Smart-Tech - Κλήρωση Προϊόντων Τεχνολογίας !!!

Reaction score
0

Reaction score
49
Απάντηση: Smart-Tech - Κλήρωση Προϊόντων Τεχνολογίας !!!

Το Think Smart προϋποθέτει και ο χρήστης/συμμετέχων να έχει και facebook? :121:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Το κλασικό κόλπο με το facebook.:101:

L

LLLEFTERIS

Guest

Ναι χαζομαρες να κανει like κλπ κλπ λες και με αυτα κατι κερδιζουν.

Μου θυμιζει την χαζη διαφημηση με τον αλλον που ειναι διακοπες και αντι να δει τα κουλουρια κοινως γκομενες γυρω του ρωταει ποσοι τον εχουν κανει like κλπ κλπ.

Reaction score
49

Το κλασικό κόλπο με το facebook.:101:
Ναι χαζομαρες να κανει like κλπ κλπ λες και με αυτα κατι κερδιζουν.

Μου θυμιζει την χαζη διαφημηση με τον αλλον που ειναι διακοπες και αντι να δει τα κουλουρια κοινως γκομενες γυρω του ρωταει ποσοι τον εχουν κανει like κλπ κλπ.

Συνηθισμένες και εκνευριστικές διαδικασίες. :115:
Με χαλάει πάρα πολύ που όλο και περισσότερες εταιρίες (μικρές οι μεγάλες) προωθούνται αποκλειστικά μέσω facebook.

Όχι κύριοι, δε θα δημιουργήσω λογαριασμό στο fb ό,τι και να λέτε.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.370

Giovanni, I "like" you!!!

Reaction score
0

Δεν καταλαβαίνω τα κακοπροαίρετα σχόλια σας !!!

Όποιος θέλει συμμετέχει και όποιος δεν θέλει δεν... είναι απλά τα πράγματα...

Καλώς ή κακός αν θέλεις να πάρεις μέρος σε μία κλήρωση πρέπει να δώσεις τα στοιχεία σου (έστω το email σου). Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω του FB για όποιους έχουν λογαριασμό είτε μέσω του site του Smart-Tech δίνοντας απλά το mail του.

Reaction score
49

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 05/08/11 για ένα Lemm HD-099 Ψηφιακό δέκτη USB Stick συμβατός με MPEG4, Η.264, AVC, MPEG2 Standard με τηλεχειριστήριο.

http://us2.campaign-archive1.com/?u=68a8386c4ac01b2a9cde5f9b0&id=daa2b5796f&e=20a102f8af

Think Smart. Think Smart-Tech !!!
Δεν καταλαβαίνω τα κακοπροαίρετα σχόλια σας !!!

Όποιος θέλει συμμετέχει και όποιος δεν θέλει δεν... είναι απλά τα πράγματα...

Καλώς ή κακός αν θέλεις να πάρεις μέρος σε μία κλήρωση πρέπει να δώσεις τα στοιχεία σου (έστω το email σου). Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω του FB για όποιους έχουν λογαριασμό είτε μέσω του site του Smart-Tech δίνοντας απλά το mail του.

Κανείς δεν έκανε κακοπροαίρετα σχόλια......
Μάλλον μόνο εσείς το είδατε έτσι.
Στο 1ο σας post έχετε βάλει ένα μόνο link που οδηγεί αναγκαστικά σε σελίδα του fb.
Δεν με ενδιαφέρει ο διαγωνισμός.
Απλά σχολίασα την στάση σας (και όχι μόνο την δική σας) που «υποχρεώνετε» κάποιους που ενδιαφέρονται για τα δώρα σας ή τους διαγωνισμούς σας, να έχουν (ή να φτιάξουν) λογαριασμό στο fb!!!

Τώρα μας λέτε πως ο διαγωνισμός δεν απαιτεί ύπαρξη fb.
Αφενός λοιπόν οφείλατε να το γράψετε από το 1ο post σας, αφετέρου θα ήθελα να μου δείξετε και direct link που ακριβώς μπορεί ένα μέλος του AVsite να λάβει μέρος στο διαγωνισμό χωρίς να χρειάζεται λογαριασμό fb.

Reaction score
0

Δέχομαι την παρατήρηση σας όσον αφορά το direct link στο site μας όπου αναγράφεται ότι μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό απλά δίνοντας το email σας χωρίς απαραίτητα να μπείτε στο Fb, και για αυτό παραθέτω διορθωμένο Link.

http://us2.campaign-archive1.com/?u=68a8386c4ac01b2a9cde5f9b0&id=ee9375682d&e=20a102f8af

Υ.Γ.
Αν κάποιος από εσάς έκανε τον κόπο να μπει στο site του Smart-Tech για το οποίο υπάρχει link στο post μου, θα έβλεπε στην πρώτη γραμμή ότι αυτό αναφέρεται ξεκάθαρα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Δωρακι πας να κανεις και τα ακους κι απο πανω:)

Βρε...ρεμαλια, αφου ολοι* εχετε αποτετοιο, τι παριστανετε τους...αντιστασιακους; :)

*Ομολογω, κι εγω εχω αλλα δεν τσιμπαει τιποτα - αλλου ειναι το...ζουμι:)

L

LLLEFTERIS

Guest

Εμενα μου την εδωσε αυτο γιατι πηγα να παρω μερος μεσω φατσαμπουκ για ενα Xtreamer αλλα για να μπεις στην κληρωση επρεπε να εχεις στειλει την σελιδα τους σε 300 φιλους σου και δηλαδη εγω που εχω μονο 25 τι επρεπε να κανω?

Reaction score
0

Η Κλήρωση μας ολοκληρώθηκε !!! Ο Τυχερός της σημερινής κλήρωσης είναι ο κ. Αλέκος Γιαννάκος !!!

Εγγραφείτε στην λίστα μας για να ενημερώνεστε για τα καινούργια Προϊόντα, Smart Προσφορές και Κληρώσεις Προϊόντων Τεχνολογίας που γίνονται απο το Site μας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω link !!!

Εγγραφείτε στη λίστα

Think Smart. Think Smart-Tech !!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.816
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos