SKY HD

Reaction score
2
Φυσικα, εγω το βλεπω αρκετο καιρο τωρα και ειναι εκπληκτικο μπουκετο.
Για καλη ληψη χρειαζεσαι 1,5μ πιατο και τον δεκτη τους (δεν δουλευει με κανενα αλλο δεκτη), κοστιζει περιπου 500 ευρω και εχει δυνατοτητα εγγραφης.

Η συνδρομη για το πληρες πακετο(δεν πωλειται μονο του το HD) ειναι περιπου 70-80 ευρω το μηνα και γινεται μεσω πιστωτικης...

Reaction score
4.237
Εαν εχεις δυνατοτητα να τον παραγειλεις απο την Αγγλια συμφερει.

Reaction score
0
Φανταζομαι οταν λες δυνατοτητα ενοεις καποιον εκει να το παραλαβει γιατι φανταζομαι πως δεν το πουλανε Ελλαδα σωστα ?
Εδω το εμπορευται καποιος ?

GTX

Reaction score
39
Φανταζομαι οταν λες δυνατοτητα ενοεις καποιον εκει να το παραλαβει γιατι φανταζομαι πως δεν το πουλανε Ελλαδα σωστα ?
Εδω το εμπορευται καποιος ?
Αν και σίγουρα τα έχω ξαναγράψει σε άλλο thread τα γράφω άλλη μια :107:

Λοιπόν 2 τρόποι

1. Έχεις κάποιον στην Αγγλία, ιδανικά κάποιον που να έχει ήδη πιάτο για sky στο σπίτι του. Το παραγγέλνει και του έρχεται ο τεχνικός στο σπίτι για εγκατάσταση (μόνο έτσι γίνεται, αφού η εγκατάσταση είναι δωρεάν και ο τεχνικός σου φέρνει κάρτα και digibox). Όταν έρθει ο τεχνικός πρέπει να κάνει εγκατάσταση για να ενεργοποιήσει την κάρτα και να την παντρέψει με το κουτί, αλλιώς δεν γίνεται. Ο φίλος σου ξηλώνει το κουτί και στο στέλνει Ελλάδα (το πιάτο σου είναι έτσι κι αλλιώς περιττό γιατί είναι τόσο μικρό που στην Ελλάδα ούτε nova δεν πιάνεις με αυτό). Παραλαμβάνεις και βάζεις δικό σου πιάτο και είσαι κομπλέ.

2. Βρίσκεις κάποιον στην Ελλάδα που να κάνει εγκαταστάσεις Sky. Θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά αυτοί αναλαμβάνουν την όλη διαδικασία και απλά έρχονται σπίτι με ενεργοποιημένο κουτί και κάρτα και έχουν φροντίσει η συνδρομή να πληρώνεται από την δική σου πιστωτική (κάτι που γίνεται πολύ δύσκολα στην πρώτη περίπτωση αφού ο φίλος σου θα έπρεπε να δώσει τη δική του πιστωτική). Σε αυτή την περίπτωση οποιαδήποτε συνεννόηση θες να κάνεις με το sky (πχ αλλαγή πακέτου) πρέπει να γίνει μέσω αυτών. Πρόσεξε όμως υπάρχουν κάποιοι που πέρα από κάποιο premium για την απόκτηση του δέκτη και της κάρτας χρεώνουν και καπέλο στη συνδρομή...φυσικά απέφυγε τους. Απ'όσο ξέρω αυτοί χρεώνουν μόνο στην αρχή όπως σου είπα. Δεν έχω προσωπική εμπειρία όμως γιατί εγώ έμενα Αγγλία και το έχω φέρει μόνος μου. Φίλο που είχα παραπέμψει σε αυτούς για να πάρει κάρτα μιας και digibox του είχα δώσει ένα παλιό δικό μου του την είχαν δώσει γύρω στα 300 ευρώ αν θυμάμαι καλά, και είχαν κάνει αυτοί το πάντρεμα δέκτη κάρτας. Νομίζω για κάρτα και digiboxHD θες γύρω στα 800 ευρώ συν το κόστος της εγκατάστασης (πιάτο κτλ). Η τιμή αυτή είναι περσινή που είχα ρωτήσει, μπορεί να έχει αλλάξει την αναφέρω μόνο ενδεικτικά.

Κάτι άλλο που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπ'όψη σου είναι ότι στην Ελλάδα (Αττική τουλάχιστον) υπάρχουν αρκετά κανάλια που είναι αδύνατο να πιάσεις εκτός κι αν έχει 5μετρο πιάτο. Αυτά είναι όλα τα κανάλια του πακέτου που βγαίνουν από την δύσκολη για Ελλάδα δέσμη του Astra 2D. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι όλα τα BBC (και το BBC HD φυσικά), όλα τα ITV και πλέον το Channel 4 (βέβαια ακόμα πιάνουμε το Channel 4 HD και το Channel 4+1).

Reaction score
2
Από την Ελλάδα ξεχασέ το θα πληρωσεις πολλα καπέλα .Πάρε από δω όπως κιε γω που τον εχω 5 χρονια

http://www.smart2check.com/HDdigibox.htm

Και μακριά από Ελληνάρες νταβατζήδες που θα σε χρεωσουν και θα σου πουν Μ.......Σ για να μην πάρεις απ εξω .

Εγω μια φορά επαθε κάτι και με πήρε ο ιδιος από Αγγλία μου εδινε συμβουλές τι να κάνω και οταν ειδε οτι εφταιγε ο δεκτης μεσα σε 3 μέρες μου ειχε στειλει καινούργιο αλλο !!!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: SKY HD

Από την Ελλάδα ξεχασέ το θα πληρωσεις πολλα καπέλα .Πάρε από δω όπως κιε γω που τον εχω 5 χρονια

http://www.smart2check.com/HDdigibox.htm

Και μακριά από Ελληνάρες νταβατζήδες που θα σε χρεωσουν και θα σου πουν Μ.......Σ για να μην πάρεις απ εξω .

Εγω μια φορά επαθε κάτι και με πήρε ο ιδιος από Αγγλία μου εδινε συμβουλές τι να κάνω και οταν ειδε οτι εφταιγε ο δεκτης μεσα σε 3 μέρες μου ειχε στειλει καινούργιο αλλο !!!
Ρε συ, έχω στείλει e-mail σ' αυτούς εδώ και μία εβδομάδα και δεν έχω λάβει καμία απάντηση.
Είναι όντως αξιόπιστοι, μη χάσουμε 500 ευρώ για το sky digibox hd, συν το κόστος της ετήσιας συνδρομής...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: SKY HD

Ρε συ, έχω στείλει e-mail σ' αυτούς εδώ και μία εβδομάδα και δεν έχω λάβει καμία απάντηση.
Είναι όντως αξιόπιστοι, μη χάσουμε 500 ευρώ για το sky digibox hd, συν το κόστος της ετήσιας συνδρομής...
Εγω με αυτόν ποτέ δεν ειχα προβλημα .Ειχα μόνο με τον Marty τον γνωστό οποίος μετά από καταγγελία στο Paypal μου επέστρεψε τα χρήματα .Αυτός που λέω εχει και τηλέφωνο, καλυτερα να τον πάρεις να μιλήσετε

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SKY HD

Εγω με αυτόν ποτέ δεν ειχα προβλημα .Ειχα μόνο με τον Marty τον γνωστό οποίος μετά από καταγγελία στο Paypal μου επέστρεψε τα χρήματα .Αυτός που λέω εχει και τηλέφωνο, καλυτερα να τον πάρεις να μιλήσετε
Τελικά απάντησαν στο e-mail μου και μου ζητάνε 299 λίρες για το sky digibox hd συν 46 λίρες μεταφορικά, συν 103 λίρες για την κάρτα.
Επίσης για την ενεργοποίηση της κάρτας θέλουν 50 λίρες, συν άλλες 16 λίρες και κάθε χρόνο θέλουν άλλες 70 λίρες. Σε όλα αυτά προστίθεται και η συνδρομή.
Ένα άλλο που είπαν είναι αυτό: "A sky HD system needs two feeds from the sky dish."
Το οποίο τι σημαίνει;
Χρειάζομαι άλλο lnb από αυτό που έχω;

Reaction score
1
Απάντηση: SKY HD

Τα γράφει και στο επίσημο site , και γενικά έχουν χιλιοειπωθεί ...

άντε άλλη μία φορά ...

ο δέκτης έχει δυνατότητα να βλέπεις 1 κανάλι και να γράφει άλλο κανάλι , ενώ μπορείς να γράφεις 2 κανάλια και να βλέπεις κάτι από το σκληρό ... αυτό για να γίνει θέλει διπλό μάτι και 2 καλωδια μέχρι τον δέκτη ...

Reaction score
14
Απλά βάζεις ενα Twin LNB σε ενα πιάτο και απο εκεί τραβάς τα 2 καλώδια μέχρι τον δέκτη. Το πρόβλημα μου εμένα είναι δυστυχώς οτι εχω Quad LNB Και οι 4 θέσεις είναι πιασμένες οπότε πάω για 8πλό LNB... είδα ενα τέτοιο εχθές στο μαγαζί των συμπαθέστατων Αδελφών Καλέμη (Technomate, ABcom)

Reaction score
4.237
Υπαρχουν πλεον αρκετες εταιρειες που βγαζουν LNB με οχτω εξοδους κανε μια ερυνα αγορας.

Reaction score
14
Υπαρχουν πλεον αρκετες εταιρειες που βγαζουν LNB με οχτω εξοδους κανε μια ερυνα αγορας.
ναι ναι τα γνωρίζω τα λεγόμενα octo

60 ευρώ κοντά τα καλής ποιότητας

Reaction score
1

Πολύ φοβάμαι ότι εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο.
Ο λόγος είναι ότι η εγκατάσταση είναι κεντρική και το πιάτο δίνει σε 8 διαμερίσματα με 8άρι lnb. Άρα μένω με 1 feed, οπότε μόνο βλέπω χωρίς εγγραφή;
Ή υπάρχουν και 10άρια lnb?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SKY HD

Τελικά απάντησαν στο e-mail μου και μου ζητάνε 299 λίρες για το sky digibox hd συν 46 λίρες μεταφορικά, συν 103 λίρες για την κάρτα.
Επίσης για την ενεργοποίηση της κάρτας θέλουν 50 λίρες, συν άλλες 16 λίρες και κάθε χρόνο θέλουν άλλες 70 λίρες. Σε όλα αυτά προστίθεται και η συνδρομή.
Ένα άλλο που είπαν είναι αυτό: "A sky HD system needs two feeds from the sky dish."
Το οποίο τι σημαίνει;
Χρειάζομαι άλλο lnb από αυτό που έχω;
1080 Ευρο Απο Ελλαδα χωρις συνδρομη, η αληθεια ειναι οτι ξαφνιαστικα λιγο. Παντος αν καταφερει καποιος και ξεπερασει το εμφραγμα του εφαπαξ το κοστος ανα μηνα για το movie pack + το HD ειναι περιπου 56 Ευρω, δεν ειναι ασχημα.

Reaction score
1

Πολύ φοβάμαι ότι εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο.
Ο λόγος είναι ότι η εγκατάσταση είναι κεντρική και το πιάτο δίνει σε 8 διαμερίσματα με 8άρι lnb. Άρα μένω με 1 feed, οπότε μόνο βλέπω χωρίς εγγραφή;
Ή υπάρχουν και 10άρια lnb?

Είναι κεντρική , άρα πιθανόν κεντραρισμένη σε Hotbird ... Sky UK πως θα πιάσεις ;

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.170
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS