Skystar 2 απο όλα έχει ο μπαξές

Reaction score
0
Χαιρετε παιδια και καλος σας βρηκα.Ειμαι καινουριος στο αθλημα της skystar ηδη την εχω και περιμενω ενα φιλο τεχνικο να βαλουμε το πιατο.Μαλλον παω για για gilbertini 1.10 αν το γραφω καλα με μοτερακι.Το θεμα ειναι τι απο ολα αυτα χρησιμοποιουμε που υπαρχουν στο λινκ που δινει ο ΘΟΔΩΡΟΣ ωστε να ανθισει καποιο μπουκετο και για εμας .Διαβαζω διαβαζω αλλα μαλλον αυτα δεν λεγονται οποτε μονο μεσω pm.Οποτε αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι μαλλον τα εχω χαμενα.Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα :wink:

Reaction score
5
Asus A8n SLI και skystar 2 ΔΕΝ...
μου έβγαλε την ψυχή μέχρι να βρώ τι φταίει .Δεν πειράζει όμως την έβαλα στο htpc μου με τον παλιό καλο athlon xp .
Kάποιες πληροφορίες στο link που ακολουθεί
http://cc.msnscache.com/cache.aspx?q=2259644548482&lang=en-US&FORM=CVRE
Θοδωρή, πολύ ενδιαφέρον, το εν λόγω mobo είναι δημοφιλές και πολλοί (εμού συμπεριλαμβανομένου), σκέφτονται την απόκτησή του. Από ότι φαίνεται, η Asus δεν υποστηρίζει πλέον PCI κάρτες στα 5 Volts.

Σε παρακαλώ ενημέρωνέ μας για τις εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

Ευχαριστώ
Ακης

Reaction score
0
Πάντως εγώ όταν εγκατέστησα μια Skystar 2 πριν 4-5 μήνες στο HTPC ενός φίλου μου έπαιξε κανονικά πάνω σε μια Asus A8n SLI Deluxe.
Χθες το βράδυ μάλιστα επικοινώνησα μαζί του και με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα όλο αυτόν τον καιρό. Άραγε τι συμβαίνει;
1. Ελαττωματική παρτίδα μητρικών;
2.Θέμα τύχης (αν είναι έτσι να του πώ να μη πειράξει καθόλου τον υπολογιστή)...
3. Ασυμβατότητα οδηγών;
4. Αλήθεια θα ήθελα να είχα αυτόν που απάντησε εκ μέρους της Asus ότι η μητρικές τους είναι ασύμβατες με την Skystar2 να μου εξηγήσει πως το καλό παίζει σε μας κανονικά...
Θα μας τρελάνουν αυτοί οι υπολογιστές αδέλφια....

Reaction score
0
Πάντως στην δικιά μου το μόνο που κάνει ,είναι ότι δεν βρίσκει σήμα απο κανένα δορυφόρο ε΄νω στο htpc μου στο σαλόνι με μιά παλιά nforce 2 όλα καλά

Reaction score
0
και μιά ερώτηση βρε παιδιά πώς βάζουμε κανένα mpg encoder της προκοπής στο progdvb να σταματήσουν τα σπασίματα στην κίνηση?

Reaction score
0
Τα codecs ερχονται συνήθως παρέα με τα προγράμματα για θέαση dvd. Για ολοκληρωμένα πακέτα codec μπορεις να δεις εδω http://www.free-codecs.com/

Εγω χρησιμποποιώ το K-Lite Codec Pack (Full) με επιλογή Elecard MPEG-2 στην εγκατάσταση.

Reaction score
0
Ευχαριστώ masteroidz.Πληροφοριακά από όλους τους dvb players που δοκιμάζω ,ένας αν και χωρίς καλούδια και σε πολύ πρώιμη μορφή παιζει τα HD πολύ ομαλα στην κίνηση και χωρίς καθόλου στιγμιαία πιξελιάσματα που μου την δίνουν.
Από το παρακάτω link είναι ο HawkDVB στο sesion DVB Players
http://www.dvbskystar.com/

Reaction score
0
απο τοτε που εχω βαλει τη skystar 2 τα xp φορτωνουν πιο αργα..μολις κανο την καρτα disable ανοιγουν γρηγορα....
Για να ενεργοποιηθεί η κάρτα χρειάζονται 2-3sec. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό μιας και δεν ανοίγω συχνά τον υπολογιστή για να το παρατηρήσω(αφου τον κλείνω μια στις 15 μέρες :mrgreen:).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss