Sony Έριξον και έσπασον

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.775
Παίρνεις και που λέτε το ωραίο καινούργιο σούπερ ντούπερ Sony Ericsson κινητοτέτοιο σου, του κοτσάρεις μια καρτούλα 2GiB (μεγαλύτερη δεν κάνει, θα σε περάσουν για χαϊεντά), και λες, ρε συ, δε βάζω μέσα και κανένα mp3 με τα φετινά της Ευρωβυζιών, έτσι για τζέρτζελο, την ώρα που θα τετοιώνω τα τηλεφωνήματα να αυτώνω και τα αυτά που έλεγε κι ο Κωνσταντάρας; Χλατς του χώνεις το καλώδιο, χρουτς το βάζεις στη USB του κομπιούτορα, και τον περιμένεις να δει τη μνήμη σαν ξεχωριστή κατάτμηση, και σε αφήνει μαλάκα. Διότι πρέπει να εγκαταστήσεις και καλά τον Media Manager της Sony, για να μεταφέρεις αρχεία πέρα δώθε. Το λεσέ-φερ λεσέ-πασέ μας τελείωσε. Τέλος πάντων, το καταπίνεις αυτό.

Πας να τρέξεις τον Μίντια Μανατζερ, και σου βγάζει παράθυρο που σου λέει ορθά-κοφτά, ότι για να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή, πρέπει να γραφτείς. To πιάνετε; Για να γράψω στο κινητό μου από το πισί μου τα ριπαρισμένα αρχεία μου, πρέπει σώνει και καλά να χρησιμοποιήσω τη σκατοεφαρμογή τους, και να γραφτώ κιόλας, να κάνω ρέτζιστερ, μη τυχόν και δεν μάθουν ποιος δουλεύει αυτήν την καρικατούρα που πασσάρουν μαζί με το κινητό. Τέλος πάντων, λες, έμπλεξα που έμπλεξα μ’ αυτή τη μαλακία, ας κάνω την ανάγκη φιλότιμο, μη γεμίσει ο δρόμος με κινητοθρύψαλλα.

Ναι, αλλά το φιλότιμο έχει και όρια, γιατί στο τέλος θα σε πουν και μαλάκα. Ψάχνεις μέσα στο παράθυρο του Μίντια Μάνατζερ, και ανακαλύπτεις πως αυτό το πράμα βλέπει μόνο τους φακέλους του τρέχοντος προφίλ. Από κατατμήσεις νό κομπρέντο. Αν τύχει και έχεις τα αρχεία σου αλλού, όχι εκεί που λέει η Microsoft – τώρα μη μου λέτε μαλακίες, τι θα πει γιατί, για έτσι σου καύλωσε σε παιδί μου, θέλεις να έχεις τα αρχεία σου σε άλλο δίσκο, σε εξωτερικό δίσκο, σε εσωτερικό δίσκο, σε δίσκο του ΚΚΕ εσωτερικού, σε δίσκο σκληρό και όρθιο, σε δίσκο σκληρό και πλάγιο, επειδή έτσι σου γουστάρει, κακό είναι; Ε, λοιπόν, τέτοια κόλπα δεν παίζουν. Πρέπει να μεταφέρεις τα mp3 που θες μέεεεεεσα στο προφίιιιιιιλ, και μετάαααα να τα πας από εκεί στο κινητό της Σονοεριξοτέτοιας. Αμ και να πήγαιναν με τη μία και εύκολα, καλά θα ήταν. Το βλέπει το κινητό, δεν το βλέπει, το βλέπει, δεν το βλέπει, το βλέπει, δεν το βλέπει.

Μαύρο. Δαγκωτό.

Reaction score
3
Απάντηση: Sony Έριξον και έσπασον

Καλά και ο applοανταγωνισμός κάπως έτσι παίζει και σε δένει.
Απλά εκεί η εφαρμογή είναι καλύτερη...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.485
Δηλαδ'η άμα τα στείλεις με μπλεδοντι δεν τα αναγνωρίζει?Γιατί εγώ αυτό κάνω τα τελευταία 2 χρονάκια.

GTX

Reaction score
39
Μπορείς επίσης να βάλεις τα memory stick σ'ενα card reader και να πετάξεις μέσα τα mp3

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.775
Απάντηση: Re: Sony Έριξον και έσπασον

Δηλαδ'η άμα τα στείλεις με μπλεδοντι δεν τα αναγνωρίζει?Γιατί εγώ αυτό κάνω τα τελευταία 2 χρονάκια.
Ρε Γιώργο, γιατί μπλεδόντι; Και γιατί δίνουν μαζί με το κινητό και καλώδιο USB; Θα τους έπεφτε η μύτη αν μπορούσα να μεταφέρω αρχεία μέσα από ένα παράθυρο εξερεύνησης; Που βάζουν τον κόσμο να παιδεύεται με το σαβουρολογισμικό του κάθε μαθητευόμενου προγραμματισταρά;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Στα τελευταία Nokia που έχουν περάσει από τα χέρια μου αυτόματασα σου βγάζει επιλογή το κινητό μόλις το συνδέσεις μέσω USB με το PC..
Χονδρικά:
"Σύνδεση ως mass storage device", "Σύνδεση για χρήση με το πρόγραμμα της Nokia" και 1-2 άλλες..
Επιλέγεις το πρώτο και σου ανοίγει ο folder σαν να έβαζες ένα οποιοδήποτε USB stick. Απλά και όμορφα.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.775

NA γιατί η Nokia τους παίζει μόνη της μονότερμα...

Reaction score
19
Και στο δικό μου SE W580 έτσι δουλεύει, μπορώ να επιλέξω mass storage device και να δω την κάρτα σαν usb stick.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.485
Στα τελευταία Nokia που έχουν περάσει από τα χέρια μου αυτόματασα σου βγάζει επιλογή το κινητό μόλις το συνδέσεις μέσω USB με το PC..
Χονδρικά:
"Σύνδεση ως mass storage device", "Σύνδεση για χρήση με το πρόγραμμα της Nokia" και 1-2 άλλες..
Επιλέγεις το πρώτο και σου ανοίγει ο folder σαν να έβαζες ένα οποιοδήποτε USB stick. Απλά και όμορφα.
Και στα ερίξον και έσπασον:144:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.485
Re: Απάντηση: Re: Sony Έριξον και έσπασον

Ρε Γιώργο, γιατί μπλεδόντι; Και γιατί δίνουν μαζί με το κινητό και καλώδιο USB; Θα τους έπεφτε η μύτη αν μπορούσα να μεταφέρω αρχεία μέσα από ένα παράθυρο εξερεύνησης; Που βάζουν τον κόσμο να παιδεύεται με το σαβουρολογισμικό του κάθε μαθητευόμενου προγραμματισταρά;

Γιατί θα σου έλεγα αν κουνιέται όταν γ....αι η μικρομαλακή αλλά έχε χάρη που μεγάλωσα εις τας Οξφόρδας:138:.

Με το μηλαράκι πάντως τέτοια προμπλεμς απλά δεν!(Ντακς αυτοί το έχουν ξεχέσει με τον αγιο-ποντ,αλλά χαλάλι τους).

Οπότες ντεν είναι πρόμπλημα της εριξον/εσπασον.

Πάντως μην το εγκαταστήσεις γιατί βάζει και άλλες μ@λ@κιουλες μέσα,που σπάνε καρυδία στην απεγκατάσταση,άσε που συγχρονίζει και το outlook,γιατί έτσι γουστάρει η μικρομαλακή.

Βέβαια μην ξεχνάς ότι υπάρχει και μια δισκογραφική από πίσω που εχμμμ,δεν είναι και πολύ υπέρ του κατεβάσματος και του mp3....

Mην αλλάξεις όμως τηλ γιατί το user interface που έχουν για την μουσική είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.Ξέρουν από walkman οι άνθρωποι.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.485
Re: Απάντηση: Sony Έριξον και έσπασον

NA γιατί η Nokia τους παίζει μόνη της μονότερμα...
Ντεν είναι αυτός ο λόγος καρντιά μου.Είναι η πλατφόρμα που είχε-και κατά διαβολική σύμπτωση πολλοί την αντέγραψαν:144:.

Αλλά αυτό το κους-κους από κοντά για να φάμε τα μουστάκια μας μετά συνοδείας οινο-πνέυματος και μεζεδακίων.

Reaction score
51

Όταν συνδέεις το κινητό με το pc (μέσω usb) σου εμφανίζει στην οθόνη του κινητού επιλογές?
Θεωρητικά πρέπει να σου εμφανίζει:
  • Λειτ. τηλεφώνου
  • Μεταφορά πολυμέσων
  • Εκτύπωση
  • Μαζική αποθήκ.
Θεωρητικά βέβαια, και πάντα αναλόγως του μοντέλου.
Αν σου εμφανίζει τις παραπάνω επιλογές, επέλεξε «Μεταφορά πολυμέσων», κάνε επιλογή των mp3 σου και θα στα στείλει αυτόματα στον φάκελο music του κινητού.

Από την άλλη, μπορείς να επιλέξεις «Μαζική Αποθήκευση», το κινητό θα σταματήσει να δέχεται εισερχόμενες και εξερχόμενες ή ειδοποιήσεις ημερολογίου (και ξυπνητήρι) και θα ανοίξει παράθυρο στο pc σου που θα το βλέπει το κινητό σαν εξωτερικό σκληρό!

Δοκίμασε

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.775

Το κινητό δούλεψε μια χαρά. Η εφαρμογή δεν το έβλεπε. Τέλος πάντων, η λύση μάλλον είναι ένας card reader. Δεν το αντέχω πλέον να προσκυνάω μια εφαρμογή να δουλέψει. Μάλλον παραμεγάλωσα...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.254
Όσο είχα Sony Ericsson, μέχρι και πριν από 2 χρόνια, η μόνη εφαρμογή sync που χρησιμοποιούσα ήταν το MyPhoneExplorer που είναι και free.

Δεν ξέρω σε τι επίπεδο το έχουν εξελίξει, αλλά ρίξε μια ματιά.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.439

Όσο είχα Sony Ericsson, μέχρι και πριν από 2 χρόνια, η μόνη εφαρμογή sync που χρησιμοποιούσα ήταν το MyPhoneExplorer που είναι και free.

Δεν ξέρω σε τι επίπεδο το έχουν εξελίξει, αλλά ρίξε μια ματιά.
Δηλαδή αυτό το πρόγραμμα είναι καλύτερο από αυτό της Ericsson;

Κάνει και για άλλες μάρκες κινητών;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.254
Re: Απάντηση: Re: Sony Έριξον και έσπασον

Δηλαδή αυτό το πρόγραμμα είναι καλύτερο από αυτό της Ericsson;

Κάνει και για άλλες μάρκες κινητών;
Θυμάμαι ότι ήταν μόνο για SE. Δεν πιστεύω να έχει αλλάξει κάτι.

Είναι πολύ πιο γρήγορο, πιο απλό, μικρό στο μέγεθος και δείχνει και κάποια έξτρα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Μου είχε τύχει να "δει" το τηλέφωνο, ενώ ο Media Manager δεν το έβρισκε με τίποτα.
Επίσης όταν είχαν βγει τα Vista, ο Media Manager έκανε κανα εξάμηνο να συνεργαστεί, ενώ το MyPhoneExplorer δούλευε άψογα από την αρχή.

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Sony Έριξον και έσπασον

Το κινητό δούλεψε μια χαρά. Η εφαρμογή δεν το έβλεπε. Τέλος πάντων, η λύση μάλλον είναι ένας card reader. Δεν το αντέχω πλέον να προσκυνάω μια εφαρμογή να δουλέψει. Μάλλον παραμεγάλωσα...
Κώστα, κάνε απεγκατάσταση την αηδία εφαρμογή της sony-ericsson και σύνδεσε το κινητό κλειστό στο PC. Θα το δει ως δύο mass storage devices (η μνήμη του κινητού και η κάρτα), βρίσκεις τον φάκελο που λέγεται music, πετάς τα mp3ιά σου εκεί μέσα και καθάρισες...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.775

Σας ευχαριστώ. Για να δούμε τί θα δούμε...

Reaction score
12.136
Ναι αλλα εσυ Κωστα δεν θελεις να πεταξεις τα mp3 σου στο φάκελο "music", θελεις να τα βαλεις αλλου. Πως θα το κανεις;

Απο τη μερια μου, χρησιμοποιω το Qtek 2020 με windows mobile εδω και 3 χρονια και δεν το αλλαζω με τιποτα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.665
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale