Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
λες να πουλησω το αμαξι και να παρω προβολεα;''Μια ευκαιρία αξίας 13.000 ευρώ'' σύμφωνα με τον συντάκτη....
'Εκ παραδρομής' είναι Δημήτρη-συγχώρεσέ τον:137:"The LED lamps drive a trio of DarkChip 3 DLP chipsets, meaning you get DLP’s contrast and colour advantages without having to worry about the rainbow noise problem associated with single-chip DLP projectors"
Άσχετοι, άχρηστοι... Single chip είναι, ωραίο review!
'Εκ παραδρομής' είναι Δημήτρη-συγχώρεσέ τον:137:
Έτσι κι αλλοιώς δεν υπάρχει 3τσιπος DLP με LED:114:
Γράφτηκα και έκανα και σχόλιο, έφαγα άλλα 3 λεπτά, ποιός θα μου πληρώσει τον πολύτιμο χρόνο μου??? Εχω να ποτίσω.
Γράφτηκα και έκανα και σχόλιο..έφαγα άλλα 3 λεπτά, ποιός θα μου πληρώσει τον πολύτιμο χρόνο μου??? Εχω να ποτίσω..
Zizik said on 21st November 2010![]()
"The LED lamps drive a trio of DarkChip 3 DLP chipsets"
Really? It's a single chip...
Είσαι πολύ ευγενικός βρε Δημήτρη-χώστα του:116:τόσο κακό σου
προξένησε-ο άσχετος:135:
Λαδομπογιά η ακρυλικό, ξύλο η μπετόν? :116: Μου αρέσει φοβερά να βάφω τοίχους, βαριέμαι τα ξύλα και τα σίδερα!kostas kefalas said:Εγω βαφω την αποθηκη...:116:
Eγω βαριεμε το βαψιμο Δημητριε......
Λοιπον....τοιχος και ακρυλικο....
Αντε σπατουλαρισε..τριψε ...περασε ασταρι..και μετα βαψε...
ο Χριστος και η Παναγια.....σκετη ταλαιπωρια..
Ειχα μια αποθηκη στην ταρατσα μικρη και την μεγαλωσα ελαφρος.
Ηταν μαλιστα μια ευκαιρια να την μεγαλωσω τοσο ωστε να κανω και ....αλλα μεφαγαν και δεν το εκανα οπως ηθελα......
Δημήτρη με αυτόν ξεφεύγουμε πολύ:137:-~60.000 ευρώ:111:Αρχες του 2011 θα δουμε και τον Lumis 3D...
Εγω μεσα....23.000 μελη Χ 2ε εκαστος......
μας μενουν και ρεστα για οθονη.....
μετα θα κανουμε κληρωση και ενας θα τον κερδισει!
23.000 μελη Χ 2ε εκαστος......
Ηθελα να ξερω τι διατανο του γλυστρησε?:143:@Zizik: A slip of the keyboard there from John. It's now been corrected.
Μου άρεσε το "slip". Ολόκληρη παράγραφο έγραψε. Τώρα το άλλαξε επιτέλους! :116:
ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!! :142: