smart tv ή media player

Reaction score
4.909
Για μενα οχι. Παρε την τιβι με κριτηριο την καλη εικονα η οποιο αλλο θεωρεις σημαντικο και προσθεσε ενα εξωτερικο android media player που κανει πολυ περισσοτερα απο την καλυτερη smart TV και δεν ειναι ιδιοκτησιακο σαν συστημα

Reaction score
4.909
Εκτος κι αν υπαρχει σμαρτ τηλεοραση που υποστηριζει XBMC.....

melina

Cargo 200
Reaction score
45.291
Πάρε μια samsung που και στην εικόνα είναι καλή και έχει και τον καλύτερο media player σε tv και αν δεις ότι κάπου ο media player δεν σε ικανοποιεί παίρνεις μετά και ένα εξωτερικό. Ετσι κι αλλιώς ότι μοντέλο και να πάρεις (σε ssamsung) θα τον έχει, είτε από usb είτε και δικτυακά τώρα πια.

Reaction score
9
Τι εννοούμε θα τον εχει τον media player διαδύκτιακα ?

Το xbmc ειναι το καλύτερο media player ?
Υπαρχει TV με xbmc ?

Reaction score
4.909
Τιβί με XBMC δεν ξέρω να υπάρχει, αν όμως κυκλοφορήσει κάποια με android υποθέτω θα το ενσωματώσει...
Ως media player εννοούμε το παίξιμο ταινιών απο σκληρούς δίσκους
Διαδικτυακές υπηρεσίες είναι ενα σωρο άλλες, απο σερφάρισμα σε ιστοσελίδες, ιντερνετικά ραδιόφωνο, ιντερνετικά τηλεοπτικά κανάλια σε στρημιγκ, youtube, εμαιηλ, παιχνίδια κλπ κλπ, δηλαδή όλα όσα έχει ενα κινητό ή τάμπλετ android αλλα στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Το XBMC ειναι απλά σαν ενας κεντρικός πυρήνας που συγκεντρώνει εκατοντάδες διαδικτυακές υπηρεσίες και έχει και π[ολύ καλό μηντια πλευερ, εγω πλέον διαμέσου αυτού βλέπω και τις ταινίες που έχω στον εξωτερικό σκληρό μου δίσκο

Reaction score
118
Δεν υπάρχει κάποια απώλεια ποιότητας του εξωτερικού που αναφέρεται απο τον ενσωματωμένο; Απο την δική μου πάντως εμπειρία οι απλοί εξωτερικοί τύπου tuner digea δεν έχουν καλή εικόνα στα hd κανάλια δηλαδή στο μοναδικό 1 που είναι η NERIT HD. Απο την άλλη επίσης η smart tv έχει τραγικό ίντερνετ σε θέματα ταχύτητας και δυνατοτήτων συνολικά και τις εγγραφές τηλεοπτικού σήματος απλά τις ξεχνάς. Διότι θέλει αποθηκευτικό μέσο που δεσμεύεται απο την τηλεόραση με ειδική διαμόρφωση που σου λέει οτι μετά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αποθήκη σου πουθενά παρα μόνο στην tv. Και επίσης θα πρέπει να εγγράφεις εφόσον έχεις την τηλεόρασή σου ανοικτή!!! Έχω μια LG 740 55''.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Την smart tv μπορείς να την πάρεις μαζί σου? ας πούμε στις διακοπές, ή στο εξοχικό? ή εάν δεν έχεις εξοχικό, στο χωριό σου?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514