Simple Minds, live in Athens 2006 (concert foto)

Reaction score
7
Λιγα λογια μεχρι να ερθουν οι φωτο...

Καλος ο χωρος του Αθηνων Αρενα, για συναυλια. Καλος και ο ηχος... Καλος κλιματισμος (υπηρχαν μαλλον πολλοι αντικαπνιστες).
Τελικα οι καινουριοι συναυλιακοι χωροι φτιαχνονται σωστα.
Βεβαια η διαρυθμιση -ακομα και χωρις τραπεζια στην...αρενα- θυμιζε μπουζουκλερι... ειδικα με τα ...ποτα/ποτηρια/παγακια/αναψυκτικο επανω στα τραπεζια...
Μαλλον οι υπευθυνοι του χωρου επρεπε να ξερουν τη διαφορα του τσιφτεντελιου και του ροκ...
Τελος παντως, αυτο το ξεπερασαμε...

Δεν υπηρχε merchandise υλικο :( μπλουζακια και συναφη... οποτε μονο απο το εισητηριο θα τους θυμομαστε....

Επισης υπηρχαν και 2 ασθενοφορα απ εξω, για καθε ενδεχομενο (και ναι, θα το πω, δεν εχω δει σε διοργανωσεις της DiDi)...

Οσο για το οτι ο χωρος αλλαξε λογω κοσμου και εξοπλισμου που δε χωρουσε... Κατα τη γνωμη μου... ΤΡΙΧΕΣ και δικαιολογιες. Επειδη εκλεισε το Club22, μιας και το Αθηνων Αρενα δεν ηταν ασφυκτικα γεματο και μαλλον η διοργανωση δεν ηθελε να γινουν 2 συναυλιες (η μια με πολυ κοσμο και η αλλη με λιγοτερο)... Χωρις αυτο να ειναι κακο...

Reaction score
7
Για τους Simple Minds...

Επαιξαν 2 ωρες. Επαιξαν καλα... οπως αλλωστε περιμαναμε.
ΔΕΝ επαιξαν το Mandela Day :( (κριμα, και μου αρεσει)

Αν και εχουν μεινει μονο ο Jim Kerr και ο Charlie Burchill απο το αρχικο σχημα, εξακολουθουν να ειναι οι Simple Minds !!

Το κεφι και την ενταση που εβγαζε στη σκηνη ο Jim, αποφασισε να το μοιραστει και με τους φιλους του, οποτε κατεβηκε στην αρενα και τραγουδησε διπλα τους !!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.949
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm