Smartphone μεχρι 150 γιουρος.

Reaction score
15.469
Καλησπερα παιδια,
οπως λεει κι ο τιτλος ψαχνω για κανα τηλ. μεχρι 150 ευρο.
Εχω ψιλομπερδευτει και δε βγαζω ακρη απο το διαδικτυο.
Το θελω για τα βασικα, ουτε ιντερνετ, ουτε περιεργες εφαρμογες η' αλλα τετοια καλουδια.
Να κανω τα τηλεφωνα μου, καμμια φωτο και ν' ακουω κανα λιανοτραγουδο καποια στιγμη.
Να παιρνει μια microSD που εχω μεσα τα τηλεφωνα μου, να κραταει λιγο η μπαταρια, και να μη κλαταρει μονοχρονις...

Να, βλεπω αυτο ... καλο ειναι ?

Οποια προταση θα βοηθησει.
Ευχαριστω !

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.385

Reaction score
15.469
Νομίζω ότι και τα 150 είναι πολλά γι' αυτά που θες να κάνεις.

Ρίξε μια ματιά στα σχόλια του παρακάτω τηλεφώνου των 62€ :

https://www.skroutz.gr/s/7487368/Doogee-Galicia-X5-8GB.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/7487368/Doogee-Galicia-X5-8GB.html
Τα ιντερνετικα μαγαζια που το δινουν - μου ειναι παντελως αγνωστα , ειναι αξιοπιστα ?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.385
Έχουν και τα μαγαζιά κριτικές στο Σκρουτζ! ;)

Reaction score
7.089
smartphone θελεις ή κατι για να το κλωτσας? αν θελεις smartphone χτυπα το HUAWEI P8 lite,βαζεις κατι παραπανω απο τα 150 (169 εχει,κανονικη εισαγωγη,με Ελληνικη εγγυηση) και καθαρισες.

Reaction score
122
LG Zero, κάποια ευρώ παραπάνω αλλά πολύ ποιοτική μεταλλική κατασκευή, γρήγορο, καλή κάμερα και ωραία οθόνη (τα εικονίδια της LG φαίνονται ξεβαμμένα αλλά μπορεί κάποιος να βάλει άλλα). Μπαταρία ικανοποιητική.

Θα μπορούσες να δεις και το Microsoft Lumia 650 ή με λίγα ευρώ παραπάνω το 650 Dual (με δύο sim).

Reaction score
3.341
https://www.skroutz.gr/s/7780575/Lenovo-Vibe-P1m-16GB.html

To καλυτερο τηλεφωνο οπου εχει περασει απο τα χερια μου μεχρι στιγμης. Το εχω λιωσει και δεν μασαει.
Ενα χρονο τωρα και δεν εχει κολλησει ουτε μια φορα.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιάννη
σκυλί το τηλέφωνο ικανοποιητική φωτογραφία καλό scrolling
και ΜΠΑΤΑΡΙΑ ... δεν ξεμένεις ποτέ.
στην κατηγορία αυτή είναι μια πολύ καλή πρόταση

Reaction score
15.469
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις ,με μπερδευουν ευχαριστα ...
το θεμα ειναι πως θα τις κουβαλαω αυτες τις 5 α'ιντσες παντοφλες και πως δεν θα το σπασω το ρημαδι απο τη πρωτη μερα καθοτι δουλευω εξω - χειροναχτικες εργασιες ...
μεχρι τωρα ειχα ενα sony και ημουν μια χαρα ...

Reaction score
7.089
θα κανεις οτι κανει ολος ο κοσμος που εργαζεται εκτος.......μια πολυ καλη θηκη. Βεβαια το sony που εχεις,ειναι πολυ βολικο στο πιασιμο. Γιατι θελεις να το αλλαξεις? χαλασε?

Reaction score
15.469
θα κανεις οτι κανει ολος ο κοσμος που εργαζεται εκτος.......μια πολυ καλη θηκη. Βεβαια το sony που εχεις,ειναι πολυ βολικο στο πιασιμο. Γιατι θελεις να το αλλαξεις? χαλασε?
το sony δε φορτιζει πια ... δεν κουμπωνει το usb ... εχουν γινει μερικες επεμβασεις - δουλεψε μερικους μηνες καθε φορα αλλα τωρα τελειωσε ...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.925
Βλέπω κόζμο να παίρνει εξυπνόφωνο και καλά φιγουρίνι ψιλοσλίμ ντελικάτο και κυριλέ, και μετά να του φοράει και μια χοντροκοπχιά για να πάψει να αναπνέει και να υπερθερμαίνεται, και όταν μιλάει ανοίγει το καπάκι της χοντροκοπχιάς και φαίνεται σα να κρατάει μια κούκλα μάπετ με γενειάδα ή βίπερ ανοιγμένο στη σελίδα όπου η πρωταγωνίστρια χάνει την παρθενιά της.

Πάρε αυτό, να το παίρνεις και στο κτήμα. Κι άμα δεν αρέσει στις γκόμενες, ρίχνε πρώτος τη χυλόπιτα. Ακόμα καλύτερα, μην παίρνεις τίποτα. Όποια σε γουστάρει, στο σταθερό, και μόνον όταν έχεις όρεξη, και χωρίς απόκρυψη. Άι τώρα...

Last edited:

Reaction score
15.469
"αυτο" ειναι πολλα ακριβο για τη τσεπη μου - προτιμω να δωσω τα λεφτα σε κανα deck ,σε κανα dac η' σε κανα καλωδιο (ρευματος) ...
Μ' εχετε παρεξηγησει βρε παιδια ... η ενασχοληση μου με το "καλημερα ..." υφισταται λογω της γενικοτερης ενασχολησης μου με τη ποιοτητα
και του ωραιου ... δεν ασχολουμαι με τσι γκομενες - εχω κλεισει ως αντρας .
μου 'χει γυαλισει το lenovo ... ασε που μ' αυτες τις παντοφλες δε θα χρειζομαι και τα γυαλια να βλεπω τι ωρα ειναι ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός