SMARTPHONES: HTC DESIRE S vs iPHONE 3GS...

Reaction score
3
Αλλαζω συσκευη πρωτη φορα smartphone και μετα απο ψαξιμο εχω καταληξει σε ενα απο τα 2 παραπανω τα οποια κ εχω δει και απο κοντα....Το ΗΤC εχει εκπληκτικα χαρακτηριστικα αλλα κ το iphone ειναι εγγυηση ως συσκευη...:112:Τι θα μου προτεινατε απο δικη σας εμπειρια?

Reaction score
175
Απάντηση: SMARTPHONES: HTC DESIRE S vs iPHONE 3GS...

Επειδη ειμαι κατοχος και των δυο (DESIRE οχι s και iPHONE 3GS) θα σου ελεγα να παρουμε τα πραγματα αναποδα.
Ας πουμε λοιπον πως εγω θελω να πουλησω τις δυο συσκευες και βαζω μια αγγελια.Ποσα χρηματα πιστευεις πως θα μπορουσα να ζητησω για το htc που ειναι 3 μηνων και ποσα για το 3gs που ειναι 15 μηνων;
Να σου πω εγω που το εχω ψαξει.Το htc δεν φευγει πανω απο 200€ ενω το 3gs 300-350€.Αυτο απο μονο του εχει να μας πει κατι;

Τωρα για τα υπερ και τα κατα ολα ειναι σχετικα. Προσωπικα το 3gs ειναι πολλα σκαλια μπροστα ακομη και για το μεσο χρηστη χωρις να θελω να πω πως το htc ειναι κακη συσκευη αλλα δεν εχουν κοινο σημειο συγκρισης. Εγω ομως να σου θυμησω πως εζησα με το iphone αρκετο καιρο πριν και η αλλαγη σε htc και android ειναι χαοτικη σε ολους τους τομεις (απο φωτογραφια-βιντεο εως δυσκολες εφαρμογες και παιχνιδι με βρωμικα οπλα). :612:

Αν θελεις μια φιλικη συμβουλη λοιπον βρες ενα φτηνο DESIRE και κανε τη δουλεια σου για μερικους μηνες (εχει βουλιαξει η αγορα απο δαυτα) μεχρι να δουμε τι εχει να μας πει το iphone 5 :107:

Reaction score
3

σ'ευχαριστω φιλε vertigo :102: H διαφορά τιμης ομως δεν ξερω αν ανταποκρινεται σε αυτα που σου δινει το iphone το οποιο ομολογουμενως ομως ειναι εκπληκτικο. Οσο αφορά το θεμα των εφαρμογών σε android υπαρχουν τοσες πολλες οσες για το iphone (το οποιο εχει σχεδον τα πάντα κ εχω παθει πλακα οταν μου το εδειχνε φιλος) ?
Εχω βρει προσφατα το desire (σκετο) σε προσφορά 354€ ενω το iphone 3gs 540€ .....Μιλαμε για 190€ διαφορά για παρόμοιες (...???) συσκευες. Το desire S εχει 500€ κ η διαφορά του με το απλό ειναι οτι ο (ηδη πολυ καλος) επεξεργαστης εχει αναβαθμιστει, εχει ακομη πιο γρηγορο Internet (14 mbps) και την καινουργια εκδοση Android 2.3.

Reaction score
175

Το απλο το desire που εχω κι εγω να μην το παρεις γιατι εχει πολυ μικρη εσωτερικη μνημη και θα σου βγαλει την ψυχη.
Οσο για τη διαφορα τιμης μην ξεχνας οτι αν τελικα παρεις το htc θελεις +70€ για καρτα μνημης 8gb που στο iphone θα εχεις 16gb απο μαμα και οχι καρτες και λοιπες μπουρδες.
Οι καρτες σε βιντεο 720p κανουν πολλα κολληματα και αλλα πολλα κουσουρια...

Reaction score
175

εχει ακομη πιο γρηγορο Internet (14 mbps) και την καινουργια εκδοση Android 2.3.

Γρηγορο ιντερνετ στην Αθηνα;;;Εδω βρε συ δεν εχουν καν καλο σημα ποσο γρηγορο ιντερνετ να σου δωσουν;
2.3 μπορεις να βαλεις κι εσυ παντου σε χρονο 0 και μαλιστα με φουλ εξτρα. Καλα θα κανεις να διαβασεις πρωτα διαφορα αρθρα και μετα μιλα με καταστημα πλαισιο που για μενα εχει πιτσιρικια μορφωμενα καταλληλα!

Reaction score
51

Οσο για τη διαφορα τιμης μην ξεχνας οτι αν τελικα παρεις το htc θελεις +70€ για καρτα μνημης 8gb που στο iphone θα εχεις 16gb απο μαμα και οχι καρτες και λοιπες μπουρδες.
Οι καρτες σε βιντεο 720p κανουν πολλα κολληματα και αλλα πολλα κουσουρια...

Μπάρμπα, κόψε κάτι.....
8GB SDHC class6 (για να γράφουμε τα γίδια σε 720 ανάλυση και να μη κοκομπλοκάρει του εργαλείου) βρίσκεις με μόλις 23€ :116:
Και αν γουστάρουμε να πάρουμε και το μαραφέτι να το βάζουμε στο λάπι-τόπι όταν μπαίνουμε στο φου-μπου από το wifi στη στρούγκα, δίνουμε 25.01€ :116:

Reaction score
175
Μα το αιφονι εχει 16 γιγσντες ρε μαστορα γιατι να παμε σε 8;
Αυτην εχω κι εγω αλλα κα.ει σπασιματα. Το προβλημα ειναι στο desire και οχι στις καρτες γιατι εχω αλλαξει 3

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Reaction score
51

Εγώ δε δίνω τίποτα
Έχω 32GB εσωτερική και μια 8GB microSDHC από το παλιό μου 5800 (και μια μπαταρία extra και μονίμως φορτισμένη)
Οπότε δεν με απασχολεί!! :116:

Πσστττ...
Που είσαι...
Αν κάποια στιγμή πουλάς το iphone (ακόμα και πολυγρατσουνισμένο, δεν με πειράζει) να μου σφυρίξεις γιατί το θέλω για τη Μάρα.
Το τσογλανάκι μου πάει μαρούλι τα angry birds και κάτι άλλα παιχνιδάκια για παιδιά (λέξεις, γράμματα, ήχους κλπ) :105:
Ακόμα και να μη δουλεύει ως δέκτης ή δεν έχει wifi κλπ δεν με απασχολεί!
Δεν θα το χρησιμοποιήσει ως κινητό!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.205

Ελπίζω να μη το θέλει για να ξυπνάει το πρωί!

Ή θα ξυπνάει μία ώρα αργότερα, ή μία μέρα αργότερα!:405:

Reaction score
3

για να υπερβεις τα 8gb πρεπει να το φορτωσεις με τα κέρατά σου μεσα, κανω λάθος? Παντως, αν κ εχω καλη σχεση με την τεχνολογια εδω κ πολλααα χρονια, δεν εχω ασχοληθει σοβαρα με αυτη των κινητων τηλεφωνων κ ποσο μαλλον των smartphones. Τον τελευταιο καιρο αρχισα να την ψαχνω σοβαρα γιατι χρειαζομαι για την δουλεια μου ενα "εξυπνο" τηλεφωνο με gps και καποιες εφαρμογες που σε βοηθούν.
Εχω ενα samsung s7350 απο το οποιο ηθελα κατι παραπανω (emails, gps) αλλα ειναι τραγικο κ δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Εχει βεβαια καλα χαρακτηριστικα για τηλεφωνο με καμερα (πολυ καλη ποιοτητα video & photo!!! 5mpixel γαρ) αλλα για να μπω ας πουμε να δω τα email μου περιμενω μιση ωρα να ανοιξει το yahoo...
Ετσι λοιπον για να μην ξεφευγουμε, ενα καλο smartphone θα μου εκανε δουλεια κ μαλλον προσανατολιζομαι στην "οικονομική" λυση του απλου desire λογω μεγαλης διαφοράς τιμής...Φιλε vertigo το gps ειναι σχετικα γρηγορο ή κανει κανα 5λεπτο να επαναπροσδιορισει διαδρομή?

Reaction score
175

Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι το κλειδωμα δορυφορων σε εφαρμογες που θελουν gps ειναι τραγικα αργο σε σχεση με αλλες συσκευες. Απο κει περα λειτουργει κανονικα και με ακριβεια. Τη δοκιμη την εχω κανει με ολα (σχεδον) τα προγραμματα πλοηγησης που υπαρχουν στην αγορα σε (desire, galaxy s, iphone 3gs και 4).

Το κορυφαιο ομως ολων mls talk & drive υπαρχει μονο στο iphone :126:

Reaction score
3

χμμ... θα το ερευνησω λιγες μερες ακομα να δω πως κυμαινονται οι τιμες γιατι βλεπω οτι οι προσφορες αλλαζουν συνεχως...θα επανελθω δημητριος εεε..δρυμυτερος ηθελα να πω...σ'ευχαριστω vertigo!

Reaction score
3

η τιμη του htc και του iphone που παρακολουθω εδω κ 2 βδομαδες δεν βλεπω να αλλαζει...Το galaxy s της samsung ειναι επισης ενα παρα πολυ αξιολογο τηλεφωνο και σε καλυτερη τιμη, αν και το design του δεν με ενθουσιαζει. Ειναι οντως καλυτερο απο το desire ομως (οχι το s) ?:108:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.567
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος