SMSL M8 απόψεις?

Reaction score
118
Έχει κανείς άποψη για το M8 της SMSL (Κίνα...)?
Έχει ES9018 DAC chip και XMOS 32bit USB receiver chip και δυνατότητα DSD και κοστίζει περίπου 250 $.
Υπάρχει κάπου ένα review στα γαλλικά αλλά εγώ δεν...

Reaction score
118
Κανείς δεν έχει το συγκεκριμένο DAC?
Να υποθέσω ότι αυτό από μόνο του είναι λόγος να μην ασχοληθώ περισσότερο?

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Το sanskirt που έχω ακούσει εγώ πάντως, μια χαρά έπαιζε. Δεν ξέρω τώρα τι θα λέει το m8.

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Με όλο το θάρρος, προσπαθώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει κάποιος να ασχοληθεί με ένα μηχάνημα αυτής της κατηγορίας, αμφιβόλου ηχητικού αποτελέσματος το οποίο ακόμα και να αγοραστεί σε μικρό διάστημα το πιθανότερο θα βγει προς πώληση.
Η εμπειρία μου λέει να πηγαίνω σε πιο ασφαλείς λύσεις και σίγουρα μετά από προσωπική ακρόαση.

Reaction score
52
Τα κινέζικα πλέον είναι αρκετά καλές λύσεις με πολλές δυνατότητες και πολύ οικονομικά. Οι εμπειρίες που εχω απο dac της audio gd και της matrix είναι πολύ καλές και αν σκεφτείς και το κόστος είναι μονόδρομος στα περιορισμένα budget

Reaction score
103
Eγώ θα αγόραζα το ifi nano iDSD που είναι και λίγο φτηνότερο παιζει τα πάντα, έχει αντιπρόσωπο και εγγύηση, υπάρχει η δυνατότητα να το ακούσω και φυσικά μεταπωλείται αστραπιαία αν χρειαστεί.

Τα κινέζικα είναι μονόδρομμος στην ταλαιπωρία αφου και καλά να βγούν κάτι που το ρισκάρει ο αγοραστής τα παντρεύεσαι..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan