Smartwatch

Reaction score
1.343
Ανοίγω αυτό το θέμα μιας και δε βρήκα Κάτι αντίστοιχο
Δε έχω ξαναχρησιμοποιησει smartwatch
Είμαι λατρης του κλασικού ρολογιου κυρίως αυτόματων. Δε ξέρω πόσο "καλά" θα τα πάω με ένα smartwatch. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνω.
Ξεκαθαρίζω πως δεν αλλάζω τα κλασικά ρολόγια,. Το θέλω σαν συμπλήρωμα για αθλητικές δραστηριότητες.
Αυτό που ψάχνω από ένα τέτοιο ρολοι και θα καθορίσει την αγορά του είναι να μου παρέχει όσο το δυνατό περισσότερα βιομετρικά στοιχεία. Όλα πλέον έχουν παλμούς και οξυμετρο. Θα ήθελα καρδιογραφημα και μετρηση πιεσης αλλά νομίζω όσον αφορά το δεύτερο δε βλέπω να έχει βγει κάτι ακομα...
θα ήθελα κάτι να ειναι και κομψό.
Δε ψάχνω ιατρικό μηχάνημα σίγουρα για να μη παρεξηγηθώ
Χαζεύω της huawei gt3 και το garmin fenix 6 pro solar. Σίγουρα δεν έχουν όσα θέλω (μάλλον δεν υπάρχει αυτό που ψαχνω; )
Το δεύτερο δεν έχει amoled οθόνη οποτε θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει κάποιο garmin μιας και σε όλα της τα ρολογια χρησιμοποιεί ίδιες οθόνες
Υπάρχει κάτι άλλο σαν προταση;
Εγώ περισσότερο είμαι προς gt3 ίσως λογο εμφάνισης και touch οθόνης. Αξίζει τη διαφορά τιμής το garmin και γιατι;

Reaction score
6.661
Έχω το gt2 το πήρα καλοκαίρι αφού έκανα μια σχετική έρευνα τόσο ιντερνετικη όσο και από ιδιοκτήτες φίλους...
Μέχρι στιγμής αξιοπιστοτατο, που σημαίνει, κολύμβηση, τρέξιμο, με ελάχιστα ρεπό εντός βδομάδας,ανοιχτό μπλου τουθ, με εξαιρετική λήψη και εκπομπή στα τηλεφωνήματα.
Στις ενδείξεις καρδιακών θέλουν να βρεις το σωστό δέσιμο στον καρπό ;).
Με όλες αυτές τις δραστηριότητες κρατα βδομάδα περίπου η μπαταρία, τώρα που έχω ελλατωσει και δεν έχω και το μπλου τουθ συνέχεια ανοιχτό (μου καταναλώνει την μπαταρία του κινητού κυρίως) κρατάει πάνω από βδομάδα, περί τις 9-10 ημέρες.

Reaction score
1.343
Πρέπει να είναι σφιχτό για να λειτουργεί σωστα; Δημιουργεί θέμα άνεσης δυσφορίας στο καρπο κατά την άθληση η οχι;
Το gt2 ήταν και αυτό water proof; αλμυρό νερό η πισινα;

Last edited:

Reaction score
6.661
Όχι, για μένα,* δε θέλει να είναι τραμπαλα που βλέπω σε μερικούς, αυτός πιθανόν να είναι και ο λόγος που ακούς να γράφονται διαφορα.
Για την μέτρηση οξυμετρου ομως ναι, θέλει σφικτο καλά, αλλιως δεν παίρνει μέτρηση.
*Αυτά πάντα στο δικό μου καρπό...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.105
Members
38.651
Νεότερο μέλος
Gver1