Sky Star II στο e-shop με 62 ευρώ (με τηλεκοντρόλ)!

Reaction score
13
Μόλις την εγκατέστησα στο μηχανάκι και ετοιμάζομαι να κατεβάσω τα απαραίτητα εργαλεία για θέαση.Για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά πλέον με τιμή σχεδόν ίδια με αγορά από Γερμανία!

TECHNISAT SKYSTAR 2 TV PCI SATELLITE CARD + REMOTE CONTROL

Διότι με αυτά που είδα Ανδρέα στο HDTV satelite meeting που είχαμε δεν κρατιόμουν άλλο!Το HDTV είναι μονόδρομος!

Reaction score
0
Εγω την πήρα 10Ε ακριβότερα αλλα απο την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο επειδή η προηγούμενη γενιά 2,6c είχε πολλά προβλήματα... Καλό παιχνίδι! Βάλε το progdvb που είναι όλα τα λεφτά! οτι θες pm me!

Reaction score
0
Το eshop για να το φέρνει σε τόσο χαμηλή τιμή αγοράζει απο Γερμανία! Μου το είπε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος οτι ελάχιστα μαγαζιά καλύπονται απο την ελληνική αντιπροσωπεία για αυτο τον λόγο...

Reaction score
0
Και εγω την ίδια πήρα. Η C εκδοση ήταν για τα σκουπίδια,καιγόταν πολύ εύκολα και δημιουργούσε conflict με άλλες συσκευές στον pci δίαυλο. Γενικά ήταν αποτυχία γιαυτό και υπήρχαν πολλά παράπονα. Η σημερινή εκδοση είναι μια χαρά αλλα επειδή ποτέ δεν ξέρεις...

Reaction score
5
Ας γράψει κάποιος που πήρε από e-shop, αν είναι η version 2.6c ή 2.6d. Έτσι θα κλείσει το θέμα. Γιάννη;

Ευχαριστώ

Reaction score
13
Άκη δεν ξέρω τι έκδοση είναι η δικιά μου....Κοίταξα μέσω sisosft Sandra αλλά δεν είδα πουθενα έκδοση σε μορφή 2.6χ.Πάντως η κάρτα αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά της και η ευαισθησία του τηλεκτοντρόλ είναι υπερβολικά υψηλή.
Όσο για την έκδοση αν υπάρχει άλλος τρόπος να την δω ας μου το πει κάποιος (εκτός από το να ανοίγω το κουτί).

Reaction score
0
Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθεις αλλα σίγουρα θα έχεις την νεα γενιά καθως η εταιρία απέσυρε τα παλιά ως ελλατωματικά! Πολύ δυνατή κάρτα και όσοι δεν έχουν πάρει θα πρέπει ναχουν το λιγότερο dreambox!

Reaction score
5
οκ, το θέμα είναι ότι θέλει CI για να δεις διάφορα μπουκέτα, π.χ. euro1080. Πώς τα βλέπεις αυτά με skystar2; με programmer;

Reaction score
0
Παίρνεις ενα infinity usb phoenix, βάζεις το αντίστοιχο με το σύστημα αποκωδικοποίησης plugin στο progdvb για παράδειγμα και βλέπεις κανονικά και με τον νόμο. Υπάρχουν βέβαια αρκετά προβληματάκια που πιθανόν να σε εκνευρίζουν αλλα απο το τιποτα καλύτερα. Η nova που αλλάξει κλειδιά με τρελούς ρυθμούς μπορεί να σου κολλήσει για ελάχιστα sec...είτε να δεις "σπασίματα" στην εικόνα. Επειδή εχω dreambox στο καθιστικό μάλλον θα χρησημοποιήσω τις δικές του CI και θα "στελνω" τα κλειδιά στην skystar ;)

Reaction score
13
Η έκδοση τελικά και στην δική μου είναι 2.6D οπότε όσοι ενδιαφέρονται στην χαμηλότερη τιμή : E-Shop

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.844
Members
38.505