and most other normal symbian type apps. The file manager has limited functionality and doesn't allow you access to ALL of the files on the device.
The device has visual radio, although as I haven't been able to get my hands on the handsfree kit, I can't listen to it.
Opera (or web, as it's called) works well, and is great to see it in lanscape mode (a shortcoming of the p900), and even works in fullscreen mode. ebay, alas, managed to crash it though!
The device is not that intuitive to use. Those that have used both series 60 and UIQ will know what I mean. There are buttons on the device which make no sense, and I so miss the jog wheel.
I refuse to use it as a phone, and look a complete idiot.
Anyway, it's not bad, but I'm glad nokia aren't releasing it. It would have been a huge mistake....
[align=center]Εμ΄μωρέ Γιάννη. Στην εποχή μας είναι μαλ... να αγοράζεις κάτι μόνο και μόνο επειδή είσαι Fun μιας φίρμας και μόνο αυτό. Απ΄την άλλη ακόμα και αν παρέχει περισσότερες δυνατότητες (δεν το πιστεύω) δεν αξίζει να αγοράζεις κορυφαία προιόντα χωρίς υποστήριξη από την αντιπροσωπεία. [/align]Ξέρεις, και εγώ είχα στην αρχή 2 Νοκια αλλά έκανα το βήμα και πήρα και Siemens και μετά τα Sony. Τουλάχιστον, τώρα είμαι ικανοποιημένος.ΠΑΡΕ SONY
[updown]ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΙΑ!!![/updown]