Skystar 2 Vs Skystar HD

Reaction score
2
Kαλησπερα

Σαν καλο παιδακι πριν 2-3 μερες εστησα το πρωτο μου δορυφορικο. Αποτελειται απο ενα πιατο 110x115 με μονο (προς το παρον, την επομενη εβδομαδα θα μπει και 2ο) LNB Humax 0,3dB. Ολο το συστημα οδηγειται απο τη γνωστη Skystar 2, η οποια ομως ειναι δανεικη απο τον αδερφο μου. Σε 1-2 εβδομαδες ομως που θα φυγει ο αδερφος προφανως θα παρει την καρτα μαζι του.

Και τωρα ειμαι στη διαδικασια αναζητησης δορυφορικης καρτας. Και η απορια ειναι η εξης: Να παρω τωρα μια Skystar 2 και βλεπουμε, η να παρω την brand new Skystar HD (και φυσικα να την πληρωσω το διπλασιο της αξιας της "απλης" skystar 2)? Εσεις τι λετε? Και φυσικα στα υπερ της 2 ειναι η απιστευτη υποστηριξη απο την ιντερνετικη κοινοτητα με ολα τα plugins και οτι δυνατοτητες αυτα σου δινουν...

Υπαρχει πουθενα στην Ελλαδα (και σε λογικη τιμη) η HD, γιατι μονο σε μερικα Γερμανικα e-shops την εχω δει...

Ευχαριστω

bou

Reaction score
0
Απάντηση: Skystar 2 Vs Skystar HD

Όλο το θέμα το συζητάμε διεξωδικά εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=31822&page=2
Δές το απο την αρχή σελ.1
Υ.Γ. Να σου πώ την αλλήθεια από τον τίτλο νόμιζα ότι επρόκειτω για συκριτικό και έλπιζα να μας πείς από που την αγόρασες την HD!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis