Sky Digital εν Ελλάδι

Reaction score
5
Χαιρετώ,

επειδή είμαι συνδρομητής του Sky Digital εδώ στο Λονδίνο, και κατεβαίνω Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα για μόνιμα, σκέφτομαι μήπως είναι εφικτό να κατεβάσω το digibox και την κάρτα μου και να συνεχίσω τη συνδρομή στην Ελλάδα :wink:
Ή πιο πρακτικά να πάρω μια Skystar2 και να χρησιμοποιήσω μόνο την καρτούλα.
Την πληρωμή την κανονίζω.
Το πρόβλημα είναι ότι από τότε που άλλαξε δορυφόρους και το πεδίο είναι focused στην Βρετανία, διαβάζω ότι στην Ελλάδα χρειαζόμαστε πιάτα σαν του Arecibo.

Έκανα μια αναζήτηση στο φόρουμ, βλέπω κάτι πιάτα 1.8μ στην Αθήνα. Άλλοι λένε ότι σε μερικές περιοχές δεν το πιάνεις ούτε με 3μ. Επειδή θα μείνω σε μονοκατοικία στο Χαλάνδρι, μπορώ να βάλω αρκετά μεγάλο πιάτο, αλλά δεν θέλω, πρώτον να δώσω φοβερά λεφτά, και δεύτερον να νομίζουν οι γείτονες ότι δουλεύω για την NSA...

Τι γίνεται με το Sky στην περιοχή της Αθήνας;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Φίλε Ak1s, το διάγραμμα (footprint) νομίζω τα λέει όλα.

Sky Digital on Astra 2A/2B/2D & Eurobird 1 at 28.2°E

Αναφορές που έχουν γίνει με 1,80 πιάτο , LNB 0,3db και πιθανόν κάποιο ενισχυτή γραμμής , σίγουρα ότι θα έχεις αποτέλεσμα.

Πάντως δεν χρειάζεσαι 305 μέτρα διάμετρο πιάτο... :lol:

Πάρε και το digibox μαζί σου για καλό και για κακό, γιατι μάλλον ειναι κλειδωμένο με την κάρτα σου ο δέκτης.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Αυτό το πιάτο Θεμιστοκλή είναι το μεγαλύτερο ραδιοτηλεσκόπιο του κόσμου. Πιάνει όχι μόνο Alpha Centauri αλλά και σε διπλανούς γαλαξίες αμα λάχει...

Τι κρίμα που δεν έχουμε ένα τέτοιο εδώ στην Ελλάδα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως πολύς κόσμος στην Αθήνα βλέπει sky μια χαρά και με πιάτα μικρότερα από 1.80 m.

Ίσως να μην μπορείς να δεις όλο το πακέτο...

Πάντως σε ερωτήσεις που είχα κάνει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία μου είχαν πει ότι βλέπεις με 1,4 μια χαρά εκτός από ορισμένα κανάλια νομίζω κάποια τοπικά που τα συμπεριλαμβάνει το sky στο πακέτο του.

Σε 2-3 μέρες θα σου έχω περισσότερα στοιχεία.

Το digibox φέρε το οποσδήποτε. Από την στιγμή που έχεις ανοίξει την κάρτα με αυτόν και αν έχει λήξει και η συνδρομή του 1 χρόνου παιζει μια χαρά στην Ελλάδα χωρίς τηλεφωνικές γραμμές και άλλα κόλπα!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έχει δίκιο ο Τάκης. Κυρίως τα ελεύθερα δεν βλέπεις. Θυμάμαι ήθελα να πάρω digibox και κάρτα bbc μόνο για τα ελεύθερα και δεν το έκανα γιατί δεν θα τα έβλεπα Ελλάδα...

Reaction score
5
Αχ αυτό είναι το θέμα :cry:

Τα 5 κανάλια του BBC να βλέπω και μου φτάνουν. Από εκεί και πέρα, το Sky One, επειδή έχει καινούριες σειρές που δεν βρίσκω στην Ελλάδα. Το Paramount Comedy :)
Και ITV για την F1, δεν αντέχω την ασχετοσύνη των ελλήνων παρουσιαστών . Που τους μαζεύουν αλήθεια; :evil:

Τίποτα άλλο δεν με ενδιαφέρει προσωπικά. Έρχεται και HDTV στο Sky του χρόνου, και θα ήταν χρήσιμο να το πιάναμε :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δυστυχώς μάλλον BBC και ITV καθώς και κάποια τοπικά κανάλια, μάλλον δεν τα πιάνουμε στην Ελλάδα.

Αλλά το κανονικό συνδρομητικό πρόγραμμα του sky το πιάνουμε κανονικά με 1,2-1,4 m πιάτο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo