- Reaction score
- 3.583
Καλημέρα σε όλους
Έχω 2 τεμάχια SMSL A300 και θέλω να τα δουλέψω σαν monoblock με την λειτουργία BTL που έχουν στην οποία βγάζουν 300W στα 4/8Ωμ (Ναι στέρεο όχι immersive
). Τι τύπο ηχείων θα δουλεύατε μαζί τους; Θέλω πρώτα να επίλεξω τον τύπο (βασεις,δαπέδου, ευαισθυσίες κτλ). Για budget βάζω ταβάνι τα 1000 ευρώ. Στα 1000 θα έφτανα μονο αν ήταν κάτι πολύ καλό. Έχω σκοπό να κάνω μια γύρα μαζί με τους ενισχυτές (είναι εύκολοι στην μεταφορά) για να ακούσω αν υπάρχουν διάθεσιμεςη επιλογές.
Specs θα βρείτε στην παρακάτω link:
A300 (smsl-audio.com)
P.S. Παρακαλώ πολύ να παραμείνουμε στο θέμα και να μην πλατιάσουμε με άλλες επιλογές καθότι αυτο που ενδιαφέρει είναι να χρησιμοποιήσω τους εν λόγω ενισχυτές καθότι υπάρχουν ήδη. Ωστόσο αν δεν καλυφθώ απο τις επιλογές ηχητικά θα προχωρήσω σε πώληση αλλα για την ώρα αυτό δεν με ενδιαφέρει.
Σας ευχαριστώ
Κωνσταντίνος
Έχω 2 τεμάχια SMSL A300 και θέλω να τα δουλέψω σαν monoblock με την λειτουργία BTL που έχουν στην οποία βγάζουν 300W στα 4/8Ωμ (Ναι στέρεο όχι immersive
Specs θα βρείτε στην παρακάτω link:
A300 (smsl-audio.com)
P.S. Παρακαλώ πολύ να παραμείνουμε στο θέμα και να μην πλατιάσουμε με άλλες επιλογές καθότι αυτο που ενδιαφέρει είναι να χρησιμοποιήσω τους εν λόγω ενισχυτές καθότι υπάρχουν ήδη. Ωστόσο αν δεν καλυφθώ απο τις επιλογές ηχητικά θα προχωρήσω σε πώληση αλλα για την ώρα αυτό δεν με ενδιαφέρει.
Σας ευχαριστώ
Κωνσταντίνος