SKY ITALIA HD στα 720p?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σήμερα κατέβασα και άλλα κανάλια του SKY ITALIA HD και τώρα συνολικά είναι 7!!!

Το σημαντικό είναι ότι για πρώτη μέρα ο Humax 2000 μου δείχνει ότι αυτά εκπέμπουν στα 720p!!!

Μάλιστα όταν δίνω 1080i έχω την γνωστή θολούρα (έστω και σε μικρότερο βαθμό...) όπως όταν βλέπω sd κανάλια!

Από τα 7 κανάλια τα 4 είναι ελεύθερα με demo υλικό και τα 3 είναι κλειδωμένα αλλά δεν ξέρω αν παίζουν κάτι. Και φυσικά ένα από όσα διαφημίζει το SKY HD είναι και το Mundial 2006 σε HD!

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:

Το σημαντικό είναι ότι για πρώτη μέρα ο Humax 2000 μου δείχνει ότι αυτά εκπέμπουν στα 720p!!!

Μάλιστα όταν δίνω 1080i έχω την γνωστή θολούρα (έστω και σε μικρότερο βαθμό...) όπως όταν βλέπω sd κανάλια!

Από τα 7 κανάλια τα 4 είναι ελεύθερα με demo υλικό και τα 3 είναι κλειδωμένα αλλά δεν ξέρω αν παίζουν κάτι. Και φυσικά ένα από όσα διαφημίζει το SKY HD είναι και το Mundial 2006 σε HD!
Αν εννοείς τα 4 κανάλια που τα ονομάζει SKY HD in arrivo( τρομάρα τους :x) και έχει μια τύπισα που βγαίνει και στα 4 και λέει τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.......εμένα μου τα δείχνει για 576i και όχι 720i , τουλάχιστον μέχρι χθές το μεσημέρι.
Αλλά Χρήστο αυτά και να εκπέμψουν κάποια στιγμή θα θέλουν τον δικό τους decoder και την κάρτα που λειτουργεί ΜΟΝΟ με αυτόν!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:........έτσι δεν είναι ?
Μας βλέπω να το χάνουμε το Mundial :x :x ή να πληρώνουμε οι πιό πορωμένοι κανένα 400Euro για συνδρομή :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Άτιμη κενωνία ........... :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
menelaos said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:

Αν εννοείς τα 4 κανάλια που τα ονομάζει SKY HD in arrivo( τρομάρα τους :x) και έχει μια τύπισα που βγαίνει και στα 4 και λέει τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.......εμένα μου τα δείχνει για 576i και όχι 720i , τουλάχιστον μέχρι χθές το μεσημέρι.
Αλλά Χρήστο αυτά και να εκπέμψουν κάποια στιγμή θα θέλουν τον δικό τους decoder και την κάρτα που λειτουργεί ΜΟΝΟ με αυτόν!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:........έτσι δεν είναι ?
Μας βλέπω να το χάνουμε το Mundial :x :x ή να πληρώνουμε οι πιό πορωμένοι κανένα 400Euro για συνδρομή :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Άτιμη κενωνία ........... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ακριβώς θέλει τον δικό του decoder το Sky Italia...

Όσον αφορά στην συνδρομή για το Mundial με 400 θα είμαστε και ευχαριστημένοι!

Reaction score
1
Αν δεν κανω λαθος διαβασα σε ενα απο τα δορυφορικα περιοδικα οτι μπορεις να ταιριαξεις την καρτα του SKY με το T-REX και ετσι δεν χρειαζεται αλλος δεκτης
αν εχει καποιος τα περιοδικα του ιουνιου μπροστα του ας το κοιταξει, αλλοιως το απογευμα

Reaction score
0
e oxi kai na dosoume ta lefta gia ena akomh 2000 gia na doume HD to w.c...eleos..
den baino sto trypaki ayto.alloste den tha einai to telefteo W.C.

Reaction score
1
τελικα μπορεις να βαλεις στο Τ-REX το serial number του δεκτη που ομως πρεπει να εχεις αγορασει απο το SKY :(

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.292
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale