Siemens - Vodafone

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Επικοινώνησα σήμερα με την Vodafone και μου είπε ότι δικαιούμαι επιδότηση συσκευής για να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Μου πρότειναν όμως μόνο 3 συσκευές όλες Siemens, την CV65, CXV65 , και την MXV65. Στο site της siemens που έψαξα δεν βρήκα τις συσκευές συτές αλλά την C65, CX65 , και την MX65. Έχουν κάποια σχέση??? (οπτικά πάντως όπως είδα διαφέρουν)

Έχει κανείς εμπειρία από αυτές τις συσκευές? Είναι καλές ? Αξίζει τον κόπο να αντικαταστήσω το "γερασμενο" 6310, με μία από αυτές ή να σταματήσω το συμβόλαιο και να κάνω νέα σύνδεση???

Το κακό είναι ότι πρέπει να αποφασίσω πριν το τέλος της βδομάδας γιατί τελειώνει η προσφορά...

Περιμένω τις γνώμες σας...

Reaction score
14
Καλησπέρα,
έχω την εντύπωση ότι τα παρακάτω sites ίσως να σε βοηθήσουν για την επιλογή σου
1. http://www.siemens-mobile.com/cds/frontdoor/0,2241,gr_el_0_28953_rArNrNrNrN,00.html
2. http://www.myphone.gr/

Εντύπωση μου προκαλεί όμως αυτή η αλλαγή της τακτικής της Vodaphone. Εχω από το 98 συμβόλαιο εκεί και όλες τις αναβαθμίσεις συσκευής που έκανα και την τελευταία πριν από μερικούς μήνες, ποτε δεν μου είχαν βάλει περιορισμό μάρκας συσκευής.

:?

Reaction score
666
Μήπως αυτά τα μοντέλα είναι παλιά, ή δεν "φεύγουν" και τους έχουν μείνει και θέλουν να τα ξεφορτωθούν?

Reaction score
0
Η vodafone σταματησε ναεπιδοτει συσκευες οπως παλια ,τωρα δινει καποιες συσκευες με καποια εκπτωση.Πολυ καλο κινητο παντως ειναι το καινουριο sharp gx25 αναλυση εικονας 320 240 256000 χρωματα πολυ μικρο και χωρις εξωτερικη κεραια. 8) 8)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Δυστυχώς όμως η επιδότηση περιορίζετε στα Siemens...

Να σας πω την αλήθεια πριν την υπόθεση με την επιδότηση είχα καταλήψει στο NOKIA 6600 ή στο 7610. Αλλά θα έκανα νέα σύνδεση...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Δεν έχω ιδιαίτερο "δέσιμο" με τα νούμερα των τηλεφώνων...
Από το 1999 μέχρι σήμερα αυτό που έχω είναι το 3ο νούμερο που έχω αλλάξει.

Reaction score
14
Άπ'την άλλη εγώ πήρα το πρώτο κιητό το 1996 και άλλαξα το νούμερο το 1998 και από τότε εχω το ίδιο.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Τελικά πήρα το siemens CXV65. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Μόνο πρόβλημα η δυσκολία σύνδεσης με Ir. (δεν πετυχαίνει πάντα με την πρώτη)

Κατά τα άλλα έχει πλουσιότατα μενού και πάρα πολλές ευκολίες. η ατζέντα του είναι φοβερη!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Και κάτι άλλο...
όσοι έχουν προμηθευτεί το CX(V)65 και έχουν το firmware 4 (ακόμη και αν το έχουν αλλάψει) μπορούν να ζητήσουν από τη siemens ΔΩΡΕΑΝ το καλώδιο για σύνδεση με το pc έτσι ώστε να κάνουν μόνοι τους το firmware update...

η διαδικασία: καλούμε το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της siemens, μας ζητάν το IMEI και από 'κει ελέγχουν με ποια έκδοση βγήκε το τηλέφωνο. Αν έχει κυκλοφορήσει με την 4 σας ζητάν την διεύθυνση για να σας στείλουν το καλώδιο...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas