sky hd ερωτήσεις..

Reaction score
14
Καλοί μου άνθρωποι..:137:

Ξέρει κανείς σας εάν το sky hd μεταδίδει (σε hd φυσικά)
τα:

1) euro 2008

2) formula1 2008

3) lost, prison break κλπ..

4)olympic games 2008

ευχαριστώ!!

Reaction score
2
Euro 2008 και Oλυμπιακους δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να μην τους δειχνει, οντας το δημοφιλεστερο και πληρεστερο πακετο ανα την Ευρωπη, με 2 HD Sport καναλια. Παρακαλα μονο να μην τους δειξει το BBC HD και φας πορτα.

Lost, prison break και λοιπες σειρες τα δειχνει σιγουρα το Sky One HD, αλλα με μερικες μερες καθυστερηση.

Formula 1, απο του χρονου τα δικαιωματα μεταδοσης της πηγαινουν στο BBC, οποτε παραπεμπεσαι στην προαναφερθεισα πορτα :137:

Εξοπλισμο εχεις ρε συ?

Reaction score
14
Euro 2008 και Oλυμπιακους δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να μην τους δειχνει, οντας το δημοφιλεστερο και πληρεστερο πακετο ανα την Ευρωπη, με 2 HD Sport καναλια. Παρακαλα μονο να μην τους δειξει το BBC HD και φας πορτα.

Lost, prison break και λοιπες σειρες τα δειχνει σιγουρα το Sky One HD, αλλα με μερικες μερες καθυστερηση.

Formula 1, απο του χρονου τα δικαιωματα μεταδοσης της πηγαινουν στο BBC, οποτε παραπεμπεσαι στην προαναφερθεισα πορτα :137:

Εξοπλισμο εχεις ρε συ?
Σταυράκο , για εξοπλισμό το ψάχνω...αν πάω σε sky θα πάρω το δικό του αλλιώς θα φορτωθώ σε κάποιον να μου πεί τι να πάρω και πώς /που θα βλέπω τα προγράμματα αυτά...

Κάπου διάβασα πως bbc hd μεταδίδει το sky hd...ή όχι?
Γιατί το euro θα το μεταδώσει όλο το bbc hd...όλους τους αγώνες..

Reaction score
0
Απάντηση: sky hd ερωτήσεις..

Λέγετε τι άλλο παίζει και πόσο κοστίζει επειδή θέλω να βάλω κι εγώ(μπας και γλυτώσω κάνα 100άρι από τα αρπαχτικά της Ρόδου).......:141:

Reaction score
2
Σταυράκο , για εξοπλισμό το ψάχνω...αν πάω σε sky θα πάρω το δικό του αλλιώς θα φορτωθώ σε κάποιον να μου πεί τι να πάρω και πώς /που θα βλέπω τα προγράμματα αυτά...

Κάπου διάβασα πως bbc hd μεταδίδει το sky hd...ή όχι?
Γιατί το euro θα το μεταδώσει όλο το bbc hd...όλους τους αγώνες..
Το BBC HD ειναι μεσα στο πακετο του Sky (FTA ομως), αλλα ειναι σε μη ορατη, απο Ελλαδα, δεσμη. Τουλαχιστον στο μεγαλυτερο μερος της, και με ανθρωπινο εξοπλισμο. Δεν νομιζω οτι εχεις καμια καουρα να βαλεις 5 μετρα πιατο για να δεις euro HD, ε?

Reaction score
14
Το BBC HD ειναι μεσα στο πακετο του Sky (FTA ομως), αλλα ειναι σε μη ορατη, απο Ελλαδα, δεσμη. Τουλαχιστον στο μεγαλυτερο μερος της, και με ανθρωπινο εξοπλισμο. Δεν νομιζω οτι εχεις καμια καουρα να βαλεις 5 μετρα πιατο για να δεις euro HD, ε?
όχι.....για το euro..
αλλά για f1 θα έβαζα...κυρίως f1 με ενδιαφέρει...
τις σειρές τις βολεύω...
Και βέβαια ολυμπιάδα...
Να το περιμένεις το τηλεφώνημα....:137::137:

Reaction score
2
Ποσο επιμενεις? Επιμενεις ακομα αν μαθεις ας πουμε οτι ενα 5μετρο πιατακι κοστιζει οσο ενα ελαφρως μεταχειρισμενο αυτοκινητο πολης? :137:

να περιμενεις μεχρι το Σαββατο το μεσημερι, μετα κανε οσα τηλεφωνηματα θελεις.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll