Sons of Anarchy

Reaction score
4
Aπο τους παραγωγους του The Shield ερχεται τo Sons of Anarchy που βρισκεται ηδη στην τριτη σεζον και ειναι μια σειρα που ακολουθει τη ζωη μιας συμμοριας παρανομων μηχανοβιων. Ειναι καλογυρισμενη και καλογραμενη κανοντας την παρακολουθηση της πραγματικα εθιστικη!

Φυσικα λογω θεματολογιας περιλαμβανει αρκετη βια και γενκα ειναι μια καθαρα ενηλικη σειρα. Το καστ ειναι εξαιρετικο, με βασικο πρωταγωνιστη ενα ξανθο τυπα που προσπαθει να βαλει την οργανωση στο μονοπατι του νομου και ερχεται σε συγκρουση με τον πατριο του και αρχηγο της συμμοριας. Σε ολα αυτα μπλεκεται το FBI, αντιπαλες συμμοριες, εμποριο οπλων, ναζιστικες οργανωσεις και δε συμμαζευεται.

Παιζουν ο γνωστος Ron Pearlman (Hellboy και ενα σωρο αλλες ταινιες) και η Katey Sagal (η γνωστη μας Πεγκυ απο το Παντρεμενοι με Παιδια).

Οποιος αρεσκεται σε σοβαρες/καλογυρισμενες σειρες επιπεδου Dexter ας πουμε, καλα θα κανει να την τσεκαρει.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sons_of_Anarchy
http://www.fxnetworks.com/shows/originals/soa/

[youtube]sLzXPo1pWL8[/youtube]

Reaction score
1.153
Απάντηση: Sons of Anarchy

Την παρακολουθώ ανελλιπώς αν και μου τη σπάει που για την παραμικρή αναποδιά,από θάνατο μέχρι ξεφούσκωτο λάστιχο σε μοτοσυκλέτα,οι τύποι είναι συνεχώς με το Jesus Christ στο στόμα και μετα ακολουθεί μια αγκαλιά και συγκαταβατικοαδερφικό χτύπημα στην πλάτη.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.124
την εχω δει ολη μεχρι τωρα... νομιζω τα πρωτα επεισοδια ηταν καλυτερα...διακρινω ελλειψη πρωτοτυπιας πλεον...αλλα το βλεπω...χαχα

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Κι' εγώ το βλέπω αλλά ξενερωμένος πλέον.

Αυτά τα μαμημένα άσπρα σνικερς θα τα βάλει ποτέ για πλύσιμο ο λίγδης;;;;; :laugh:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.580
Αυτός ο Kurt Sutter (δημιουργός) πρέπει να είναι mega ψυχάκιας. Το dexter μοιάζει παιδικό μπροστά του! :D

Κατά καιρούς έχει φοβερά soundtrack η σειρά σε εξαιρετικές εκτελέσεις.

Gojakla

Reaction score
7.494
Σωστός.... έχει πολύ πράμα "μουσικά" και ιδιαίτερα τα covers...

Gojakla

Reaction score
7.494
Γνωρίζετε πως ο Kurt είναι ο real life σύζυγος της "Peg"... ε; :p

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.580
Γνωρίζετε πως ο Kurt είναι ο real life σύζυγος της "Peg"... ε; :p
Jeeeeesus Chriiiiiiiiiiisttttt Brother!!!!

:D

Ασφαλώς. Έχει κερδίσει νομίζω emmy και golden globes βραβεία για την φοβερή ερμηνεία της.

Gojakla

Reaction score
7.494
Σαν τον Irish ακούστηκες... χαχχχαχααχαχαχα... :laugh:

(πατ πατ στην πλάτη) :roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505